اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک

اعتراض-به-ضبط-کالا-توسط-گمرک

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

 

 

کلیه مسائل گمرکی بایستی مطابق با قوانین و مقررات صورت گیرند و هر نوع خودداری از اجرای قانون تخلف گمرکی به حساب می‌آید. ابلاغ صورت مجلس ضبط، توقیف کالا و کشف کالای قاچاق به وکیل تضمینی امور گمرکی که از جانب صاحب کالا اظهارنامه به گمرک ارائه نموده و صورت مجلس براساس اظهارنامه مذکور تنظیم شده، ابلاغ به صاحب کالا در نظر گرفته می‌شود. گمرک در صورت مشاهده هر نوع مغایرت و تخلف میتواند کالا را ضبط و یا برای صاحب کالا جریمه تعیین نماید. ورود کالاهایی که از سوی گمرک و دیگر قوانین جرم اعلام شده است، علاوه بر جریمه موجب تعیین مجازات برای صاحب کالا خواهد شد.

کالاهای ممنوعه، کالاهایی که در اظهارنامه ارائه شده ذکر نشده باشند و کالاهایی که بدون رعایت اصول قانونی وارد گمرک شده باشد، برای بررسی بیشتر توسط گمرک ضبط می‌شوند. صاحبین کالا میتوانند با همراهی بهترین وکیل امور گمرکی گروه وکلای پایتخت اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک را اعلام کنند. اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک از سوی صاحب کالا از اهمیت بالایی برخوردار است. در مواردی که صاحب کالا ضبط شدن کالا را بدون دلیل قابل قبولی قانونی بداند، با اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک، نارضایتی و استدلالات خود را بیان می‌کند.

براساس ماده ۱۰۳ قانون امور گمرکی واردات کالا از طریق آبی، هوایی و یا زمینی بایستی با درنظر گرفتن قوانین و از طریق راه‌های معین شده صورت گیرد. چنانچه محموله با رعایت موارد ماده ۱۰۳ وارد شده باشد، لیکن به همراه این کالا بسته یا بسته هایی یافت شود که در اظهارنامه اجمالی، فهرست اقلام بار یا بارنامه وسایل نقلیه ذکر نشده باشد، یا بسته هایی مشاهده شود که در اظهارنامه اجمالی یا بارنامه ذکر شده باشد اما به شخص تحویل گیرنده، تحویل نشده باشد؛ و شرکت حمل و نقل کالا نیز برای ارائه توضیحات و اسناد و مدارک قابل قبول طی مدت ۳ ماه اقدام نکند، گمرک به روش های زیر اقدام می‌کند؛

الف)ضبط بسته یا بسته های اضافی در رابطه با اضافه کالا که در اظهارنامه اجمالی یا فهرست اقلام بار ذکر نشده باشد و یا مرجع تحویل گیرنده بسته را دریافت نکرده باشد.

ب)در رابطه با کسر تخلیه به پرداخت جریمه انتظامی محکوم می‌شوند.

چنانچه عدم سوء نیت در رابطه با اختلاف مرجع تحویل گیرنده در مهلت مقرر اثبات گردد، اجازه اصلاح اظهارنامه اصلاحی از سوی گمرک صادر می‌شود.

در صورتی که کالایی که ورود آن ممنوع اعلام شده است برای ورود قطعی به گمرک مشخصات و اظهارنامه صحیح  ارائه کند، گمرک مانع از ترخیص کالا می‌شود و ظرف مدت ۳ ماه به صاحب کالا یا وکیل تضمینی امور گمرکی وی به صورت مکتوب اخطار می‌دهد که نسبت به عبور خارجی یا مرجوع کردن کالا مطابق ضوابط اقدام نماید. در غیر اینصورت گمرک کالا را ضبط و این موضوع را به صاحب کالا یا وکیل تضمینی امور گمرکی ابلاغ می‌کند. در چنین شرایطی صاحب کالا با همراهی بهترین وکیل امور گمرکی میتواند نسبت به اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک ظرف مدتی دو ماهه از تاریخ ابلاغ اقدامات لازم را انجام دهد. اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک در دادگاه صالحه قابل مطرح شدن می‌باشد. پس از ارائه اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک صاحب کالا بایستی طی مدتی حداکثر ۱۵ روزه از تاریخ مراجعه به دادگاه صالح مراتب را به گمرک اعلام کند. چنانچه صاحب کالا برخلاف شرایط مذکور عمل نماید، کالا به صورت قطعی به ضبط دولت در می‌آید. این مسئله درباره کالاهایی که در دسته تخلفات و قاچاق به حساب نمی‌آیند اما ممنوع الورد باشد، نیز اجرا می‌گردد.

کالاهایی که ورود آن‌ها ممنوع است با کالاهایی که ورود آنان جرم است، تفاوت دارد. به همین دلیل کالاهایی که ورود آن‌ها جرم انگاری شده از شمول موارد مذکور در بالا مستثنی هستند و به این دسته کالاها مطابق با قوانین و مقررات مربوطه رسیدگی خواهد شد.

پس از دریافت اخطاریه مکتوب از سوی گمرک، در شرایطی که صاحب کالا یا وکیل امور گمرکی وی به صورت کتبی مخالفت خود را با عبور خارجی و یا مرجوع کردن کالا پیش از انقضای مهلت سه ماه بیان کند، گمرک بدون فوت وقت کالای مذکور را ضبط می‌نماید.

اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک از سوی صاحب کالا، به واحدهای ستادی و مراجع رسیدگی به اختلافات گمرکی احاله و در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار می‌گیرد. کالاهایی که در فهرست بارنامه ذکر می‌شوند می بایست با کالاهایی که وارد گمرک می‌شوند، مطابقت داشته باشد؛ در غیر اینصورت کالاهای مازاد و یا مغایر از سوی گمرک ضبط می‌شود. به دلیل مذکور دقت و تنظیم در حین نوشتن لیست کالاها از جمله راه حل هایی است که میتواند از بروز مشکلات این چنینی جلوگیری نماید. بهترین روش برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات گمرکی، دریافت مشاوره از بهترین وکیل امور گمرکی گروه وکلای پایتخت و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با کالاهای ممنوعه و موانع قانونی که در گمرک ممکن است برای صاحب کالا پیش بیاد، است.

کالاهای ضبط شده‌ای که امکان فاسد شدن آن‌ها وجود دارد یا کالاهایی که نگهداری آن‌ها خطرآفرین و پرهزینه باشد و کالاهایی که ۶ ماه پس از تاریخ ضبط همچنان در مراجع صالح تعیین تکلیف نشده‌اند، بدون در نظر گرفتن قطی یا غیر قطعی بودن ضبط آنان به فروش می‌رسند. مبلغ به دست آمده از فروش کالای ضبط شده به عنوان سپرده تا تعیین تکلیف نهایی نگهداری می‌شود. در مواردی دادگاه یا مرجع صالح رسیدگی به اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک فروش کالا را مصلحت نمی‌داند، در این صورت نگهداری عین کالا تا تعیین تکلیف ادامه می‌یابد.

اختلافات گمرکی مانند اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک به درخواست مودی ابتدا در واحدهای ستادی گمرک ایران بررسی می‌شود. چنانچه مودی پس از بررسی در واحدهای ستادی گمرک ایران به اعتراض خود باقی ماند، پرونده از جانب رئیس کل گمرک ایران به کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرکی احاله می‌شود.

پس از صدور رای در کمیسیون حل اختلافات گمرکی، اعتراض به آرا این کمیسیون در کمیسیون تجدیدنظر حل اختلافات گمرکی مورد رسیدگی واقع می‌شود. آراء صادره در این کمیسیون قطعی و لازم الاجرا است، لیکن این آراء ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ رای به لحاظ شکلی قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می‌باشد. دیوان عدالت اداری رای صادره را صرفا از حیث رعایت قوانین و مقررات بررسی می‌کند.

این قبیل اختلافات گمرکی از جمله اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک بایستی با همراهی اشخاص متخصص و مجرب حقوقی صورت گیرد، در غیر اینصورت عواقب جبران ناپذیری برای صاحبان کالا به دنبال دارد. گروه وکلای پایتخت با در اختیار داشتن کادر مجرب و وکلای متخصص در زمینه امور گمرکی و با ارائه مشاوره به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری در پاسخ گویی به سوالات و ابهامات اشخاص آماده است.

حل اختلافات گمرکی و کسب نتیجه مد نظر صاحبان کالا فقط با استناد به قوانین پیچیده گمرکی، ارائه صحیح اسناد و مدارک، در نظر گرفتن مهلت های مقرر و استفاده مناسب از ادبیات و اصطلاحات حقوقی امکان پذیر است. وکیل تضمینی امور گمرکی گروه وکلای پایتخت در کلیه مراحل ارائه اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک و رسیدگی همراه و یاور موکل است. پیشبرد پرونده های اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک از جانب اشخاص عادی که اطلاعات حقوقی کافی ندارند، بسیار سخت و در مواردی غیر ممکن است. حضور وکیل تضمینی امور گمرکی گروه وکلای پایتخت علاوه بر افزایش میزان موفقیت در پرونده، موجب دلگرمی موکلین نیز می‌شود.

کالاهای موجود در گمرک، وثیقه‌های پرداخت کلیه مبالغ متعلق به آن کالاها و سایر بدهی‌های صاحب کالا بابت مبالغی می باشند که وصول آن‌ها طبق قانون بر عهده اداره گمرک کشور است و اگر حقوق و عوارض گمرکی محصول به طور کامل پرداخت نشود،  طبق قانون ضبط می‌گردد.

در بعضی موراد ممکن است اشتباه عاملان زیان باعث شود که کالایی به ناحق ضبط گردد که در آن صورت می‌‌توان با  کمک وکیل خبره در این حوزه با اعتراض به ضبط کالا توسط  گمرک در دادگاه به طرح دعوی پرداخت.

چرا نیاز است با قوانین ضبط کالا توسط گمرک آشنا باشیم

داشتن اگاهی در حوزه قوانین گمرکی به اشخاص کمک می کند تا فعالیت پیرامون تجارت کالا را به شکل بهتری انجام دهند. با توجه به این مسئله ممکن است سوال هایی ذهن فرد را درگیر نماید. از همین رو در این مطلب با پاسخ دادن به سوالات نحوه اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک، این امکان برای افراد ایجاد می‌کنیم که نسبت به قوانین مربوط به این زمینه مطلع شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه اعتراض به گمرک می توانید با موسسه ی وکلای پایتخت تماس بگیرید تا کارشناسان ما ضمن بررسی جزئیات در حل مسئله راهنماییتان نمایند.

 اطلاع از قوانین مربوط به گمرک به درد چه افرادی می‌خورد؟

اشخاصی که در زمینه های مربوط به صادرات و واردات کالا مشغول می‌باشند. در این خصوص می توان بیان کرد زمانی که افراد کالایی را وارد کشور کنند و یا آن را به کشور های دیگر صادر نمایند، باید هماهنگی‌های لازم را با گمرک کشور انجام بدهند و پس از دریافت مجوزهای قانونی نسبت به ترخیص کالا اقدام نمایند. برای اینکه اداره گمرک بتواند از برخی اقدام های خلاف قانون و همچنین ورود و خروج کالاهای غیرمجاز و قاچاق جلوگیری کند، قوانینی را در نظر گرفته که واردکنندگان و صادر کنندگان کالا باید به آن توجه داشته باشند. علاوه بر این موارد مالیات‌ و عوارضی را نیز جهت وارد و صادر کردن کالا در نظر گرفته اند، که صاحبان کالا  باید آن‌ها را پرداخت کنند و در صورتی که  آن را نپردازند، با جریمه رو به رو خواهند شد.

ضبط کالا توسط گمرک به چه دلایلی ممکن است اتفاق بیافتد؟

زمانی که افراد نسبت به پرداخت بدهی خود از جمله عوارض گمرک دیر کرد داشته باشند و یا اینکه از پرداخت آن  سر باز بزنند، گمرک می‌تواند کالا و  ضمانتنانه هایی که از صاحبان کالا در اختیار دارد را ضبط نماید. در واقع گمرک وظیفه دارد که بدهی ها را از صاحب کالا وصول کرده و اگر افراد این بدهی‌های مشخص شده را پرداخت نکنند، گمرک حق دارد کالا و یا وثیقه ها را دریافت نماید. علاوه بر این موضوع، گاهی اوقات امکان دارد که صاحبان کالا بعضی کالاها و یا موادی را به داخل کشور وارد نمایند که ممنوع می‌باشد و یا بر اساس قوانین مشخص شده جز کالاهای غیر مجاز در نظر گرفته شده است. در این صورت نیز گمرک وظیفه دارد که کالای وارد شده به کشور را ضبط کرده و اجازه ورود کالا به داخل کشور را صادر نکند. هنگامی که این اتفاق بی‌افتد، به طور معمول به صاحبان کالا فرصت سه ماهه ای داده خواهد شد که کالا را به کشور مبدا برگردانند و حق خود را وصول نمایند، در غیر این صورت پس از تمام شدن فرصت سه ماهه، کالا به طور کامل به ضبط گمرک درخواهد آمد. به غیر از این مسئله گاهی اوقات ممکن است که بعضی افراد کالای قاچاق را به داخل کشور وارد نمایند، در این حالت نیز این فرصت برای گمرک ایجاد شده که کالای مورد نظر را ضبط نماید.  در ادامه به طور دقیق به دلایل ضبط کالا می‌پرازیم تا با آگاهی از این مسئله بتوانید به اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک بپردازید.

در چه صورتی ضبط محصول قانونی است و نمی‌توان درخواست اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک را مطرح کرد

الف) ضبط کالا توسط گمرک در اثر تخلف

کالایی که ورود آن ممنوع  می‌باشد یا طبق مقررات واردات و صادرات سالانه غیر مجاز است، چنانچه برای ورود قطعی کالا یا ترانزیت داخلی آن با نام و مشخصات صحیح و کامل اظهار گردد، گمرک باید از ترخیص آن خودداری  کرده و به صاحب کالا یا نماینده او به صورت کتبی اخطار نماید که حداکثر  در مدت ۳ ماه با انجام کلیه تشریفات آن محصول را از کشور خارج کند.در صورتی که کالا در مدت معین از کشور خارج نشود، گمرک کالا را ضبط کرده و مراتب را به صاحب محصول یا نماینده او ابلاغ می‌کند. چنانچه وارد کننده کالا از این موضوع اطلاع نداشته باشد و کالا را به نام و مشخصات قبلی برای ورود اظهار نماید، گمرک از ترخیص آن جلوگیری کرده که در این صورت صاحب کالا یا ترخیص کننده آن که نماینده قانونی او محسوب می‌شود، حداکثر ظرف مدت ۳ ماه باید کالا را ترانزیت خارجی و یا مرجوع کند. در غیر این صورت گمرک محصول را ضبط می‌کند.گروه تخصصی وکلای پایتخت ضمن در نظر گرفتن تمامی این موارد شما را در اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک اقدام می‌نماید.

ب) اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک در صورت مواجه با کالای قاچاق

ضبط کالا در این موقعیت در صورتی ممکن است که نقل و انتقال کالا بر خلاف محدودیتی باشد که از سوی قانون مقرر شده است. برای مثال واردات و صادرات کالاهای مجاز بدون پرداخت عوارض در دسته قاچاق عوارض گمرکی قرار می گیرد.

در صورتی که دستور ضبط کالا ی قاچاق از سوی گمرک صادر شود، صاحب کالا می تواند در دادگاه انقلاب به اقدام گمرک با ارائه  مدارک دلایل اعتراض خود را مطرح کند. اگر تصمیم اداره گمرک در ضبط کالا به نفع دولت تایید شود، چنانچه ارزش کالا بیشتر از سی میلیون ریال براورد شده باشد، صاحب کالا ‌می‌تواند در دادگاه تجدیدنظر همان استان با ارائه دلایل و مدارک قابل قبول درخواست تجدید نظر کند.

در چه شرایطی علاوه بر ضبط کالا توسط گمرگ جریمه نیز تعیین می‌شود

برای آگاهی از نحوه اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک بهتر است از تمامی شرایط مبادله آگاه شوید تا با اطلاعات کامل به تبادل کالا بپردازید. در بعضی موارد علاوه بر ضبط کالا، جریمه نقدی نیز برای صاحب محصول تعیین می شود که شامل موراد زیر خواهد شد.

  • خرید و فروش، حمل و نگهداری از کالایی که به صورت تجاری  قاچاق می شوند. مانند فرآورده‌های دارویی و نفتی که خارج از ضوابط تعیین شده‌ی دولت می‌باشند.
  • نگهداری، فروش و عرضه کالا و ارز قاچاق در ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق ارز و کالا، به وسیله واحدهای صنفی و صرافی‌ها.
  • در مواردی که کالای قاچاق موضوع ماده ۱۸ قانون کالا و ارز قاچاق با کالای دیگر قاطی شود و امکان تفکیک محصول نباشد، تمام کالا ضبط  شده و پس از کسر جریمه‌های ماده ۱۸ و سایر هزینه‌ها به نسبت کالایی که قاچاق نیست از حاصل فروش به مالک بازگردانده می‌شود.
  • چنانچه ارتکاب جرم قاچاق با هر یک از وسایل نقلیه، سه بار تکرار شود و ارزش کالا در کل معادل یا بیشتر از هزینه‌های این ماده ‏باشد وسیله نقلیه ضبط می‌گردد.

اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک در چه صورتی امکان پذیر می‌باشد

همانطور که اشاره شد، گاهی اوقات امکان دارد که گمرک به دلیل برخی دلایل کالاهای وارد شده را ضبط کند. اما گاهی اوقات نیز ممکن است که به دلیل بعضی مسائل ضبط کالا به نادرستی شود و یا اینکه با انجام برخی پیگیری ‌های قانونی ها امکان باز پس گیری کالا وجود داشته باشد. در این حالت صاحبان کالا می توانند درخواست اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک را به مراجع مربوطه ارجاع دهند. گروه تخصصی وکلای پایتخت با کمک وکلای خبره در این زمینه برای اطلاع از نحوه استردار کالای ضبط شده همراه شما است.

مراحل توقیف کالا در گمرک

توجه کنید که گمرک کشور طبق قانون اختیار عدم ترخیص کالای ممنوعه و غیر مجاز، اختیار ضبط کالای وارداتی و ابلاغ نمودن مراتب آن به صاحب کالا را دارد.

  • هرگاه کالا از نوع کالاهای ممنوع باشد ارزیابان وظیفه دارند، بلافاصله برای آن صورت‌ جلسه ضبط تنظیم نمایند. گمرک نیز مراتب را به صاحب کالا یا وارد کننده آن ابلاغ نماید. همچنین در صورتی که آورده مشخص نباشد، گمرک به وسیله درج آگهی در یک روزنامه کثیرالانتشار او را باخبر می‌کند.
  • درصورتی که صاحب کالای وارداتی بخواهد اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک را مطرح نماید، می‌تواند ظرف مدت ۲ ماه از تاریخ ابلاغ، ضبط یا درج در روزنامه، به مراجع قضایی مراجعه کند و مراتب را حداکثر ظرف مدت ۱۵ روز از تاریخ مراجعه به مرجع قضایی با ارائه گواهی و مدارک به گمرک  اعلام نماید. در غیر این صورت کی وارد شده به ضبط قطعی و همیشگی دولت در می آید.
  • محصول ضبط شده سریع الفساد و کالایی که نگهداری آن هزینه خطر داشته باشد، خارج از این که ضبط، قطعی شده باشد یا نشده باشد و همچنین کالایی که از تاریخ ضبط آن مدت ۶ ماه گذشته است ولی از طرف مرجع قضاییی تعیین تکلیف قطعی نشده باشد طبق مقررات به فروش خواهد رسید و وجوه حاصل از فروش آن کالا تا تعیین تکلیف نهایی به عنوان سپرده باقی می‌ماند
  • کالای موجود در مراکز گمرکی که از طرف مرجع ذی صلاح دستور توقیف آن داده شده است، مشمول مقررات کالای متروکه بوده و مازاد حاصل از فروش آن کالا در حدود دستور مراجع مربوطه در توقیف خواهد ماند.
  • سازمان جمع‌آوری و فروش اموال توقیف شده موظف می باشد، بلافاصله پس از انجام مراحل قانونی با تنظیم صورت‌ جلسه به دریافت کالای متروکه از مرجع تحویل‌گیرنده زیر نظر گمرک جهت انتقال آن به انبارهای خود اقدام کند.

شیوه‌ی اعتراض به ضبط کالا توس گمرک

صاحب کالا براساس حقوقی که  طبق قانون برای او  ایجاد شده است، می‌تواند اعتراض خود را به ضبط کالا توسط گمرکدر مدت زمان ۲ ماهه از تاریخ ابلاغ، در دادگاه شهرستانی که گمرک در حوزه  او قرار گرفته است مطرح کرده و مراتب را حداکثر در مدت ۱۵ روز از تاریخ مراجعه به دادگاه به گمرک آن حوزه اعلام نماید. در غیر این صورت کالا به ضبط دائمی دولت درمی‌آید.

اختلافات افراد با گمرک به درخواست مؤدی برای شروع در واحدهای ستادی گمرک مورد اظهارنظر قرار گرفته و در صورتی که مؤدی بر روی عتراض خود باقی بماند، پرونده از طرف رئیس کل گمرک کشور و یا شخصی که به حکم او به طور کتبی تعیین شده است به کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرک ارسال می‌شود.

برای طرح اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک در کمـیسیون مورد نظر صاحب کالا باید معادل نیم درصد از مبلغ مورد اختلاف را به عنوان حق رسیدگی به اختلاف به صورت سپرده پرداخت کند. در صورتی که رأی صادرشده به وسیله کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرک در تأیید نظر گمرک باشد، مبلغ مورد نظر به درآمد قطعی منظور خواهد شد و در صورتی که رأی به نفع مالک یا وارد کننده کالا باشد،، مبلغ سپرده به صاحب کالا پس داده می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک می‌توانید با موسسه‌ی وکلای پایتخت تماس بگیرید تا ضمن بهره‌مندی از مشاوره های کارشناسان ما با وکلای فعال در این زمینه آشنا شوید.

برای اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک چه قدر وقت داریم؟

با توجه به قوانینی که برای صادرات و واردات کالا در کشور در نظر گرفته شده، این امکان برای گمرک وجود دارد که برای اجرای برخی قوانین کالاهای وارداتی را ضبط نماید و مراتب آن را به صاحبان کالاها اعلام کند، اما در مقابل نیز این امکان برای صاحبین کالا ایجاد شده است که نسبت به ضبط کالای خود اعتراض نمایند و دادخواست خود را به مراجع قضایی تحویل دهند. برای اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک، صاحبان کالا در یک فرصت دو ماهه، باید دادخواست اعتراض به ضبط کالای خود را به دادگاه شهرستانی که اداره گمرک در آن قرار دارد تحویل دهد، و پس از آن ۱۵ روز فرصت دارند که مراتب اعتراض را به گمرک اعلام نمایند.

نقش وکیل برای اعتراض به ضبط کالا در گمرک

یک وکیل با سابقه در پیگیری پرونده اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک با اطلاعات و آگاهی که در این زمینه دارد، پیش از انجام هر عملی تمامی ضوابط را در نظر گرفته و سپس در چارچوب قانون از حقوق موکل خود دفاع می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان