احتساب مدت خدمت نظام وظیفه یا جبهه در سوابق بیمه

احتساب-مدت-خدمت-نظام-وظیفه-یا-جبهه در-سوابق-بیمه

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

احتساب-مدت-خدمت-نظام-وظیفه-یا-جبهه در-سوابق-بیمه
احتساب-مدت-خدمت-نظام-وظیفه-یا-جبهه در-سوابق-بیمه

امروزه امر خدمت سربازی از مشغولیت های فکری بسیاری از جوانان در ایران می باشد به طوری که معمولا برای افرادی که در سن خدمت سربازی می باشند  در صورتی که به هر دلیلی حاضر به این امر نباشند در دریافت خدمات و امکانات دولتی همچون وام و بسیاری ازامور دیگر به مشکلات فراوانی برخورد می نماند.

 به طور کلی مطابق قانون خدمت سربازی برای تمامی مردان بالای ۱۸ سال امری اجباری بوده و جز در موارد ضروری که به هر دلیلی می توانند از خدمت معاف می شوند باید این امر را به جای بیارند.امروزه  حاکمیت برای جذب بیشتر جوانان و همچنین افرادی که در سن سربازی می باشند امکانات و خدمات متنوعی در نظر گرفته است. این امکانات شامل پرداخت حقوق ماهیانه و همچین بیمه سازمان تامین اجتماعی می باشد .

 بعد از سربازی افراد ممکن است به مشاغل مختلفی مشغول شده و در مکانهای متفاوتی اقدام به کار نمایند. در برخی از مشاغل فرد توسط کارفرما چه دولتی و یا شخصی بیمه شده و در در صورتی که فرد بخواهد بیمه دوران خدمت خود را نیز به سابقه بیمه خود اضافه نماید می تواند  به شرح ذیل اقدام نموده و آن را جزء سابقه بیمه خود نماید .

اما برای احتساب بیمه سربازی در سوابق سازمان تامین اجتماعی فرد می تواند از کجا شروع نماید ؟ در این مورد فرد می تواند با توجه به قانون سازمان به سایت سازمان تامین اجتماعی مراجعه نموده و در انتها با مشاهده  سوابق بیمه خود با پرداخت یک هزینه مدت زمان سربازی را خریداری نموده و در انتها در صورتی که همه چیز براساس اصول قانونی باشد مدت دو سال خدمت نیز به جزء بیمه حساب خواهند شد.

اما اگر سازمان تامین اجتماعی به هر دلیلی حاضر به قبول مدت زمان بیمه فرد در زمان خدمت نباشد باید چه کارهایی را در این زمینه انجام داده تا بتواند سازمان تامین اجتماعی را به این موضوع نماید. در تمامی مواردی که فرد براساس قانون می تواند تقاضای انجام امری را از یک اداره و سازمان دولتی نموده و در انتها سازمان و یا اداره دولتی به دلائلی غیر قانونی حاضر به انجام امور ایشان نباشد براساس اصل ۱۷۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران فرد می تواند در دیوان عدالت اداری علیه این سازمان یا اداره دولتی اقدام  طرح شکایت نموده و احقاق حق خود را در این زمینه بخواهد.

در مورد احتساب مدت زمان بیمه تامین اجتماعی زمان خدمت سربازی نیز در صورتی فردی تمامی امور خود را به انجام رسانیده و کارت پایان خدمت خود را نیز  دریافت نموده و باشد و در انتها سایر امور اداری در خصوص احتساب مدت زمان خدمت را نیز به طور کلی به انجام رسانده باشد و سازمان تامین اجتماعی حاضر به این امر نگردد فرد می تواند در دیوان عدالت ادارای به شرح ذیل طرح دعوی نموده و خواهان احقاق حق خود در این زمینه باشد.

 برای این منظور فرد باید باید ابتدا آشنایی مختصری با دیوان عدالت اداری داشته باشد بدین صورت که در هر مورد بداند که نحوه طرح دعوی به صورت حداقل را بلد باشد.برای طرح شکایت در دیوان عدالت اداری فرد باید براساس ماده ۱۶ قانون دیوان عدالت اداری در این زمینه  شروع به نوشتن دادخواست بنماید . نوشتن دادخواست باید دارای شرایط مختص به این ماده بوده  و در صورتی فاقد هر کدام از شرایط این ماده باشد  در دیوان دادخواست متوقف شده از طریق ابلاغیه تقاضای اصلاح دادخواست را خواهند نمود .

 در این زمینه فرد براساس ماده ۱۶ قانون آیین دادرسی و تشکیلات دیوان عدالت اداری اقدام به نوشتن دادخواست بنماید . بدین صورت که در در دادخواست کلیه مشخصات خود و همچنینی آدرس شعبه مورد نظر سازمان تامین اجتماعی در  محل زندگی خود را به طور کامل نوشته و در قسمت موضوع شکایت اقدام به نوشتن احتساب مدت خدمت نظام وظیفه یا جبهه  در سوابق بیمه  را بیان نموده و در انتها موضوع شروع به نوشتن دادخواست و توضیحات آن بنماید .

در هر موردی که فرد براین اساس اقدام به نوشتن دادخواست بنماید در هنگام ارسال به دیوان و پذیرش آن در دیوان عدالت اداری به مشکل خاصی برخورد نخواهد نمود به سرعت امور وی انجام شده و رسیدگی شروع خواهد شد .در دیوان عدالت اداری به طور کلی رسیدگی به صورت غیر حضوری بوده وافراد نمی توانند در جلسات دادرسی دیوان عدالت اداری حضور یابند.  البته در بعضی در صورتی که در دیوان عدالت اداری شنیدن اظهارات طرفین در مورد موضوع خاصی به تشخیص قاضی لازم باشد طرف از طریق ابلاغیه به دیوان احضار خواهند شد .

بعد از رسیدن دادخواست به شعبه بدوی در دیوان عدالت اداری دفتر شعبه طی یک ابلاغیه به اداره ای که علیه وی طرح شکایت شده است اعلام می نماید که درمدت یک ماه نسبت به ایراد پاسخ در مورد موضع شکایت اقدام بنماید . در هر موردی که فرد در مدت مقرر شده اقدام به این امر می نماید رسیدگی به جریان افتاده و در انتها حکم صادر می شود .

 اما اگر سازمان یا اداره دولتی و یا فردی که در ان سازمان یا اداره دولتی حاضربه پاسخ در این زمینه نباشد با آن به صورت قانونی برخورد شده و با توجه به اهمیت موضوع به انفصال از خدمت به مدت سه ماه تا یک سال محکوم خواهد شد .البته حتی اگر فرد در این زمینه به ابلاغیه فرد پاسخ ندهد رسیدگی ادامه داشته و در انتها حکم صادر می شود.

طرفین شکایت در این مورد می توانند نسبت به حکم صادره اقدام به تجدید نظر نموده و در صورتی اعتراضی به رای صادره داشته باشند می توانند تقاضای اعتراض نسبت به آن را بنمایند .در دیوان عدالت اداری نظر به اینکه تنها می توان علیه سازمانها و ادارات دولتی طرح شکایت نموده و هر اداره یا سازمان دولتی دارای قوانین مختص به خود می باشد لذا فردی که شاید در طول زندگی خود تنها یک بار با یک سازمان یا اداره دولتی دچار درگیری می شود نمی تواند به همه قوانین و مقررات و یا مصوبه های ان تسلط داشته باشد.

لذا در این زمینه بهترین راه این است که فرد در این زمینه  از وکلای مجرب دیوان عدالت اداری که در این مورد دارای تجربه و تخصص لازم برخوردار می باشند استفاده نموده و در سریعترین زمان ممکن به نتیجه مورد نظر خود برسد. با سپردن امور خود به ما  با خیال راحت دنبال احقاق حقوق خود باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان