اعتراض به نحوه محاسبه خدمت در مناطق جنگی

_اعتراض-به-نحوه-محاسبه-خدمت-در-مناطق-جنگی-

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

_اعتراض-به-نحوه-محاسبه-خدمت-در-مناطق-جنگی-
_اعتراض-به-نحوه-محاسبه-خدمت-در-مناطق-جنگی-

 دوران جنگ تحمیلی از جمله  مواقعی است که مردم ایران با رشادتها و تلاشهای فراوان با گذشت ازجان و مال خود تلاشهای بی شائبه ای را برای جلوگیری از اشغال کشور به دست دشمن بعثی متحمل شدند.

 در این بسیاری از مردم جان خود را از دست دادند ، بسیاری دیگر نیز تنها در خاطره ها مانده و بعضی دیگر نیز با وجود همه مشکلات سالم به خانه و کاشانه خود برگشتند.

 در ایران بعد از جنگ تحمیلی تلاشهای فراوانی برای تکریم  همه افرادی که در دروان جنگتحمیلی به جبهه های جنگ رفته بودند انجام شد . در این راستا بنیاد شهید و امور ایثارگران تاسیس شده و کلیه امور شهدا ، ایثارگران ، جانبازان و ….. به آن سازمان واگذار گردید .

کمیسیونهای بسیاری نیز برای شناسایی جانبازان و آسیب دیدگان درجنگ تحمیلی و همچنین دادن حداقل امکانات به آنها تشکیل گردید و همچنین قانونهای بسیاری برای کمک به آنها تصویب شد.

 حال بعد از سالها از جنگ تحمیلی هنوز افراد فراوانی وجود دارند که در این راه هنوز نتوانسته اند به حقوق معینه برای این امر در قانون برسند. هنوز هم افراد زیادی برای رسیدن به حق وحقوق قانونی خود تلاش می کنندو در این راه اعتراض های فراوانی به سازمانها و نهادهای اداری و دولتی در این راستا تحویل داده می شود.

در ادامه نوشتار به بررسی و تعریف سنوات خدمت پرداخته و نحوه محاسبه آن بررسی می شود  و در انتها در صورت تعیین سنوات خدمت در جبهه به نحوه اعتراض به آن می پردازیم .

سنوات خدمت  در جبهه به طور کلی همانطور که از نام پیداست به میزان زمانی گفته می شود که فرد در جبهه خدمت نموده است و در این راستا حقوق و مزایا برا این اساس به وی تعلق می گیرد و یا می تواند از ان در شغل خود استفاده نماید .

معمولا افراد با داشتن سنوات خدمت و به اندازه آن می توانند از مزایا استفاده نمایند و به طور کلی هر چه این سنوات خدمت بیشتر باشدمزایای بیشتری به آنها تعلق می گیرد.

 مزایای حضور در جبهه به شرح ذیل می باشد:

دریافت کارت ایثارگری

استفاده از بیمه بنیاد شهید و امور ایثارگران

استفاده فرزندان فرد از سنوات حضور در جبهه

استفاده از وام های ارائه شده از طرف بنیاد شهید

داشتن امتیاز استخدامی در سازمانهای اداری دولتی برای خود و فرزندان

معمولا فرد با داشتن کارت حضور در جبهه می تواند از این مزایا استفاده نماید.

 این کارت وقتی به فرد اعطا می شود که بتواند حضور خود در جبهه در زمان جنگ تحمیلی را به اثبات برساند و این امر نیازمند تایید کمیسیونهای محل خدمت فرد در سپاه ، نیروی انتظامی ، ارتش و غیره می باشد.

در مواردی نیز برای فرد کارت ایثارگری صادرشده و وی می تواند از مزایای ان استفاده نماید ولی به هر دلیلی اندازه اعلامی حضور درجبهه فرد بسیار کمتر از میزان واقعی آن می باشد.

 در این راستا فرد می تواند هر زمان که لازم باشد از مزایای آن در سازمان یا اداره ای استفاده نماید در صورتی که آن سازمان یا اداره به هر دلیلی حاضر به تایید آن نباشد فرد می تواند بدان اعتراض نماید.

 این اعتراض دارای دو مرحله می باشد. ابتدا فرد از سازمان یا اداره مربوطه تقاضای اصلاح میزان سنوات خدمت خود برای حضور در جبهه را می نماید و این امر در کمیسیونهای داخلی آن سازمان یا اداره بررسی شده و در انتها تصمیم کمیسیون به فرد اعلام می شود .

 بعد از این امر در صورتی که تصمیمی کمیسیون مطابق نظر فرد نباشد می تواند از دیوان عدالت اداری علیه سازمان یا اداره مربوطه تقاضای اعتراض به نحوه محاسبه خدمت در مناطق جنگی را بنماید.

 نحوه طرح شکایت در دیوان نیز در ماده ۱۶ قانون اصول و تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری بیان شده است.

 براساس این ماده دادخواست شکایت باید بر روی فرمهای مخصوص دیوان نوشته شده باشد و در انتها از طریق سامانه ساجد به دیوان ارسال گردد .

 البته فرد برای ارسال دلائل و ضمائم و همچنین دادخواست نیاز به ثبت نام در سامانه ساجد و ثنا را داشته وباید قبل از هر اقدامی در این راستا امور لازم را به انجام برساند.

 علاوه بر این امر باید دادخواست را نیز براساس قانون نوشته باشد تا بعد از ارسال به دیوان عدالت اداری اشکال داشتن نقص برای وی اعلام نشود.

 بعد از ارسال دادخواست به دیوان عدالت اداری ، داخواست به همراه دلائل و ضمائم به دبیرخانه دیوان رفته و در انجا مورد بررسی قرار می گیرند  و در انتها به دفتر کل دیوان ارسال می گردند. در دبیرخانه دیوان دادخواست مربوطه به طور کامل بررسی شده و در صورتی که هیچ گونه نقصی نداشته باشد دادخواست برای انجام باقی امور به نزد رئیس دیوان ارسال می گردد.

 اما اگر نقصی در دادخواست وجود داشته باشد طی ابلاغیه ای به فرد اعلام می گردد که در مدت زمان قانونی اقدام به رفع نقص ان بینماید و در غیر این صورت قرار رد دادخواست صادر می شود.

 فرد در صورتی که در مدت زمان قانونی در این خصوص اقدام نماید دادخواست به روال قانونی به جلورفته  و در انتها تز طریق رئیس دیوان به یکی از شعبات ارسال می گردد تا مورد رسیدگی قرار گرفته و در این باره حکم صادر شود.

 در هنگام رسیدگی معمولا حضور فرد در جلسات دیوان لازم نبوده و در مورد دوم در هر صورتی که انجام تحقیقات باشد دیوان از طریق شعبات دادگستری و همچنین ظابطین قضائی اقدام به این امر می نماید و در انتها در این رابطه حکم صادر می شود .

در دیوان عدالت اداری باتوجه به اینکه اولا این سازمان دارای قوانین و ضوابط مختص به خود بوده و همچنین رسیدگی ها نیز براساس قانون آیین دادرسی این سازمان قضائی می باشد لذا طرح شکایت در دیوان می تواند بسیار مهم باشدو فرد باید در این موارد باکلیه قوانین دیوان عدالت اداری آشنایی داشته باشد. نظر به اینکه در دیوان عدالت اداری حضور افراد در این رابطه  لازم نمی باشد لذا افراد بهترین راه این است که افراد از وکلای متخصص دیوان استفاده نمایند .

ما در این مورد گروه تخصصی وکلای پایتخت را معرفی می نماییم که دارای سابقه و تجربه ای حرفه ای می باشند.

1 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • الهویردی رحیملو
    ژانویه 28, 2023 5:50 ب.ظ

    با عرض سلام احتراما بنده قبل از استخدام در شرکت توزیع برق استان آذربایجانغربی شهرستان خوی درسال ۱۳۶۱/۸/۲۲ ؛۱۳۶۱/۱۲/۷ بمدت سه ماه،نوزده روز در منطقه جنگی جنوب بودم و در خدمت سربازی سالهای ۱۳۶۳/۱/۲۲ ؛ ۱۳۶۴/۱۰/۰۲ بمدت یکسال، هشت ماه، یازده روز در منطقه جنگی کرمانشاه دشت ذهاب ( سرپل ذهاب،قصرشیرین ) بودم که کلا دوسال میشود در سالهای ۶۶،۶۷ بمدت ۱۹۰ روز کارگر فصلی دخانیات بودم و در سال ۱۳۶۷/۱۲/۰۲ به استخدام وزارت نیرو شرکت توزیع برق در آمدم متاسفانه از تاریخ ۱۳۶۸/۵/۱ بیمه واریز میکند در سال ۱۳۹۳/۳/۳ در خواست خدمت سربازی و داوطلبانه بودن را کردم مبلغ سه میلیون ،سیصد و بیست و دو هزار تومان قسطی واریز کردم و در سال ۱۳۹۵/۱۱/۱۱ به بازنشستگی نایل شدم حال به تامین اجتماعی مراجعه کردم گفتم سربازی بنده را سخت و زیان آور حساب کنید با توجه نامه گواهی ارتش و سپاه را داشتم و همچنین کارت ایثارگری را نشان دادم گفتند باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید تا اینکه رای بدهد بعدا سخت و زیان آور حساب کنیم هم هزینه را از بنده اضافه گرفتند و هم حالا اذیت میکنند حالا اگر وکیلی باشد کار بنده را پیگیری کند آماده هستم وکالت دهم چونکه خودم مریضدهستم نمیتوانم به استان آذربایجانغربی بروم پیگیری کنم شماره موبایل

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان