الزام به احتساب ایام بلاتکلیفی یا آماده به خدمت

الزام-به-احتساب-ایام-بلاتکلیفی-یا-آماده-به-خدمت-

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

الزام-به-احتساب-ایام-بلاتکلیفی-یا-آماده-به-خدمت-
الزام-به-احتساب-ایام-بلاتکلیفی-یا-آماده-به-خدمت-

هر ساله افراد زیادی در سازمانهای دولتی و خصوصی مشغول به کار شده و در انجا شروع به انجام کار می نمایند. معمولا شرایط شروع به کار در سازمانهای ادارای و دولتی براساس قانون و مقررات استخدامی بوده و افراد کلیه امور خود را براساس این قانون انجام می دهند.

این افراد از زمان شروع به کار تا زمانی که بازنشسته می شوند براساس این قانون حقوق گرفته و بازنشسته می شوند.در سازمانهای  خصوصی این وضعیت متفاوت می باشد و افراد معمولا براساس قرار دادهای فیمابین با کارفرمایان و همچنین قانون اداره کار انجام فعالیت می نمایند .

نحوه امور آنها نیز تابع قانون کار می باشد .در قانون به موارد متفاوتی اشاره شده است که یکی از امور  انها ایام آماده به خدمت می باشد.ایام اماده به خدمت ایامی می باشد که فرد برطبق ان رسما شاغل بوده و ولی درجایی مشغول به کار نمی باشد . این مواقع ممکن است به دلائل متفاوتی رخ بدهد.

دلائل آماده به خدمت ممکن است به دلیل حذف پست سازمانی از طرف مراجع بالا، تغییر پست سازمانی ، عدم وجود اموری که فرد قادر به انجام کار می باشد رخ دهد .همچنین در مواردی بعضی مشکلات در سازمان ایجاد می شود که ممکن است فرد در این مورد دست داشته باشد  به همین دلیل تا زمان تعیین تکلیف فرد ممکن است به صورت آماده به خدمت و در این وضعیت قرار بگیرد .

در قانون این ایام جزء جز زمانهای شغلی محسوب شده و سازمان یا اداره باید مزایای عادی شغل را در این ایام به فرد اختصاص بدهد .مورد دیگر در این رابطه که بسیار به این موضوع نزدیک می باشد منتظر خدمت می باشد یعنی فرد رسما کلیه امور خود را برای ورود به کار انجام داده ولی به هردلیلی هنوز مشغول به خدمت نشده است و یا تخلفی را به انجام رسانده است که تا زمان اتمام تنبیه قانونی برای فرد  ممکن است در این وضعیت نگه داشته شود .

در این دو  مورد ممکن است کلیه مشکلات افراد در این رابطه حل شده و وی باید به محل کار خود رفته و یا برگردد . لازم است فرد این امر را به سازمان یا اداره مربوطه  اطلاع داده و تقاضای تعیین تکلیف در این رابطه را بنماید .

بعد از اطلاع امر به سازمان یا اداره مذکور و اعلام وضعیت خود به انها به صورت کتبی سازمان یا اداره مذکور موظف است در این رابطه تصمیم گیری نماید و علاوه بر انجام درخواست فرد در صورت عدم وجود مشکلات قانونی برای وی ، فرد مربوطه  رسما به محل کار خود برگردد .برگشت به محل کار بدین صورت می باشد که به همراه دیگر همکاران خود و یا مطابق ساعات و شرایط کاری عمومی مشغول به کار شده باشد و در این رابطه اقدام به فعالیت در سازمان یا اداره مذکور بنامید .

در صورتی که سازمان یا اداره مذکور به هر دلیلی حاصر به این امر نباشد وی باید در دیوان عدالت اداری در این خصوص اقدام به طرح شکایت نموده و تقاضای تعیین تکلیف خود و همچینن الزام  سازمان  یا اداره مربوطه  در خصوص احتساب ایام بلاتکلیفی یا آماده به خدمت را به عنوان سنوات خدمت را داشته باشد و تقاضای صدور حکم در این رابطه را داشته باشد.

برای این امر فرد باید قبل از هر چیز اقدام به جمع آوری دلائل و مدارک در این رابطه نموده و اسناد و مدارک را در رابطه با  محق  بودن خود برای موضوع شکایت را آماده نماید. بعد از این امر ممکن است  خود شخصا و یا با همکاری وکیل اقدام به  نوشتن دادخواست شکایت در دیوان عدالت ادارای نموده و سپس اقدام به انجام سایر مراحل شکایت در این رابطه بنماید .

سایر مسائل نوشته شده دراین نوشتار بدین معناست که فرد باید  در سامانه های مربوطه برای ارسال دادخواست و همچینن سامانه ثنا برای پیگیری شکایت خود اقدان بنماید .لازم به ذکر است که از سال ۱۳۹۶ کلیه امور دیوان به صورت الکترونیکی بوده و مراجعه حضوری و همچنین ارسال دادخواست از طریق پست دیگر مورد قبول نبوده و فرد باید در این رابطه مطابق قانون عمل نماید تا بتواند شکایت خود را مطرح نماید .

بعد از طرح شکایت در دیوان عدالت اداری  فرد باید منتظر ارسال ابلاغیه ها از طریق سامانه پیامکی دیوان بوده و یا همچنین از طریق سامانه ثنا با شماره پرونده اعلامی دیوان در هنگام ارسال شکایت اقدام به پیگیری مراحل پرونده خود بنماید .

مراحل پرونده در دیوان بدین صورت می باد که با ارسال دادخواست از طرف شاکی به دیوان ابتدا شکایت به دبیرخانه دیوان رفته و از انجا جهت بررسی برای نقوص احتمالی به دفتر کل دیوان ارسال  می گردد. در دفتر کل دیوان داخواست از جهات قانونی بررسی شده و در انتها در صورتی که فاقد هر گونه نقصی باشد برای ابلاغ به یکی از شعب دیوان ارسال می گردد.

در دفتر شعبه داخواست مربوطه بررسی شده و طی یک ابلاغه شکایت مطروحه  به سازمان یا اداره طرف شکایت اعلام می گردد که نسبت به ایراد پاسخ در خصوص ان اقدامات لازم انجام شود. سازمان یا اداری مربوطه در این رابطه  ممکن است هیچ گونه پاسخی ارائه ننماید و این امر موجب جلوگیری از رسیدگی  در دیوان نمی باشد .

رسیدگی در دیوان عدالت اداری  در هر حال ادامه  پیدا نموده و در صورتی که موضوعی دیگر مانند تحقیقات و یا شنیدن اظهارات طرفین در حصوص شکایت لازم نباشد اقدام به صدور رای می شود رای صادره در این  به طرفین ابلاغ شده  و برای طرفین تابع مدت زمانهای قانونی قابل اعتراض و تجدید نظر می باشد.

در دیوان عدالت اداری معمولا قوانین متفاوت از دادگستری بوده و افراد معمولا به همین دلیل و یا برخورد بسیار کمتر با دیوان ممکن است آشنایی کافی با دیوان نداشته باشند و یا به هر دلیل دیگر اگر شخصا اقدام به این موضوع بنمایند ممکت است به مشکلات فراوانی برخورد نمایند. به همین دلیل بهترین اقدام در این رابطه این است که فرد برای طرح شکایت از وکلای دیوان استفاده نماید . گروه تخصی وکلای پایتخت در این رابطه آماده ارائه هرگونه خدمات حقوق بوده و می باشد . ما می توانید پرونده خود را به این گروه از وکلا سپرده وو با خیالی آسوده منتظر احقاق حق خود باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان