اعتراض به رای کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل ممیزی مراتع و تقاضای ابطال آن 

اعتراض-به-رای-کمیسیون-بند-49-دستورالعمل-ممیزی-مراتع-و-تقاضای-ابطال-آن 

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

 

دامپروری در کشور ما به دلیل تامین گوشت و محصولات لبنی از اهمیت بالایی برخوردار است. توجه ویژه دستگاه های ذیصلاح به امورات دامپروری باعث می شود تا این فعالیت ارزشمند، همواره از رونق اقتصادی برخوردار باشد. وجود طرح های دامپروری جدای از کمک نمودن به تولیدات دامی، نقش بسیار زیادی در اشتغال و جلوگیری از مهاجرت به شهر ها دارد.

طبق قوانین و مقررات مربوط به سازمان جنگلها و مراتع کشور، برای سهولت در امر دامپروری اقدام به واگذاری مراتع جهت چرای دام به دامداران می شود. برای برخورداری از مزایای استفاده از مراتع برای چرای دام، رعایت شرایط و دستورالعمل های قانونی در این زمینه از جانب دامداران الزامی میباشد.

نحوه اجرای دستورالعمل واگذاری مراتع به دامداران به این صورت است که: اکیپ های مسئول و ممیزی مراتع ابتدا با توجه به ظرفیت و مساحت مراتع، و تعیین ساعات استفاده از مراتع برای چرای دام و نحوه ورود و خروج دام از مراتع، اقدام به تعیین دامدار می نمایند. اقدامات مذکور از جانب اکیپ های ممیزی مراتع موجب می شود تا در صورت رعایت سایر شرایط و مقررات اداری پروانه چرای دام در مراتع برای بهره برداران صادر شود.

پس از ملی شدن جنگلها و مراتع و اجرای قوانین و مقررات آن در کشور، اقداماتی هم برای ممیزی و اختصاص مراتع به دامداران و بهره برداران صورت گرفت. طبق قانون مقرر گردید که مراتعی که در سال های اولیه اجرای قانونی ممیزی مراتع، ثبت شده بودند و تاریخ ممیزی آنها مربوط به قبل از سال ۱۳۶۹ می باشد، یک بار دیگر ممیزی و تنسیق شوند و از تجدید ممیزی مراتعی که تاریخ ممیزی آنها بعد از تاریخ مذکور باشد خودداری گردد.

رعایت دستوالعمل مربوط به ممیزی مراتع همواره از جانب دامداران مورد اعتراض و شکایت بوده است، مهلت یک ساله به دامدارن داده شده است تا اعتراض خود را اعلام نمایند. چنانچه درخواست ابطال ممیزی های قبلی شده باشد، می توانند با ارائه مدارک و مستندات در کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل ممیزی درخواست خود را مطرح نمایند.

هدف از ممیزی و تنسیق مراتع این است که مراتع دارای قالب و ساختار حقوقی باشند، و هر زمان اختلاف و مسئله حقوقی مابین بهره برداران و دامداران حادث شود، مراجع قضایی و ذیصلاح بتوانند به مستندات و سوابق ممیزی موجود استناد نمایند.

رسیدگی به امور اجرای ممیزی مراتع و اعتراضات دامداران در این خصوص در کمیسیون بند۴۹ دستورالعمل ممیزی مراتع مورد رسیدگی قرار می گیرد، درخواست ابطال ممیزی سابق مراتع می بایست به کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل ممیزی مراتع ارائه شود. رسیدگی به موضوعات مربوط به رعایت دستورالعمل ممیزی مراتع در کمیسیون مذکور انجام می شود.

اعضای کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل ممیزی مراتع عبارتند از: نمایندگان دفتر فنی و حقوقی مراتع و بازرسی سازمان جنگلها و مراتع و نماینده اداره منابع طبیعی می باشند، حضور تمام نمایندگان در جلسات کمیسیون الزامی بوده و تصمیم گیری باید توسط تمامی اعضاء کمیسیون باشد. رای صادره از کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل ممیزی مراتع قابل اعتراض و پیگیری در دیوان عدالت اداری است.

برای طرح اعتراض و شکایت از رای کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل ممیزی در دیوان عدالت اداری، رعایت تشریفات قانونی و مراحل مورد نیاز برای طرح شکایت الزامی می باشد. وجود دیوان عدالت اداری در تهران و رسیدگی به صورت غیر حضوری در دیوان، باعث شده است تا اعتراضات و شکایات از مصوبات ارگان های دولتی در قالب دادخواست های مخصوص دیوان عدالت اداری تنظیم شده و پس از ثبت در سامانه های قضایی به شعبات دیوان عدالت اداری ارسال شود.

رسیدگی دردیوان عدالت اداری در شعبات بدوی و تجدید نظر انجام می شود، روند رسیدگی در دیوان با استناد به مدارک و مستندات موجود در پرونده صورت می گیرد، لذا پیوست مدارک مستند و موثر همراه با دادخواست به دیوان عدالت اداری می تواند در رسیدگی تاثیر بسزایی داشته باشد. شعبات دیوان ضمن بررسی موضوع چنانچه مصوبات کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل مراتع را  نقض نمایند، و رای صادره از این شعبات قطعی باشد، برای نقض رای کمیسیون بند ۴۹ و اجرای رای دیوان عدالت اداری به کمیسیون مذکور ارجاع می شود.

وکیل دیوان عدالت اداری با آگاهی و اطلاع کامل و کافی نسبت به قوانین و مقررات سازمان جنگلها و مراتع کشور، با استناد به مدارک و مستندات معتبر ابتدا درخواست قانونی خود را مبنی بر تجدید ممیزی مراتع، یا درخواست ابطال ممیزی سابق را در کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل ممیزی مراتع مطرح می نماید، چنانچه رای کمیسیون مذکور مورد اعتراض باشد، در قالب تهیه دادخواست مخصوص در دیوان عدالت اداری مطرح می نماید.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ضمن همکاری با گروه وکلای پایتخت، با اقدامات مناسب قانونی و به موقع راجع به اعتراض به رای کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل ممیزی مراتع در دیوان عدالت اداری زمینه رسیدگی صحیح و کسب نتیجه دلخواه را فراهم می آورد.گروه وکلای پایتخت موضوعات مرتبط با کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل ممیزی مراتع را بصورت تضمینی پیگیری می نمایند. کسب موفقیت در طرح دعاوی مربوط به دیوان عدالت اداری توسط گروه وکلای پایتخت نشان از تجربه  وکلای این مجموعه دارد.با اطمینان امورات حقوقی خود را به گروه وکلای پایتخت بسپارید و نتیجه مد نظرتان را کسب نمائید.

وکلای پایتخت  با  مشاوره حقوقی تخصصی در زمینه امور اعتراض به رای کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل ممیزی مراتع و تقاضای ابطال آن  به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری همراه شما در تمامی مراحل رسیدگی و پیگیری پرونده  است. این گروه با داشتن کادری مجرب آماده ارائه خدمات مشاوره ای به صورت تلفنی و حضوری می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان