الزام به احتساب  سوابق حق التدریس

الزام-به-احتساب- سوابق-حق-التدریس-

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

الزام-به-احتساب- سوابق-حق-التدریس-
الزام-به-احتساب- سوابق-حق-التدریس-

سابقه حق التدریس در سازمانهای ادارای دولتی معمولا بدین صورت می باشد که فرد در مراکز آموزشی کشور در ازای ساعاتی که در آن سازمان یا اداره مشغول به فعالیت می باشد حقوق دریافت می نماید. بعد از گذشت زمان و با افرایش دانش و تجربه افراد معمولا این افراد به استخدام  ارگانهای اموزشی کشور مانند دانشگاهها و مراکز اموزشی درمی آیند.

 در این نوشتار به بررسی سوابق  حق التدریس در دانشگاهها پرداخته و در ادامه به نحوه پیگیری احتساب این سوابق و در صورتی که فردی به هر دلیلی از سازمان یا اداره دولتی در این رابطه نتواند حقوق خود را دریافت نماید به برسی نحوه شکایت در این رابطه در مراجع قضائی و دیوان عدالت می پردازیم .

به طور کلی در دانشگاه ها افراد زیادی مشغول به فعالیت می باشند. بخشی از این افراد در قسمتهای اموزشی و بخشی دیگر در محیطهای اداری فعال می باشند.

 در میان این افراد زیادی در بخش های اموزشی مشغول فعالیت بوده و هر کدام نیز به نحوی دارند از دانشگاه مزایا دریافت می کنند .  به طور کلی افرادی که در ابتدا مشغول به تدریس در دانشگاه می باشند ابتدا براساس ساعات کاری خود در دانشگاه حقوق و مزایا دریافت می کنند و براساس قرار داد کاری خود دارای سابقه می باشند.

 بسیاری از این افراد در طی زمان در محل کار دانشگاهی خود به رتبه های بالاتری رسیده و به استخدامی رسمی دانشگاه در می آیند . این افراد با شرکت در آزمونهای استخدامی جذب هیئت علمی دانشگاهها اقدام به دادن آزمون در این رابطه می نمایند.

بعد از قبولی در آزمون جذب هیئت علمی دانشگاهها این افراد ابتدا در این باره مورد گزینشهای اعتقادی و علمی قرار گرفته و در صورتی که در گزینش قبول شوند به استخدام رسمی دانشگاه در می آیند .

 افراد ممکن است سالها در دانشگاه در سمت هیئت علمی مشغول به فعالیت شده و در انتها بازنشسته شوند. نظر به اینکه ممکن است فرد چندین سال از زندگی خود را به صورت حق التدریس در این رابطه فعالیت نموده باشد و تقاضای احتساب این سالهای فعالیت در دانشگاه را به عنوان سوابق از دانشگاه بنماید.

دانشگاه در این رابطه تشکیل جلسه داده و اقدام به بررسی درخواست عضو هیئت علمی می نماید . در برخی از موارد باتوجه به سابقه فرد در این خصوص دانشگاه اقدام به تایید سابقه وی نموده و در برخی از موارد دانشگاه حاضر به تایید این سابقه حق التدریس به عنوان زمان فعالیت نمی باشد.

 در این رابطه فرد می تواند براساس اصل ۱۷۳ قانون اساسی اقدام به طرح شکایت بنماید. براساس این اصل در هر موردی که سازمان یا اداره یا ارگان دولتی یا انقلابی به هر دلیلی موجبات عدم احقاق حقوق قانونی افراد را موجب شود براساس قانون فرد می تواند به دیوان عدالت اداری مراجعه نموده و تقاضای احقاق حقوق خود در این مورد را بنماید .

به طور کلی تنها می توان علیه سازمانهای عمومی و دولتی ، شهرداری ها .تامین اجتماعی ،  نهادهای انقلابی و….. در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمود و در هر موردی که فردی ممکن است به وسیله اقدامات ، تصمیمات یکی از این سازمانها دچار ضرر و زیان مادی شود دیوان در این رابطه اقدام به تصمیم گیری و احقاق حق فرد براساس دلائل و مدارک نموده و موجبات این احقاق حق را فراهم می اورد .

در مورد موضوع و عنوان نوشتار  که الزام به احتساب  سوابق حق التدریس + خدمت تجربی+ پاره وقت بانوان می باشد نیز فرد می تواند بعد از طرح موضوع در سازمان یا اداره مربوطه  و عدم دریافت پاسخ در این رابطه به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نماید.

 طرح شکایت در دیوان عدالت اداری امری بسیار تخصصی بوده و در صورتی که به هر دلیلی فردی فاقد هر گونه آشنایی با قوانین و نحوه رسیدگی در آن باشد اقدام به طرح شکایت در این رابطه بنماید ممکن است علی رغم هزینه های بسیار زیادی که در این رابطه می نماید هیچ گونه حکمی به نفع وی صادر نگردد. در این رابطه بهترین اقدام این است که فرد از وکلای دیوان استفاده نماید. وکیل دیوان به طور کلی شخصی است که دارای سالها فعالیت حرفه ای و تجربی در دیوان بوده و در این زمینه پرونده ای موفق بسیار زیادی را برعهده دارد.

علاوه براین وکیل دیوان آشنا به قوانین  و اصول دادرسی در دیوان عدالت اداری بوده و به قوانین سازمانهای دولتی نیز آشنایی کامل دارد و در صورتی که علیه سازمان یا اداره مربوطه طرح شکایت نماید باتوجه به سابقه و تجربه کاری خود به راحتترین شیوه می تواند حق موکل خود را دریافت نماید.

ما در این مورد گروه تخصصصی وکلای پایتخت را به شما معرفی می نماییم. این گروه تخصصی دارای صدها پرونده موفق در این زمینه بوده در سطح ایران بسیار مطرح می باشند.

نحوه طرح شکایت در دیوان عدالت اداری به چه شیوه ای می باشد؟

 طرح شکایت در دیوان عدالت اداری بدین شکل می باشد که فرد باید ابتدا دادخواست خود را براساس قانون دیوان تنظیم نمایدو مکتوب کند. بعد از ان دادخواست مربوطه را از طریق سامانه الکترونیکی دیوان عدالت اداری به دیوان ارسال شده و در آنجا تحت پیگیری قرار میگیرد.

 در صورتی که در مورد سوابق فرد در دیوان عدالت اداری نیاز به انجام تحقیقاتی باشد ، دیوان می تواند در این خصوص از ظابطین قضائی و همچنین شعبات دادگستری در این رابطه تقاضای انجام  امور  مورد نظر را بنماید .همچنین در دیوان عدالت اداری کلیه امور به صورت غیر حضوری بوده و دیوان تنها در مواردی که شنیدن اظهارات طرفین را لازم بداند  از طریق ابلاغیه اقدام  به احضار طرفین شکایت به دیوان می نماید .

 در دیوان عدالت اداری بعد از انجام کلیه این امور حکم صادر شده و این حکم در شعبه تجدید دیوان قابل اعتراض می باشد.حکم صادره در این موضوع دوباره در شعبه تجدید نظر مورد رسیدگی قرار گرفته و در انتها حکم نهایی صادر می گردد . حکم صادره در این مورد به طرفین ابلاغ شده و قابل اجرا می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان