اعتراض به میزان درصد جانبازی و الزام به اصلاح آن

اعتراض-به-میزان-درصد-جانبازی-و-الزام-به-اصلاح-آن

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

برای اعتراض به میزان درصد جانبازی و الزام به اصلاح درصد اختصاص یافته، راهکارهای قانونی وجود دارد. رعایت مقررات موجود در این راستا موجب می شود تا جانباز بتواند از حقوق قانونی خود برخوردار شود. در این نوشته سعی می شود تا راهکارهای موجود جهت اعتراض به درصد جانبازی، و مرجع صالح برای رسیدگی به این موضوع معرفی شود.

جانبازانی که درصد جانبازی آنان مشخص شده است، می توانند در صورتی که میزان آن اعتراض دارند و خود را مستحق دریافت درصد بیشتری از جانبازی می دانند، مراتب اعتراض خود را به صورت مکتوب به دفاتر بنیاد شهید وامور جانبازان و ایثارگران تقدیم نمایند.

دفاتر بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان موظف به ارسال و پیگیری درخواست اعتراض به درصد جانبازی در کمیسیون پزشکی بنیاد شهید می باشند. قانونگذار رسیدگی به اعتراضات جانبازان را در خصوص درصد جانبازی قابل طرح در کمیسیون ماده ۱۶ قانون جانبازان قرار داده است.

کمیسیون ماده ۱۶ علاوه بر وظایف گسترده در راستای امورات ایثارگران و جانبازان و خانواده آنان، وظیفه رسیدگی به اعتراض در مورد درصد جانبازی را نیز در دستور کار خود دارد. برای طرح موضوع اعتراض به درصد جانبازی می بایست فرم مخصوص به کمیسیون ماده ۱۶ تکمیل و تقدیم شود.

رسیدگی در کمیسیون ماده ۱۶ قانون جانبازی پس از طی تشریفات قانونی و انجام دستورالعمل های موجود در این زمینه صورت می گیرد. پس از تکمیل مدارک و مستندات موجود و موثر در راستای اعتراض به درصد جانبازی و ارسال به کمیسیون مذکور، رسیدگی و اعلام نظر کمیسیون ماده ۱۶ می بایست در مدت ۶ ماه تا یک سال صورت پذیرد.

جانبازانی که اعتراض به درصد جانبازی خود را با رعایت تشریفات و مقررات قانونی در کمیسیون ماده ۱۶ مطرح نموده اند، چنانچه در مهلت قانونی ۶ ماه تا یک سال از تاریخ شکایت و اعتراض، هیچ گونه اعلام نظر و رسیدگی از کمیسیون ماده ۱۶ دریافت ننمایند، می توانند برای پیگیری و شکایت از روند رسیدگی در کمیسیون مذکور به رئیس بنیاد شهید شهرستان محل پرونده مراجعه و درخواست رسیدگی نمایند.

جانبازان معترض به درصد جانبازی می توانند در صورتی که از طرف رئیس بنیاد شهید شهرستان، اقدامی در خصوص رسیدگی در کمیسیون ماده ۱۶ صورت نگیرد، مراتب را از طریق رئیس بنیاد شهید در ستاد استان پیگیری نمایند. عدم حصول نتیجه از بیان موضوع در این مرحله هم می تواند از طریق مدیر کل بنیاد شهید و یا مدیر کل حراست بنیاد شهید پیگیری شود.

جانبازانی که پرونده اعتراض به درصد جانبازی آنان در کمیسیون ماده ۱۶ در مهلت مقرر و قانونی که ذکر گردید مورد رسیدگی قرار نگیرد، می توانند مراتب اعتراض خود را از نحوه و روند رسیدگی مطابق با رویه مذکور پیگیری نمایند. چنانچه رای کمیسیون ماده ۱۶ در مورد درصد جانبازی صادر گردد و نتیجه دلخواه برای متقاضی تغییر درصد جانبازی حاصل نشود، رای صادره قابل اعتراض و شکایت در دیوان عدالت اداری است.

اعتراض و شکایت به میزان درصد جانبازی در دیوان عدالت اداری، پس از طی تشریفات و مراحل قانونی امکان پذیر خواهد شد. برای بیان اعتراض و شکایت از میزان درصد جانبازی، دادخواست مربوط به دیوان عدالت اداری می بایست تکمیل و ارائه شود.

شخص معترض به میزان درصد جانبازی ابتدا باید در سامانه ثنا ثبت نام نماید، این مورد جهت پیگیری روند رسیدگی در دیوان عدالت اداری الزامی است. دادخواست مربوط به دیوان عدالت اداری پس از ثبت در سامانه دیوان ( ساجد ) از طریق دفاتر اداری دیوان عدالت اداری همراه با سایر مدارک و مستندات ارسال می گردد.

رسیدگی در دیوان عدالت اداری درخصوص اعتراض به میزان درصد جانبازی و الزام به اصلاح آن، ابتدا در شعبات بدوی دیوان عدالت اداری مورد رسیدگی قرار می گیرد. امکان اعتراض به رای صادره از شعبات بدوی در مهلت ۲۰ روز پس از ابلاغ رای امکان پذیر است، و رسیدگی مجدد در شعبات تجدید نظر دیوان عدالت اداری انجام می شود.

چنانچه نظر شعب بدوی دیوان عدالت اداری مبنی بر تائید نظر کمیسیون ماده ۱۶ باشد، ضمن تائید نظریه مذکور در صورتی که رای صادره مورد اعتراض واقع نشود قطعی می شوند و اعتراض و شکایت از نظریه کمیسیون ماده ۱۶ توسط دیوان عدالت اداری رد می شود.

آرای صادره از شعبات بدوی و یا تجدید نظر دیوان عدالت اداری، چنانچه قطعی شده باشند و مبنی بر تغییر درصد جانبازی و الزام به اصلاح آن توسط کمیسیون ماده ۱۶ قانون جانبازی باشد، جهت اجرای رای دیوان عدالت اداری و الزام به اصلاح درصد جانبازی به کمیسیون مذکور ارجاع داده می شود.

گروه وکلای پایتخت ضمن برخورداری از حضور وکلای باسابقه و مجرب در زمینه طرح دعاوی مربوط به دیوان عدالت اداری، با استناد به دانش حقوقی و با استفاده از قوانین و مقررات مربوط به تغییر درصد جانبازی، امکان رسیدگی را دیوان عدالت اداری در کمترین زمان ممکن فراهم می آورند.گروه وکلای پایتخت به صورت کاملا” تخصصی اعتراض به میزان درصد جانبازی را در دیوان عدالت اداری مطرح و پیگیری می نمایند. کسب موفقیت و نتیجه مناسب حاصل تجربه وکلای این مجموعه می باشد.

20 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • امیر یساقی
    جولای 27, 2022 11:29 ب.ظ

    باسلام من درسال ۸۲ بابت دست راستم اقدام کردم ۵ درصد جانبازی تعلق گرفت ودرتیرماه امسال بابت کل بدنم اقدام کردم که حدود۲۳ ترکش دربدنم وجود داشت درصد جانبازی رو تغییر دادن به ۲۰ درصد با اینکه تمام بدنم ترکش وجود داره بازم به ۲۵ درصد افزایش ندادن لطفا یه راهی پیشنهاد بدین

    پاسخ
    • با عرض سلام و احترام. بایستی ابتدا به بنیاد شهید مراجعه نمایید و نامه ای به طرفیت همان سازمانی که از طرف آنها به جبهه اعزام شده بودید، بگیرید پس به همان سازمان مراجعه نمایید، سازمان مورد شما را به کمیسیون ارجاع داده و پزشک متخصص بررسی می کند اگر در میزان جانبازی شما تغییر ایجاد شد که بسیار خب، اگر موافقت نکردند می توانید از طریق دیوان عدالت اداری دادخواست خود را ثبت نمایید. در این زمینه با شماره ۰۹۱۹۹۳۵۳۴۷۰ تماس بگیرید جهت راهنمایی بیشتر…

      پاسخ
  • سلام
    پنج سال پیش کمیسیون رفتم پنج درصد تایید شد
    هر چه مراجعه میکنم جواب سربالا میدن وحتی میگن در صورت اعتراض همین پنج درصد هم حذف میشه
    ممنون از راهنماییتون

    پاسخ
  • سلام پدرم نامه برد درصدبراش زدن ۲۰اما پدرم شنوایی ضعیفه ترکش زیر چشم داره اعصاب وروان وموج انفجار داره کلی دارومیخره باید چکارکنه؟

    پاسخ
    • با سلام. جهت مشاوره تلفنی با وکیل مربوطه با شماره ۰۹۱۲۹۳۵۳۴۷۰ تماس بگیرید.

      پاسخ
      • سلام ، بنده سال ۶۵ در منطقه عملیاتی فاو دوبار مجروح شدم ابتدا ۱۵ درصد و اخیرا با شرکت در کمسیون تخصصی بنیاد ۲۰ درصد شدم اما نکته اینجاست که در روز کمسیون هر پزشکی که مرا معاینه می کرد و مدارک هم بررسی می کردند یک کد در فرم مربوطه می نوشتند اکنون که در خلاصه پرونده کمسیون خود نگاه میکنم ۳ تا کد ننوشتند و درصد هم ندادند . ترکش در اندام تحتانی ، ترکش در سر ، ترکش در اندام فوقانی که اگر برای هرکدام ۲ درصد می دادند اکنون درصد بنده بالای ۲۵ بود لطفا راهنمایی فرمائید.

        پاسخ
    • سلام همسرم در زمان جنگ موج انفجار سرش را گرفته و طبق قانون جدید پنج درصد بهش دادند آیا کسی که شنوایش رسیده به ۴۵درصد دایم سرگیجه داره ۵درصد حقشه آیا عدالته میگویند شهادت دروغ از زبان آویزان میشود ، آیا قضاوت دروغ از زبان آویزان نمیشود من سی سال شاهد این مشکلات هستم ایا کسی هست رسیدگی کند

      پاسخ
  • با سلام و خسته نباشید
    پدر من از نیروهای مسلح بودن و سال ۸۱ در برخورد با مین جانباز شدن و سال ۸۳ کمیسیون پزشکی بنیاد شهید ۶۵ درصد جانبازی تعیین نمودند، در سال ۱۴۰۰ با مراجعه به پروفایل پدرم در سایت بنیاد شهید متوجه شدم که برخی از مجدوحیت های وی از جمله PIP قطع انگشت پنجم دست
    DIP قطع انگشت چهارم دست
    اسکار ناشی از ترکش گلوله به زانو
    دیفکت پوستی و عضلانی خفیف دست
    ترکش متعدد سینه
    ترکش داخل سر
    داخل کمیسیون سال ۸۳ نبود
    پس سال ۱۴۰۱ درخواست کمیسیون دادیم
    آقایون پزشک تیر ماه از تهران اومدن استان ما و اصلا تعجب کردن چرا با این همه جراحت ، ۶۵ درصد جانبازی دادن قبلا
    بررسی کردن و رفتن
    بعد از یک ماه به دلیل رفع نقص، پرونده کامل پدرم رو به مرکز درخواست کردند و نهایتا ۲۸ شهریور نتیجه کمیسیون اومد که با وجود اضافه نمودن جراحت های فوق الذکر به لیست آسیب ها، باز هم درصد جانبازی ۶۵ تعیین گردید، پدر من مهرماه فوت نمودن و پرونده رو فعلا فرستادن کمیسیون ماده ۱۵ که شاید ۵ درصد اضافه کنن و حکم شهید بگیریم.
    اما سوال اینجاست آیا اگه کمیسیون ماده ۱۵ موافقت نکرد آیا ما میتوانیم به رای کمیسیون پزشکی اعتراض کنیم و پرونده رو به کمیسیون ماده ۱۶ و دیوان عدالت ببریم؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
  • با سلام و خسته نباشید
    ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
    ابوی بنده از نیروهای مسلح بودن و سال ۸۱ به دلیل برخورد با مین به درجه رفیع جابنازی نائل شدند و در سال ۸۴ کمیسیون تعیین درصد جانبازی بنیاد شهید با بررسی جراحات ۶۵ درصد رو تعیین نمودند ولی از نظر ما کمیسیون میتونستن درصد بیشتری را تعیین کنند. ولی پیگیر نشدیم
    تا اینکه در سال ۱۴۰۰ با مراجعه به پروفایل پدرم در سایت بنیاد شهید قسمت کمیسیون پزشکی متوجه شدم که در کمیسیون سال ۸۴ برخی از مجروحیت های پدرم مانند
    قطع انگشت پنجم دست از PIP
    قطعه انگشت چهارم دست از DIP
    اسکار ناشی از ترکش یا گلوله به زانو
    دیفکت پوستی و عضلانی دست
    ترکش متعدد سینه
    ترکش در سر
    در لیست کمیسیون وجود نداشتند. پس در سال ۱۴۰۱ درخواست کمیسیون مجدد دادیم و در تیرماه سال ۱۴۰۱ کمیسیون تشکیل گردید که حتی آقایون پزشک تعجب می کردن که چرا در کمیسیون سال ۸۴ این مجروحیت ها لحاظ نگردیده و فقط ۶۵ درصد لحاظ شده است .و بعد از یک ماه تقریبا جواب کمیسیون همه کسانی که به کمیسیون رفته بودند رسید اما پرونده پدر من به دلیل نقص در پرونده به تهران ارسال شد که بعد از دو ماه نهایتا جواب کمیسیون آمد و در حالیکه همه مجروحیت های فوق ( به جز ترکش به سر ) به کمیسیون قبلی اضافه شده بود در نهایت تعجب باز هم ۶۵ درصد تعیین گردیده بود. متاسفانه ابوی بنده اوایل آبان ماه فوت نمودند
    حال سوال بنده این است آیا با این مدارک و مستندات بالینی چگونه و کجا باید شکایت کنیم؟؟ و آیا امیدی به ۷۰ درصد شدن پدرم هست یا خیر؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
  • حسن رستمی فرزند قادر
    دسامبر 6, 2022 3:19 ب.ظ

    سلام علیکم نزدیک ۴سال پرونده برای کمسیون به بنیاد شهید بهار همدان دادهام متاسفانه هیچ اقدامی نمی کنند کلان کارهایپرونده راتوسپا تاییدکردند خواهشمندم دستور فرماید رسیدگی کنندشماره پرونده ۷۸۴

    پاسخ
  • حسن رستمی فرزند قادر۰۹۱۸۹۱۰۰۳۶۹
    دسامبر 6, 2022 3:24 ب.ظ

    سلام علیکم پرونده ۴سال برای کمیسون پزشگی به بنیاد جانبازان بهار همدان داده ام متاسفانه هیچ اهمیت نمی دن مراحل پروند کلان سپا تاعید کرده بنیاد امروز فردامی کندخواهش مندم دستور فرمایید اقدام کنند شماره پرونده ۷۸۴

    پاسخ
  • با سلام ودعای خیر مادر جانباز ی هستم
    در سال ۹۳ پسرم در یک رمز شبانه با حضور اقای پور دستان از ناحیه چشم گوش سوختگی صورت و از همه مهمتر ناحیه سر موج وانفجار آسیب دید
    از اون سال تا حال تمام زندگیش مختل شد اعصابش وروانش خراب و دچار فراموشی شده زنش بخاطر رفتار دو شخصتیش شکایت کرد و تمام زندگیش و یا با خود برد یا نابود کرد
    الان با من زندگی می کند
    بخدا قسم خودم هم مربضم باید از اون مواظبت کنم بیشتر وقت ها وسایل خونه را می شکنه هیچ وسیله سالم ندارم
    جرات ندارم صدا تلویزیونم را زیاد کنم
    زندگی منو برادر کوچکتر از خودش و هم نابود کرده
    مستاجرم هر سال بخاطر رفتارش باید اسباب کشی کنم همسایه از دادو بیداش اعتراض می کنن
    ۱۵درصد جانبازی بهش دادن هر جایی هم مراجعه می کنم هیچ کمکی بهش نمی کنند
    حقوقش هم اندازه درمان و خورد خوراکش نیست
    بخدا هنوز یه وام ۵میلیونی هم بهش ندادن
    مگر من گناه کردم
    به کجا مراجعه کنم
    بخدا قسم بعضی وقت ها از دستش میخوام هر دو مونو بکشم
    و یه روز هم این کار می کنم
    گناهش به گردن بنیاد شهید خرم اباد لرستان که دردی از ما درمان نکردن

    تور خدا کمکم کنید یا راهنماییم کنید بخدا هیچ کس ندارم که کمکم کنه

    پاسخ
  • امیرمحمد پیکانی
    مارس 8, 2023 2:14 ب.ظ

    سلام من سال ۹۳رفتم بالای مین همون بجا مانده جنگ دست راستم فلجه و تمام بدن سوخته ۸سال فقط۲۰درصد بهم دادن

    پاسخ
  • محمدباقر
    مارس 14, 2023 8:38 ب.ظ

    با عرض سلام بنده جانباز بیست و پنج درصدهستم زیرنظردکترخودشان هستم دو ماه تیمارستان بودم پرونده را از تیمارستان گرفتم بردم بنیادبنیادگفت دست باشه روز کمیسیون ببر بردم پیش دکتر گذاشتم بازنکردپرونده ام را علمی نگاه کرد گفت برو درحال حاظر پرونده دستم همان درصدی بودم همان زد درحال حاظر ازطرف سازمان تهمین اجتماعی ازکارافتاده کلی میباشم سی ماه هم جبهه دارم حیف رفتم بخوانید قضاوت با شما

    پاسخ
  • سلام من سرباز انتظامی بلوچستان بودم سال ۷۴در در گیری با اشرار از ناحیه پایی چپ مجروح شدم نیرو به من ۱۴درصد داده وفرستادن بنیاد احرازم قبول شدم ولی تو کمیسیون درصد فاقد درصد رای دادن الاننم دادن ماده ۱۶ راهنمایی کنین من باید چکار کنم دو بارم عمل شدم

    پاسخ
  • جانبازبسیجی اعصاب وروان وگوشهالرستان
    می 8, 2023 2:24 ب.ظ

    سلام ازسال۹۷برابرباگرفتن رای مثبت موج انفجاربرابرمدارک مستندومسجل شده معترضم اماباتاسف دراستان هیچ کس جوابگونیست ممنون ازشما

    پاسخ
  • سلام
    بعضی ها به لطف پارتی توانسته اند درصد بسیار بالایی ( بالاتر از ۶۰ درصد) بگیرند، در حالیکه از نظر جسمی و روحی در آن حد از جانبازی نیستند، متاسفانه به پشتوانه درصد بالا هر کاری هم دوست دارند انجام می دهند. آیا امکان تجدید نظر در درصد چنین افرادی از طریق کمیسیون وجود دارد؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
  • سلام یه وکیل میخواستم که برام جانبازی رو درس کنه خودم شهرستانی هستم نمیتونم برم تهران

    پاسخ
  • سلام یه وکیل خوب میخام بهم معرفی کنید شماره تماس بزارید

    پاسخ
  • باسلام وسلامتی برای جانبازان دفاع مقدس بخصوص جانبازان اعصاب روان. بنده هم جانبازاعصاب روان هستم البته اصلا دنبالش نرفتم. خودم هرماه دکتراعصاب روان میروم فقط کارت ایثاردارم که قابل استفاده ازشما تقاضا دارم برای جانبازی من راهنمایی کنید. حداقل برای درمان کمک حالم بشه باتشکرفضلی هستم ازمازندران. محموداباد

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان