اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی

اعتراض-به-آرای-قطعی-هیات-های-بدوی-و-تجدید-نظر-حل-اختلاف-مالیاتی

امروزه رسیدگی به دعاوی و اختلافات با محور تخصص گرایی در مراجع دادگستری و غیر دادگستری متعددی مطرح می شود. پیش بینی مراجع قضایی مختلف سبب می شود تا دعاوی و پرونده های مختلف از اطاله دادرسی به دور بماند و از طرف دیگر با حضور قضات و کارشناسان متخصص آن حوزه به شیوه ای کاملا تخصصی انجام شود.

یکی از هیات های حل اختلاف مهم در خصوص دعاوی و پرونده های مالیاتی مرجع حل اختلاف مالیاتی می باشد. هیات های حل اختلاف مالیاتی وظیفه ی رسیدگی به عموم اختلافات مالیاتی را دارا هستند البته در موارد خاصی مطابق با قانون مالیات های مستقیم مراجع دیگری وظیفه ی رسیدگی به برخی از دعاوی و اختلافات مالیاتی را دارند.

با توجه به تشریفات رسیدگی خاص هیات های حل اختلافات مالیاتی حضور وکیل متخصص و مجرب برای پیگیری این دسته از دعاوی ضروری به نظر می رسد. در این نوشتار قصد داریم در خصوص اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی و نقش وکیل اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی بپردازیم.

هیات بدوی حل اختلاف مالیاتی

اصولا مرجع رسیدگی به کلیه ی اختلافات مالیاتی مطابق با ماده ۲۴۴ قانون اصلاح موادی از قانون مالیات های مستقیم سال ۱۳۹۴ هیات حل اختلاف مالیاتی می باشد. هیات حل اختلاف مالیاتی یک مرجع اداری اختصاصی محسوب می شود. اما سوال مهم در خصوص هیات حل اختلاف مالیاتی و پس از آن بحث اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی آن است که در درجه ی اول بدانیم که تحت چه شرایطی مودی مالیاتی می تواند برای طرح دعوا به هیات حل اختلاف مالیاتی مراجعه کند؟

در خصوص شروط لازم برای مراجعه ی مودی مالیات به هیات حل اختلاف مالیاتی باید گفت که در درجه ی اول لازم است در تشخیص مالیات باید بین مودی و ممیز اختلاف وجود داشته باشد ثانیا اختلاف مزبور در صورتی قابلیت طرح در هیات حل اختلاف مالیاتی را دارد که با دخالت سرممیز و ممیز کل حل نشده باشد همچنین لازم است مودی مالیات قصد شکایت نسبت به برگ تشخیص مالیات را داشته باشد.

جمع این شروط می تواند تا حدود زیادی ما را با وظیفه ی هیات حل اختلاف مالیاتی و پس از آن نحوه ی اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی آشنا کند.

برای آشنایی بیشتر با نحوه ی اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی لازم است در ابتدا با ترکیب هیات حل اختلاف مالیاتی آشنا شویم.

مطابق با قانون مالیات های مستقیم هیات حل اختلاف مالیاتی متشکل از یک نفر نماینده سازمان امور مالیاتی کشور و یک نفر قاضی شاغل یا بازنشسته و یک نفر نماینده به انتخاب مودی از یکی از مراجع اتاق بازرگانی و صنایع و معادن، اتاق تعاون، جامعه حسابداران رسمی ایران، مجامع حرفه ای، تشکل های صنفی و شورای اسلامی شهر می باشد.

تشریفات رسیدگی به دعاوی مالیاتی در هیات حل اختلاف مالیاتی متفاوت از مراجع قضایی و دادگاه ها می باشد و حضور یک وکیل اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی را می طلبد.

جلسه هیات حل اختلاف مالیاتی با حضور سه نفر رسمیت می یابد و رای هیات حل اختلاف مالیاتی با اکثریت آرا صادر می شود و قطعی و لازم الاجرا است اما نظر اقلیت باید در متن رای نوشته شود.

شورای عالی مالیاتی

برای آشنایی با نحوه اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی و نقش وکیل اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی لازم است تا با شورای عالی مالیاتی آشنا شویم. شورای عالی مالیاتی مرجع تجدید نظر از آرا صادره توسط هیات حل اختلاف مالیاتی می باشد.

مطابق با قانون مالیات های مستقیم مودی یا اداره ی امور مالیاتی می توانند ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ رای قطعی هیات به استناد عدم رعایت قوانین و مقررات مربوطه یا نقص رسیدگی یا اعلام دلایل کافی به شورای عالی مالیاتی شکایت نموده و درخواست نقض رای و تجدید رسیدگی نمایند. شورای عالی مالیاتی در صورت نقض رای مورد شکایت پرونده را جهت رسیدگی دوباره به هیات حل اختلاف مالیاتی دیگر ارجاع می نماید.

همان طور که مشاهده می شود تشریفات و نحوه ی اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی بسیار متفاوت است و ساز و کار خود را دارد لذا توصیه ی ما این است که در هنگام مواجهه با دعاوی مالیاتی و اعتراض به آرای هیات های حل اختلاف با بهترین وکیل اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی مشورت کنید.

شورای عالی مالیاتی علاوه بر رسیدگی به اعتراض به آرا قطعی هیات حل اختلاف مالیاتی به صورت هیات عمومی شورای عالی مالیاتی به بررسی آرا متفاوت شعب شورای عالی مالیاتی در موارد مشابه و صدور رای وحدت رویه نیز می پردازد.

اعتراض به آرای قطعی هیات های مالیاتی

مطابق با ماده ۱۰ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی در دیوان عدالت اداری امکان پذیر است. تشریفات رسیدگی به اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی متفاوت و خاص است و لازم است در این خصوص با وکیل دیوان عدالت اداری مشورت کنید.

وکیل تضمینی اعتراض به آرای قطعی هیات های حل اختلاف مالیاتی

در انتخاب بهترین وکیل اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی لازم است به تخصص و مهارت وکیل در هدایت پرونده ها و دعاوی مالیاتی توجه لازم داشته باشید. عناوین واهی و گمراه کننده ای مانند وکیل تضمینی اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی ممکن است در انتخاب وکیل متخصص شما را سردر گم کند.

در انتخاب وکیل اعتراض به آرای قطعی هیات بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی توجه به رزومه کاری وکیل و میزان موفقیت او در هدایت دعاوی بسیار اهمیت دارد. در حقیقت عنوانی چون  وکیل تضمینی اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی در عالم حقوق و وکالت اصطلاح صحیحی نیست چه بسا قبول وکالت به صورت تضمینی جرم است و ممکن است وکیل را از وکالت محروم سازد.

در حقیقت وکیل متخصص با تکیه بر تجربه و مهارت خود تمام تلاش خود را جهت احقاق حقوق موکل به کار می بندد و در نهایت قاضی تصمیم گیرنده نهایی است. لذا توصیه ی ما این است که اساس انتخاب وکیل را تخصص او قرار دهید.

مشاوره حقوقی مالیاتی

موسسه حقوقی وکلای پایتخت  با برخورداری از دپارتمان تخصصی وکلای مالیاتی می تواند راهنمای شما در خصوص پیگیری دعاوی مالیاتی و نحوه ی اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی باشد. به این منظور موسسه حقوقی وکلای پایتخت  موجبات ارائه انواع خدمات مشاوره حقوقی مالیاتی به صورت های تلفنی، آنلاین و حضوری را فراهم آورده است.

اهمیت مشاوره آنلاین حقوقی در زمینه ی دعاوی مالیاتی زمانی خود را نشان می دهد که اشخاص امکان ملاقات حضوری با وکیل متخصص مالیاتی را ندارند. خوشبختانه با ارائه مشاوره حقوقی مالیاتی آنلاین موجبات تسهیل دسترسی اشخاص به خصوص ایرانیان خارج از کشور فراهم آمده است. به این منظور شما می توانید با کارشناسان و مشاوران حقوقی موسسه حقوقی وکلای پایتخت در تماس باشید.

بحث در مورد مالیات از زمان‌های قدیم در دولت‌ها و کشورها به شکل‌های مختلف مطرح بوده است. در حقیقت مالیات گرفتن یک منبع درآمد برای دولت محسوب می‌شود. امروزه تعریف مالیات نسبت به زمان‌های قدیم تا حدودی دچار تغییر شده و با بوجود آمدن ایده‌های جدید اقتصادی، پرداخت مالیات هم به دولت کمک کرده و هم فشار اقتصادی را از قشر کم درآمد جامعه می‌کاهد. با توجه به این موضوع اطلاع از اعتراض به آرای قطعی هیات بدوی و تجدیدنظر حل اختلاف مالیاتی از اهمیت بالایی برخوردار است.

برای فراهم نمودن خرج و مخارج عمومی در سال، دولت وظیفه دارد تا به عنوان مالیات مبالغی را از اشخاص حقیقی و حقوقی دریافت کند. دولت باید اشخاص واجد شرایط برای پرداخت مالیات را شناسایی نماید تا ضمن ثبت نام این افراد، اختلاف مالیاتی آنها حساب شود و پس از آن به وصول مالیات‌ها اقدام کنند.

مالیات از مقررات گوناگونی برخوردار است و دارای تعریف مشخص می‌باشد. برای حل قوانین مالیاتی که دارای پیچیدگی‌های زیادی نیز است باید دانش بالایی داشته باشیم. زیرا پرداخت این پول صرف هزینه‌های عمومی کشور خواهد شد. این مبلغ که بوسیله مردم پرداخت می‌گردد نیاز به بازپرداخت توسط دولت ندارد. قوانین مشخص مالیاتی و اقتصادی در هر کشور میزان مالیات درآمد افراد جامعه را تعیین می‌کند.

دعوی مالیاتی

در زمان حساب شدن اختلاف‌های مالیاتی امکان بوجود آمدن مسائل و مشکلاتی در این زمینه وجود دارد. مودیان می‌توانند برای اعتراض به اختلافات امور مالیاتی نسبت به این موضوع در مراجع قانونی اقدام نمایند. این اختلافات بین مودیان و ماموران مالیاتی روی داده و شامل دلایل گوناگونی است.

به عنوان مثال اختلاف ایجاد شده می‌تواند به دلیل عدم انجام تکالیف قانونی مودیان باشد یا در موارد دیگر عدم عملکرد درست ماموران مالیاتی در برآورد صحیح میزان مالیات یا مسائلی از قبیل میل به فرار از مالیات و عدم پرداخت آن هم سبب ایجاد اختلاف در پرونده‌های مالیاتی می‌شود.

برای رسیدگی به امور مالیاتی اولین مرحله اعتراض مودی به مندرجات برگ تشخیص می‌باشد و این اعتراض به صورت اداری رسیدگی می‌گردد. این اعتراض باید ظرف ۳۰ روز از ابلاغ برگ تشخیص انجام شود و با مراجعه به اداره امور مالیاتی و همچنین ارائه اسناد و مدارک مرتبط کتبا تقاضای رسیدگی نماید.

پس از ثبت درخواست مودی در دفتر، مسئول مربوطه موظف است تا به موضوع رسیدگی کرده و کار رسیدگی نباید بیش از سی روز از تاریخ ثبت درخواست انجام شود. در صورتی که برای رد مندرجات برگ تشخیص، دلایل و اسناد ارائه شده، کافی باشد، مسئول مربوطه آن را رد کرده و در ظهر برگ تشخیص درج می‌نماید. چنانچه اسناد و مدارک به عنوان تعدیل درآمد تشخیص داده شوند و مورد قبول مودی هم قرار بگیرند، مراتب ظهر برگ تشخیص باید به امضای مسئول و همچنین مودی برسند.

اعتراض به آرای قطعی هیات بدوی و تجدیدنظر حل اختلاف مالیاتی  

بر اساس درخواست ادارات کل امور مالیاتی، سازمان امور مالیاتی می‌تواند اختیار توافق با مودی که نسبت به امور مالیاتی اعتراض داشته را به رئیس گروه مالیاتی تفویض کرده و اگر با رسیدگی مجدد مسئول باز هم توافقی حاصل نگردد، مسئول بالاتر حتی تا سطح مدیر کل نیز می‌تواند به این امور رسیدگی کند.

علاوه بر آن چنانچه از طریق رئیس اداره امور مالیات، اختلاف مالیاتی حل نشود و به مودی مطابق مقررات برگ تشخیص ابلاغ شود، جهت حل اختلافات مالیاتی باید به هیات حل اختلاف بدوی مراجعه کرد. زمان تشکیل جلسات هیات حل اختلاف بدوی را واحد مالیاتی مربوطه به اطلاع مودی خواهد رساند. همینطور باید به این نکته توجه کنیم که برای طرفین دعوی رای هیات سه نفره قطعی و لازم الاجرا است.

برای حل و فصل و همچنین اطلاع از چگونگی اختلافات مالیاتی باید بدانیم سومین مرحله مراجعه حضوری به هیات حل اختلاف تجدید نظر جهت حل اختلافات مالیاتی می‌باشد. اگر نظر هیات بدوی توسط طرفین دعوی پذیرفته نشود، ظرف ۲۰ روز می‌توانند اعتراض خود را به صورت کتبی ارائه نمایند. پس از آن پرونده جهت بررسی به هیات حل اختلاف مالیاتی تجدیدنظر ارجاع می‌گردد. رای صادر شده از طرف هیات حل اختلاف قطعی بوده و مودی موظف است تا مالیات مشخص شده را در زمان مقرر بپردازد.

هیات ماده ۲۱۶ قانون مالیات در مرحله چهارم چگونگی حل و فصل اختلافات مالیاتی مرجع رسیدگی به شکایت‌ها خواهد بود. چنانچه مودی قبل از قطعی شدن نسبت به وصول مالیات معترض باشد و یا شکایتی در زمینه مالیات‌های غیرمستقیم داشته باشد، برای حل و رسیدگی می‌تواند به هیات موضوع ماده ۲۱۶ مراجعه نماید. علاوه بر آن اگر قبل از قطعی شدن پرونده مالیاتی اقدام به اجرا کردن آن کنند، رای جدید صادر شده و اقدامات قبلی نیز باطل می‌گردد. لازم به ذکر است که رسیدگی به این نوع از شکایت‌ها خارج از نوبت انجام خواهد شد.

اداره امور مالیاتی یا مودی مطابق با ماده ۲۵۱ قانون مالیات مستقیم موظف است تا پس از یک ماه از صدور ابلاغ رای توسط هیات حل اختلاف مالیاتی، با ارائه اسناد و دلایل کافی به شورای عالی مالیاتی مراجعه و برای تقاضای نقص رای و تجدید رسیدگی آن اعلام شکایت نماید. در شورای عالی مالیاتی رسیدگی بدون توجه به ماهیت پرونده انجام شده و با رعایت تشریفات قانونی، پرونده بررسی گردیده و رای منقضی صادر می‌شود.

پس از طی این مراحل چنانچه سازمان امور مالیاتی یا مودی همچنان به عادلانه نبودن مالیات و رای صادره معترض باشند، می‌توانند به هیات سه نفره که توسط وزیر امور اقتصاد تشکیل می‌گردد مراجعه و برای شکایت، دادخواست خود را برای رفع تبعیض اعلام نمایند. لازم به ذکر است که رای صادر شده توسط این هیات با اکثریت آرا قطعی و لازم الاجرا خواهد بود.

رسیدگی به اعتراضات پس از شورای عالی در حوزه دیوان عدالت اداری مطابق قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری می‌باشد. دیوان عدالت اداری بر اساس اصل ۱۷۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی وظیفه رسیدگی به اعتراضات و شکایت‌های مردم نسبت به ماموران داخلی ادارات دولتی را بر عهده دارد.

چگونگی حل و فصل اختلافات مالیاتی در مرجع دیوان عدالت اداری بر اساس شکایات و دادخواهی از سازمان‌ها و نهادهای دولتی انجام می‌شود. وه قضاییه وظیفه رسیدگی به این اختلافات را بر عهده دارد. همانطور که در این مقاله توضیح داده شد، مراحل قبلی رسیدگی به اختلافات مالیاتی داخل سازمان امور مالیاتی حل و فصل می‌گردد اما تنها مرجعی که خارج از دیوان عدالت اداری تشکیل می‌شود، دیوان عدالت اداری است. این به جهت اعتراض به آرای قطعی هیات بدوی و تجدیدنظر حل اختلاف مالیاتی خواهد بود.

نحوه رسیدگی به اختلافات مالیاتی در شورای عالی انتظامی مالیاتی

دادستان انتظامی و هیات عالی انتظامی مالیاتی رسیدگی به تخلفات اداری ماموران و همچنین نمایندگان سازمان امور مالیاتی را بر عهده دارند. وظایف هیات عالی انتظامی مالیاتی رسیدگی به تخلفات ماموران مالیاتی و همچنین نمایندگان سازمان امور مالیاتی برای هیات‌های حل اختلاف می‌باشد. از دیگر وظایف این هیات بررسی صلاحیت اخلاقی ماموران مالیاتی و یا رسیدگی به اهمال آنها در حین انجام وظیفه است. علاوه بر آن اعتراضات مامورانی که از سوی دادستان انتظامی مالیاتی صلاحیت‌شان رد شده نیز باید توسط این هیات رسیدگی گردد.

دادستان و دادیاران، تشکیل دادستانی انتظامی را می‌دهند. رسیدگی و کشف تخلفات بر عهده دادستان انتظامی مالیاتی بوده و همچنین وظیفه تعقیب اختلافات تمامی کسانی که در امر دریافت مالیات دخالت دارند نیز توسط دادستان انتظامی مالیاتی بررسی خواهد شد.

بنابراین همانطور که گفته شد برای حل و رسیدگی به اختلافات مالیاتی لازم نیست حتما به مراجع قضایی مراجعه شود و رسیدگی آن در هیات حل اختلاف بدوی مالیاتی و هیات تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی انجام می‌گردد.

در نتیجه چنانچه مشکلی در امور مالیاتی وجود داشته باشد، مودیان برای حل آن می‌توانند به مراجع اختصاصی رجوع نمایند. حل این مشکلات ابتدا در مراجع اداری بررسی شده و در صورت عدم توافق و حل نشدن مسئله مالیاتی، پرونده به هیات‌های حل اختلاف بدوی مالیاتی منتقل می‌گردد. پس از آن پرونده در هیات حل اختلاف مالیاتی تجدید نظر بررسی خواهد شد.

رسیدگی لازم به این پرونده‌ها در زمان ارجاع آنها به این مراکز انجام می‌شود و سپس ختم بررسی اعلام می‌گردد. اگر برخی از جنبه‌های قانونی ضمن بررسی این پرونده‌ها رعایت نشود و یا کلیه جوانب پرونده مورد بررسی قرار نگیرد، مودی می‌تواند در رابطه با رای صادر شده اعتراض کرده و درخواست فرجام دهی نماید.

آرای قطعی هیات‌های حل اختلاف مالیاتی برابر ماده ۲۵۱ قابل شکایت در شورای عالی مالیاتی خواهند بود. در نتیجه در روند رسیدگی مالیاتی، امروزه در هیات‌های حل اختلاف مالیاتی به این اختلافات رسیدگی می‌گردد.

امروزه در اکثر قوانین حل و فصل اختلاف در خارج از دستگاه قضایی بوجود آمده است. این هیات‌ها به صورت تخصصی به موضوع رسیدگی کرده و سبب تسریع این روند می‌شوند. با تشکیل شدن مراجع مختلف مالیاتی به اجرای عدالت مالیاتی نیز کمک شده است. بنابراین هیات حل اختلاف مالیاتی مرجع رسیدگی به تمامی اختلافات مالیاتی بوده البته به جز مواردی که برای بررسی آنها مرجع دیگری در نظر گرفته شده باشد.

لازم به ذکر است که هیات حل اختلاف مالیاتی از سه نفر تشکیل می‌شود: یک عضو که نماینده‌ی سازمان امور مالیاتی است. عضو دیگر این هیات قاضی شاغل یا بازنشسته می‌باشد، چنانچه قاضی واجد شرایط در آن شهر وجود نداشته باشد، سازمان امور مالیاتی کشور باید اقدام به درخواست قاضی ار رئیس قوه قضاییه نماید. نفر بعدی هم نماینده اتاق بازرگانی یا مجامع صنفی خواهد بود.

پس از تعیین وقت جلسه رسیدگی در زمان وصول اعتراض کتبی، اوقات رسیدگی هیات حل اختلاف مالیاتی باید در مورد هر پرونده به اداره امور مالیاتی و مودی اعلام شود. لازم به ذکر است که فاصله تاریخ اعلام و روز تشکیل جلسه رسیدگی به هیات کمتر از ده روز نباید شود مگر اینکه مورد توافق مودی و واحد مربوطه قرار گیرد.

 

شورای عالی مالیاتی و اعتراض به آرای قطعی هیات بدوی و تجدیدنظر حل اختلاف مالیاتی

مودیان مالیاتی و همچنین اداره امور مالیاتی خواهند توانست نسبت به شکایت آرای قطعی هیات حل اختلاف مالیاتی که به سبب عدم رعایت قوانین و مقررات و یا نقص در رسیدگی انجام شده، ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ رای دعوای خود را با دلایل کافی در شورای عالی مالیاتی اعلام کنند.

شعبه مورد نظر موظف است تا بر اساس کامل بودن رسیدگی‌های قانونی و مطابقت موارد ارائه شده با مقررات، به موضوع رسیدگی کرده و همچنین رای مربوطه را بنا به دلایل قانونی صادر نماید. پرونده امر در صورت نقص رای در شعبه جهت رسیدگی مجدد به هیات حل اختلاف مالیاتی دیگری ارجاع داده می‌شود.

لازم به ذکر است که هرگاه مودی در روند رسیدگی مالیاتی به شورای عالی مالیاتی شکایت کند، باید وجه نقد یا تضمین بانکی که معتبر باشد را به میزان مالیات مورد نظر به اداره مالیات معرفی نماید. در این صورت تا صدور رای شورای عالی مالیاتی هیات حل اختلاف مالیاتی موقوف الاجرا خواهد ماند. .

همانطور که گفته شد رسیدگی مالیاتی و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها بر عهده دیوان عدالت اداری می‌باشد. از طریق رسیدگی قضایی این نظارت صورت گرفته و تقریبا آخرین مرحله رسیدگی مالیاتی توسط دیوان عدالت اداری انجام می‌گردد.

در نتیجه مرجع شکایت از آرای قطعی صادر شده از تمامی مراجع حل اختلاف مالیاتی، دیوان عدالت اداری می‌باشد. بنابراین این مرجع جز عالی‌ترین مرجع جهت حل اختلاف مالیاتی به حساب می‌آید. لازم به ذکر است که برای طرح همزمان دعوای از سوی مودی مالیاتی در دیوان عدالت اداری و همچنین شورای عالی مالیاتی محدودیتی وجود ندارد. از طرفی چون در قانون مهلتی برای مراجعه به دیوان عدالت اداری در نظر گرفته نشده است، تقاضا کننده بنا بر ماده ۲۵۱ می‌تواند نسبت به این آرا تا یک ماه پس از صدور رای قطعی اعتراض نماید.

 

ویژگی وکیل جهت اعتراض به آرای قطعی هیات بدوی و تجدیدنظر حل اختلاف مالیاتی

مراجعه به وکیل‌های دعاوی مالیاتی سبب بهتر پیش رفتن پرونده در زمان حل اختلافات مالیاتی می‌باشد. این وکیلان با در اختیار داشتن دانش بالا و تجربه کافی می‌توانند از عهده تمام مراحل قانونی پرونده برآمده و راهنمایی‌های لازم را به موکلان خود ارائه دهند. آنها قادر به دفاع از موکل خود در تمامی مراحل خواهند بود. وکیل دعاوی مالیاتی تلاش می‌کند تا با استفاده از بهترین قوانین حق موکل خود را پس گیرد و مسیر پرونده را به سمت موفقیت هدایت کند.

گروه وکلای پایتخت با در اختیار داشتن وکلای مجرب و باتجربه آماده خدمت‌رسانی به شما مردم عزیز می‌باشد.

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان