الزام به  صدور گواهی حضور در جبهه

الزام-به- صدور-گواهی-حضور-در-جبهه-

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

الزام-به- صدور-گواهی-حضور-در-جبهه-
الزام-به- صدور-گواهی-حضور-در-جبهه-

 در زمان جنگ تحمیلی افراد زیادی چه به صورت داوطلبانه و چه به صورت حضور در نیروهای حق علیه باطل اقدام به حضور در جبهه های جنگ نمودند. این افراد در این راه هزینه های بسیاری را از جان و مال خود برای وطن داده و بسیار نیز در این راه به شهادت رسیدند.

 در ایران که دارای حکومت اسلامی بوده و براساس دین کسانی که در نبرد حق علیه باطل حضور پیدا می کنند امتیازاتی در نظر گرفته می شود . این نیروها باتوجه به آرمان خود که همان دفاع از وطن و اسلام می باشد با رشادت های خود از عضب وطن توسط جلاد بعثی جلوگیری نموده و به همین دلیل لایق قدردانی های فراوانی می باشند.

 در قانون برای این افراد امتیازات فراوانی در نظر گرفته شده است و این اشخاص باید مورد احترام مردم و حکومت می باشند.

برای دریافت گواهی حضور در جبهه فرد باید مدارک خود را به صورت کامل به سازمانهای نظامی مربوطه تحویل داده و در کمیسیونهای معین و در زمان ان شرکت نماید .

 فرد می تواند برای اثبات حضور خود در جبهه تقاضای بررسی و رسیدگی را بنماید .

بعد این امورسازمان یا اداره مربوطه اقدام به بررسی انها می نماید و در انتها اقدام به تایید آن می نماید .

 قانون مزایایی برای این اشخاص در نظر گرفته است که در زیر به تعدادی از انها می پردازیم .

 مزایای دریافت گواهی حضور در جبهه :

۱-عدم پرداخت هزینه های تدریس در دانشگاههای آزاد و دولتی

۲-داشتن امتیاز استخدام در سازمانها و ادارات دولتی

۳-تخفیفات در سفرهای هوایی وزمینی با قطار و هواپیما

۴-بهره مندی از مزایای وامهای بانکی و ….

 مراجع تایید کننده  حضور در جبهه به شرح ذیل می باشند:

  • ارگانی که در آن خدمت نموده و فرمانده و یا معاون کل ان مجموعه
  • تایید مدارک از سازمانی که فرد در ان خدمت نموده است.
  • فرماندهی کل سپاه پاسداران

 افراد زیادی در دوران جنگ به صورت داوطلبانه در جبهه حضور داشته و ممکن است بعد از سالها عوارض  و  علائم  حضور در جبهه  برای فرد آشکار گردد که فرد دیگر نتواند کاری انجام بدهد لذا می تواند در این مورد اقدام به درخواست بنماید .

  همچنین این افراد ممکن است بعد از جبهه در سازمانها و یا ادارات دولتی مشغول به کار شده و خواهان استفاده  از مزایای حضور  در  جبهه بشوند و در این رابطه سازمان یا اداره دولتی حاضر به انجام امور مروبطه نشود

در صورتی که سازمان یا اداره مربوطه به هر دلیلی علی رغم  وجود همه دلائل و مدارک غیر قابل اعتراض اقدامی در این مورد ننماید فرد می تواند در این مورد به دیوان عدالت اداری اعتراض نماید .

براساس قانون اساسی در هر موردی که فردی تقاضای حقی قانونی از سازمانها و یا ادارات دولتی را بنماید و یسازمان یا اداره مربوطه به هر دلیلی حاضر به قبول درخواست فرد به صورتی غیر قانونی نباشد می تواند فرد می تواند به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نماید.

 قبل از هر چیزی باید بگوییم که دیوان عدالت اداری یک مرجع قضائی تخصصی بوده و نحوه طرح شکایت در آن تفاوت زیادی با شعبات دادگستری داشته  و مهمترین تفاوت ان این است که برخلاف دادگستری که در همه شهرها و استانها دارای شعبه  رسیدگی کننده می باشد برای دیوان عدالت اداری تنها یک شعبه رسیدگی کننده به صورت قانونی وجود داشته و در هر مورد که فردی بخواهد در این رابطه طرح شکایت بنماید باید در این شعبه آن را مطرح نموده و شکیت خود را به آنجا بفرستد.

 در سابق افراد برای طرح شکایت باید به صورت حضوری به دیوان مراجعه می کردند و مشکلات فراوانی در این زمینه وجود داشت. برای مثال فردی که از مناطق دوردست خواهان شکایت از سازمان یا اداره ای بود باید به صورت حضوری  به دیوان مراجعه می نمودند و برای این امر زمان و هزینه ای فراوان باید صرف می شد .

لذا به جهت حل این مسئله هم اکنون ارسال کلیه شکایت و دادخواستها از طریق سامانه ساجد که مربوط به دیوان عدالت اداری می باشد انجام می شود .

برای طرح دعوی الزام به صدور گواهی حضور در جبهه در دیوان عدالت اداری فرد باید مطابق قانون آیین دادرسی دیوان اقدام به نوشتن ان نموده و در انتها ان را به دیوان ارسال نماید .

 بعد از ارسال دادخواست به دیوان عدالت اداری پرونده به همراه دلائل و ضمائم به دبیرخانه دیوان رسیده و از انجا به دفتر کل دیوان می رسد. دفتر کل دادخواست را از نظر صلاحیت و همچنین نقوص احتمالی بررسی نموده و در صورتی که دارای نقصی باشد آن طی یک ابلاغیه به فرد اعلام می نماید که در مهلت قانونی نسبت به اصلاح نقوص دادخواست اعلام نماید.

 دادخواست مربوطه بعد از اصلاح و یا در صورتی که فاقد هرگونه نقصی باشد به نزد رئیس دیوان ارسال می شود. رئیس دیوان نیزآن را براساس موضوع به یکی از شعب ارسال می نماید.

 در دفتر شعبه دیوان طی یک ابلاغیه به سازمان مربوطه اعلام می گردد که در مهلت قانونی نسبت به شکایت مطروحه اعتراض نماید .

در صورتی که سازمان مربوطه حاضر به پاسخ در این زمینه نباشد براساس قانون مسئول مربوطه به انفصال  از خدمت به مدت سه ماه تا یک سال محکوم می گردد.

 عدم پاسخ در دیوان عدالت اداری مشکلی در رسیدگی شعبه ایجاد نمی نماید و شعبه مربوطه در این زمینه رسیدگی راادامه می دهد  و در انتها اقدام به صدور حکم می نماید .

 حکم صادره قابل تجدید نظر در شعبه بالاتر بوده و حکم یا نقض می گردد و یا تایید می گردد. حکم صادره در این شعبه در هر صورت قطعی بوده و دیگر افراد حق هیچ گونه اعتراضی در این مورد را ندارند.

در دیوان عدالت اداری باتوجه به اینکه کلیه مراحل رسیدگی و همچنین قانون این سازمان متفاوت با دادگستری می باشد لذا افراد می توانند برای دریافت نتیجه بهتر در این رابطه از وکلای معتبر دیوان استفاده نمایند.  نظر ما در این رابطه برای شما گروه تخصصی وکلای پایتخت می باشد که یک گروه بسیار معتبر و حرفه ای می باشند و شما می توانید امور خود را به انها بسپارید .

12 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • bhrwzhmaywnfr@gmail.com
    نوامبر 16, 2022 3:29 ب.ظ

    باعرض سلام.اینجانب درسال ۶۱تا سال۶۲درتیپ بیست زرهی رمضان بطور داوطلب درمناطق جنگی و خط مقدم حضور فعال داشتم که در منطقه پنجوین مجروح شدم وتابحال پیگیری نکردم تنها مدرکی که حضور بنده رو اثبات میکنه چندتا عکس میباشد که با هم رزمانم در مناطق جنگی گرفته شده نمیدانم کجا باید مراجعه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید .

    پاسخ
  • bhrwzhmaywnfr@gmail.com
    نوامبر 16, 2022 3:29 ب.ظ

    باعرض سلام.اینجانب درسال ۶۱تا سال۶۲درتیپ بیست زرهی رمضان بطور داوطلب درمناطق جنگی و خط مقدم حضور فعال داشتم که در منطقه پنجوین مجروح شدم وتابحال پیگیری نکردم تنها مدرکی که حضور بنده رو اثبات میکنه چندتا عکس میباشد که با هم رزمانم در مناطق جنگی گرفته شده نمیدانم کجا باید مراجعه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید .

    پاسخ
  • bhrwzhmaywnfr@gmail.com
    می 21, 2023 4:24 ق.ظ

    باعرض سلام.بنده بعنوان بسیجی داوطلب درسال ۱۳۶۱ بعد دوره آموزشی در پادگان دوکوهه در تیپ بیست زرهی رمضان در خط مقدم حضور داشتم مدرک برای اثبات چندتا عکس که آن زمان در مناطق عملیاتی گرفته شده .برای استعلام سابقه جبهه ب کجل مراجعه کنم. باتشکر از شما.

    پاسخ
  • منصورزاهدی پور
    ژوئن 5, 2023 6:06 ب.ظ

    بسمه تعالی
    باسلام واحترام من قبلا خلاصه دیدگاهم رانوشتم پاسخ داده نشدآیامی توانم مدارک حضوردرجبهه ام راد راین فرم بفرستم سلام زاهدی

    پاسخ
  • bhrwzhmaywnfr@gmail.com
    ژوئن 25, 2023 9:02 ب.ظ

    باعرض سلام.بنده درسال ۱۳۶۱ ب مدت ۶ ماه در مناطق جنگی وخط مقدم حضور فعال داشتم برای اثبات چندتا عکس از آن دوران دارم آیا کسی وکالت این کار را ب عهده میگیردگواهی حضور جبهه بنده رو .باتشکر فراوان.

    پاسخ
  • bhrwzhmaywnfr@gmail.com
    جولای 5, 2023 11:57 ب.ظ

    باعرض سلام‌.اینجانب ب مدت ۶ ماه داوطلب در تیپ بیست زرهژ رمضان در خط مقدم جبهه حضور قغلل دلشتم ولی اسم بنده در سامانه یکپارچه رزمندگان نیست لطفا ی وکیل وارد ب امور ایثارگران معرفی کنید.باتشکر فراوان .

    پاسخ
  • bhrwzhmaywnfr@gmail.com
    جولای 10, 2023 10:35 ب.ظ

    باعرض سلام.بنده زمان جنگ دراز سال ۶۱ تا ۶۲ بعنوان داوطلب از پایگاه بسیج با تعدادی اعزام ب پادگان دوکوه شدیم بعد طی دوره آموزشی در تیپ بیست زرهی رمضان در خط مقدم جبهه حضور فعال داشتم ولی متاسفانه اسمی از بنده در سامانه ثبت نشده .لطفا یک وکیل معرفی کنید ممنون میشم.

    پاسخ
  • bhrwzhmaywnfr@gmail.com
    آگوست 25, 2023 3:34 ق.ظ

    باعرض سلام.اینجانب درسال ۶۲ در تیپ زرهی رمضان ودر خط مقدم جبهه حضور فعال دلشتم بعنوان بسیجی داوطلب ب مدت ۶ ماه ولی درسامانه استعلام اسمی از بنده نیست .ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو.

    پاسخ
  • باعرض سلام.اینجانب سال ۶۲ ب مدت ۶ ماه در خط مقدم جبهه حضور فعال داشتم بعنوان داوطلب ولی ولی اسمی از بنده در سامانه استعلام نیست لطفا ی وکیل آشنا ب این امور معرفی کنید .با تشکر فراوان.

    پاسخ
  • بهروز همایونفر
    سپتامبر 25, 2023 3:02 ب.ظ

    باعرض سلام.اینجانب در سال ۶۲ ب مدت هفت ماه بطور داوطلب در گردان ۱۹۵۴ زرهی قدس ب فرماندهی کاظم جعفرزاده حضور فعلل در مناطق جنگی جنوب ودر خط مقدم حضور فعال دلشتم ولی اسمی از بنده در سامانه نیست مدرکی که حضور بنده رو اثبات میکنه چتدتا عکس میباشد که در مناطق حنگی گرفته شده برای دریافت کارت ایثار کجا باید مراجعه کنم .با تشکر فراوان.

    پاسخ
  • بهروز همایونفر
    اکتبر 16, 2023 12:28 ب.ظ

    باعرض سلام.اینجانب در سال ۱۳۶۲ بعنوان نیروی داوطلب ب مدت هفت ماه بعداز دوره آموزشی در اهواز در مناطق جنگی جنوب کشور حضور فعال داشتم برای ایثارگری اقدام کردم ولی اسم بنده در سامانه موجود نیست مدرکی که حضور بنده رو اثبات میکند چندتا عکس میباشد که در مناطق عملیاتی گرفته شده .برای رسیدن ب حق خود وکلای محترم میتوانند بنده رو یاری کنند واینکه هزینه وکیل چقد میشود.باتشکر فروان.

    پاسخ
  • bhrwzhmaywnfr@gmail.com
    نوامبر 1, 2023 10:36 ب.ظ

    باعرض سلام.خدمت وکلای محترم اینجانب بطور داوطلب ب غیراز دوره آموزشی ب مدت هفت ماه در مناطق جنگی و خط مقدم حضور فعال داشتم در گردان المهدی که بعد تبدیل ب گردان ۱۹۵۴ زرهی قدس شد ب فرماندهی حاج کاظم جعفرزاده تنها مدرکی که دارم چندتا عکس می‌باشد که در مناطق جنگی گرفته شده آیا وکالت کار بنده را قبول میکنید برای گرفتن کارت ایثار.باتشکر فراوان.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان