الزام به صدور گواهینامه رانندگی

الزام-به-صدور-گواهینامه-رانندگی-

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

الزام-به-صدور-گواهینامه-رانندگی-
الزام-به-صدور-گواهینامه-رانندگی-

قانونگذار برای این که افراد جامعه بتوانند از وسایل نقلیه موتوری استفاده نمایند قوانین و مقرراتی را قرار داده است. رعایت قوانین مربوط به اخذ گواهینامه سبب می شود تا پلیس راهنمایی و رانندگی، درصورت تائید صحت انجام اقدامات مورد نیاز توسط متقاضی و داشتن شرایط قانونی برای دریافت گواهینامه رانندگی، گواهینامه رانندگی صادر نماید.

وجود مراکزی برای آموزش رانندگی که دارای مجوز قانونی برای انجام این کار می باشند، باعث شده است تا کارآموزان و متقاضیان دریافت گواهینامه رانندگی بتوانند آموزش های لازم را در این زمینه کسب نمایند. برگزاری آزمون رانندگی و مقررات مربوط به دستور العمل ها و آیین نامه های رانندگی از دیگر اقدامات پلیس راهور برای سنجش مهارت و صلاحیت متقاضیان دریافت گواهینامه رانندگی است.

چنانچه مراحل آموزش و آزمون رانندگی توسط متقاضیان با موفقیت طی شود، پلیس راهور بنا به درخواست متقاضیان و با در نظر گرفتن برخی از قوانین و مقررات موجود در این زمینه، برای آنان گواهینامه موقت یا چند ساله صادر می نماید. مقررات و قوانینی که در این راستا وضع شده است باید از جانب متقاضی دریافت گواهینامه رعایت شود، پلیس راهور در اعمال قوانین و مقررات مربوطه باید اهتمام کامل داشته باشد.

برخی از شرایط مانند شرایط سنی و دارا بودن سلامت جسمی و روحی مناسب برای دریافت گواهینامه رانندگی و … برای متقاضی موجب شده است، پلیس راهور قوانین و مقررات مربوط به این موضوع را به صورت کامل اعمال نماید. کامل بودن مدارک مورد نیاز و قبولی در آزمون های رانندگی همراه با دارا بودن شرایط سنی و سلامت فیزیکی و روانی، طبق قانون پلیس راهور را موظف به صدور گواهینامه رانندگی برای متقاضی می نماید.

بنا به مطالبی که ارائه گردید اگر متقاضی کلیه اقدامات مورد نیاز برای دریافت گواهینامه را انجام داده باشد، مدارک هویتی و قبولی در آزمون های مربوط به رانندگی را نیز ارائه داده باشد، پلیس راهور می بایست با در نظر گرفتن تمامی دستورالعمل ها و مقررات لازم در این خصوص گواهینامه رانندگی را برای متقاضی صادر نماید. عدم اقدام به صدور گواهینامه رانندگی توسط پلیس راهور به هر دلیلی می تواند مورد اعتراض متقاضی قرار گیرد.

در صورتی که کلیه مدارک و مستندات مورد نیاز برای صدور گواهینامه رانندگی، از طرف متقاضی به پلیس راهور ارائه گردیده باشد و مراحل قانونی و اداری مربوط به این موضوع توسط متقاضی انجام گرفته باشد، عدم همکاری پلیس راهور در صدور گواهینامه رانندگی برای متقاضی جنبه قانونی ندارد. این اقدام پلیس راهور می تواند به عنوان عملکرد دستگاه های دولتی مورد اعتراض و تقاضای الزام به صدور گواهینامه در دیوان عدالت اداری قرار گیرد.

هرگونه اعتراضی از جانب افراد جامعه نسبت به مصوبات یا عملکرد دستگاه های دولتی و نهاد های وابسته به دولت، قابل طرح و پیگیری در دیوان عدالت اداری می باشد. دیوان عدالت اداری با هدف رسیدگی به اعتراض و شکایت مردمی و تظلم خواهی آنان از تصمیمات دستگاه های دولتی و … تشکیل گردیده است. آرا و تصمیمات قطعی دیوان عدالت اداری برای کلیه دستگاه های و ادارات و نهاد های وابسته به دولت لازم الاجرا می باشند و می بایست مطابق با نظریات دیوان عدالت اداری رفتار نمایند.

تقاضا برای الزام پلیس راهور به صدور گواهینامه رانندگی از جانب متقاضی دریافت گواهینامه، باید با رعایت تشریفات قانونی و دستورالعمل های مربوط به این موضوع و در قالب دادخواست مخصوص به دیوان عدالت اداری انجام شود. ارسال دادخواست مذکور به همراه کلیه مدارک و مستندات مورد نیاز به دیوان عدالت اداری در صورت پذیرش، می تواند الزام به صدور گواهینامه از پلیس راهور را به دنبال داشته باشد. رای قطعی دیوان عدالت اداری برای پلیس راهور لازم الاجرا است.

وکیل مسلط به قوانین و مقررات حقوقی می تواند با اقدامات لازم و شکایت در دیوان عدالت اداری می تواند الزام پلیس راهور را به صدور گواهینامه فراهم نماید. بهترین وکیل حقوقی در دیوان عدالت اداری با ارائه دادخواست و تقاضا برای الزام به صدور گواهینامه رانندگی توسط پلیس می تواند اقدامات مورد نیاز در این زمینه را به صورت تضمینی برای متقاضی انجام دهد.

گروه وکلای پایتخت به دلیل همکاری وکلای باسابقه و مجرب با این گروه که مسلط به قوانین دیوان عدالت اداری می باشند، می تواند کلیه امورات لازم برای طرح اعتراض و شکایت از عملکرد دستگاه های دولتی را در دیوان عدالت اداری فراهم نماید.

تخصص و تجربه وکلای گروه وکلای پایتخت در کسب نتیجه مطلوب و مدنظر همواره همراه شما خواهد بود.

1 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • مرادمحمد دهقانی
    ژوئن 11, 2023 3:31 ب.ظ

    سلام وقت بخیر من از قانون کردن اینکه یک شخص در یک مرحله از زندگی خود دچار مشکل صرع یا تشنج بوده و در حال حاضر با گذشت ۱۰ سال. از اولین و اخرین عارضه پیش امده(تشنج) در. حال حاضر با گذراندن ۲ با کمیسیون پزشکی از نظر هر دو استان از نظرپزشکی در. صحت و. سلامت کامل به سر میبرم
    چرا نتوانم طبق قانون گواهینامه. پایه ۲ را دریافت کنم در حالیکه در قسمت اورژانس و پایگاه جاده ای مشغول بکار میباشم.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان