اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر+ قانون ماليات هاي مستقيم

اعتراض به نظر هیات 251

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

مالیات های مستقیم

قانون مالیات‌ های مستقیم به منظور شفاف سازی امور مالیاتی و ارائه تعاریف در این باره در سال ۱۳۴۵ تصویب شد و در سال ۱۳۹۴ اصلاح شد. مالیات یکی از نهادهای مالی هر کشوری است که دولت برای تامین هزینه ها بصورت سالیانه از اشخاص دریافت می‌نماید. مالیات به صورت مستقیم و غیر مستقیم از افراد دریافت می‌شود. در این مطلب به مواردی که در شمول قانون مالیات های مستقیم قرار می‌گیرند و نحوه اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر در مرجع صالح خواهیم پرداخت.

چه اشخاصی مشمول پرداخت مالیات مستقیم می‌شوند؟

ماده ۱ قانون مالیات های مستقیم اشخاص زیر را مشمول پرداخت مالیات های مستقیم می‌داند:

الف)کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که مالک اموال و یا املاک واقع در ایران هستند.

ب)اشخاص حقیقی مقیم ایران نسبت به درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران به دست می‌آورند.

پ)اشخاص حقوقی در رابطه با درآمدهایی که در ایران یا در خارج از ایران کسب می‌نمایند.

ت)اشخاص حقیقی یا حقوقی غیر ایرانی نسبت به درآمدهایی که در ایران کسب می‌نمایند و همچنین درآمدهایی که بابت واگذاری امتیازات یا سایر حقوق حود، آموزش تعلیمات و کمک‌های فنی، درآمدهایی که از واگذاری فیلم‌های سینمایی که به عنوان حق نمایش یا بها یا عناوین دیگر تحصیل می‌نماید.

چه کسانی از پرداخت مالیات بر اساس قانون مالیات های مستقیم معاف هستند؟

برخلاف لیست که در بالا به عنوان اشخاص مشمول پرداخت مالیات‌های مستقیم بیان شد، اشخاصی نیز از پرداخت مالیات براساس قانون مالیات های مستقیم معاف هستند؛

الف)موسسات دولتی و وزارت‌خانه‌ها

ب)سازمان‌ها و دستگاه‌هایی که بودجه‌اشان از جانب دولت تامین می‌گردد.

پ)شهرداری ها

ت)بنیادها و نهادهای انقلابی که دارای مجوز معافیت از سوی سازمان‌های صالح هستند.

مالیات‌ها که به روش های خوداظهاری یا علی الراس تعیین می‌شوند، بایستی از سوی تیم متخصص و مجرب متشکل از حسابداران و وکلای تضمینی مورد بررسی و نظارت قرار گیرد. اختلافات و شکایات مالیاتی نیازمند حضور وکیل تضمینی گروه وکلای پایتخت می‌باشند، امور مالیاتی دارای پیچیدگی خاصی هستند و رسیدگی به این اختلافات در هیئت های تعیین شده در سازمان امور مالیاتی صورت می‌گیرد. حضور وکیل متخصص گروه وکلای پایتخت از این جانب الزامی است که بتواند با ارائه دفاعیه مناسب و استدلالات قانونی منجر به کسب موفقیت در پرونده شود و از ایجاد مالیات‌های بدون دلیل جلوگیری نماید.

اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر به چه صورتی امکان پذیر است؟

اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر به این دلیل که از جهاتی آخرین مرحله برای رسیدگی به اعتراض اشخاص است، از اهمیت بالایی برخوردار است. ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم به این صورت می باشد: در رابطه با مالیات های قطعی قانون مالیات های مستقیم و مالیات های غیر مستقیمی که در دیگر مراجع قابلیت اعتراض ندارند و به منظور رسیدگی به ادعای غیر عادلانه بودن مالیات های تعیین شده با استناد به دلایل و اسناد کافی برای اثبات که از جانب مودی و برای درخواست تجدیدنظر اعلام می‌گردد، با دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی هیئتی سه نفره با اعضایی به انتخاب وزیر ارجاع می‌شود. رای این هیئت با اکثریت آرا صادر می‌گردد و قطعی و غیر قابل اعتراض است. با توجه به ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم، این هیئت به این منظور تشکیل می‌شود که به ادعاهای ناعادلانه بودن مالیات هایی است که در دیگر مراجع قابلیت اعتراض ندارند و این هیئت به نوعی آخرین امید این اشخاص برای اعتراض به مالیات و اجرای عدالت در این باره است. ارائه درخواست رسیدگی در این هیئت باید مستدل و با استناد به قوانین خاص و عام صورت گیرد تا نتیجه بخش باشد. هیئت مذکور در ماده ۲۵۱ مکرر یکی از بالاترین مراجع برای رسیدگی و بررسی درخواست مودی و وکیل وی برای بررسی پرونده مالیاتی است. تخصص و دانش برای کسب نتیجه دلخواه در این هیئت موضوعی ضروری و غیر قابل انکار است.

مشاوره تلفنی با وکیل متخصص قانون مالیات های مستقیم | گروه وکلای پایتخت

برای دریافت مشاوره تلفنی، حضوری و آنلاین در رابطه با قانون مالیات های مستقیم و نحوه اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر به بهترین وکلای متخصص گروه وکلای پایتخت با شماره تلفن های این مجموعه ارتباط برقرار نمایید. با توجه به قسمت آخر ماده که رای صادره در این هیئت را قطعی اعلام نموده، اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر ممکن است؟ پاسخ این سوال مثبت است، زیرا تمامی آرا با رعایت موارد و ضوابطی از لحاظ رسیدگی شکلی قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری هستند. دیوان عدالت ادای عالی ترین مرجع قضایی برای رسیدگی به اختلافات میان مردم و سازمان‌های دولتی و اداری است. اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر نیز از نظر رسیدگی شکلی قابل طرح در دیوان عدالت اداری است. لیکن این موضوع به دلیل تخصصی و پیچیده بودن نیازمند همراهی و حضور وکیل مجرب گروه وکلای پایتخت می‌باشد، در غیر اینصورت کسب نتیجه بسیار سخت و دشوار خواهد بود. ثبت اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر در سامانه دیوان عدالت اداری بایستی از جانب وکیل تضمینی گروه وکلای پایتخت صورت گیرد تا ثمر بخش واقع شود. ثبت شکایت اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر در دیوان عدالت اداری تنها از جانب مودی و وکیل وی قابل قبول می‌باشد.

دیوان عدالت اداری اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر را صرفا از جه شکلی مورد بررسی قرار می‌دهد، این سازمان رای صادره در هیئت ۲۵۱ مکرر را از جهت رعایت قوانین و مقررات و صدور رای براساس شرع و موازین شرعی مورد بررسی قرار می‌دهد و نسبت به رد یا تایید رای صادره اقدام می‌نماید.

مزایای حضور وکیل متخصص قانون مالیات های مستقیم در پرونده

پیچیدگی و سختی اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر در دیوان عدالت اداری باعث می‌شود اشخاص بدون همراهی وکیل متخصص این مسیر را طی ننمایند. تنظیم و تکمیل متن شکایت اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر در دیوان عدالت اداری و ارائه دفاعیه در جلسات رسیدگی، استناد به قانون و لزوم آشنایی با مراحل رسیدگی و نحوه پیگیری از جمله مسائلی هستند که نقش وکیل تضمینی گروه وکلای پایتخت را پررنگ تر می‌کند. گروه وکلای پایتخت با تجربه غنی و دانش تخصصی در زمینه موارد قانون مالیات های مستقیم و اعتراض به نظر هيأت ۲۵۱ مکرر بهترین گزینه برای اشخاصی است که قصد طرح شکایت و پیگیری آن را در دیوان عدالت اداری دارند. به منظور دریافت مشاوره حضوری، با دریافت وقت قبلی به شعب گروه وکلای پایتخت در تهران مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان