تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی + وکیل متخصص و تضمینی

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

 

وکیل تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی چه کار می کند؟ منظور از وضعیت رسمی آزمایشی چیست؟ چگونه می توانیم بهترین وکیل متخصص و تضمینی تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی را پیدا کنیم؟ آیا یک پرونده تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به قطعی بدون وکیل متخصص به ثمر می رسد؟ امروز قصد داریم با هم به سوالات بالا پاسخ داده و در مورد تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی صحبت کنیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع و پاسخ سوالات خود تا پایان این مطلب ما را همراهی نمایید.

منظور از وضعیت رسمی آزمایشی چیست؟

پیش از هر چیز باید ببینیم که اصلا منظور از وضعیت رسمی آزمایشی چیست. براساس آن چه که در ماده ۴۸ قانون مدیریت استخدام کشوری ذکر شده است؛ هر فردی که واجد شرایط ورود به استخدام رسمی باشد، پیش از این که وارد خدمت رسمی قطعی خود شود؛موظف است یک دوره به صورت آزمایشی خدمت کند که به این دوره استخدام رسمی آزمایشی می گویند. در صورتی که در پایان این دوره صلاحیت وی برای استخدام شدن به صورت رسمی قطعی اثبات شود؛ از ابتدای استخدام به عنوان کارمند رسمی در نظر گرفته خواهد شد.

کارمندان برای تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی باید واجد چه شرایطی باشند؟

یکی از نکات مهمی که کارمندان در آغاز دوره رسمی آزمایشی خود باید از آن اطلاع داشته باشند این است که باید در طی این دوره واجد چه شرایطی باشند تا موجبات پذیرش ایشان به عنوان کارمند رسمی قطعی فراهم شود. اول از همه شایستگی اعتقادی، اخلاقی و علمی، علاقه به کار، خلاقیت و نوآوری، نظم و مسئولیت پذیری، روحیه خدمت به مردم و روحیه کار گروهی داشته باشند. این مورد باید بر اساس بنده الف از ماده ۴۶ قانون مدیریت خدمات کشوری توسط گروه تخصصی تعیین صلاحیت کارمندان رسمی تشخیص داده شود.

به علاوه، کارمندان باید دوره های آموزشی مربوطه را در دوره رسمی آزمایشی خود طی کرده و امتیاز لازم را بر اساس بند ب از ماده ۴۶ قانون مدیریت خدمات کشوری کسب نمایند. نهایتا، کارمندان باید بر مبنای بند ج از همین ماده قانون، در گزینش های انجام شده مورد تایید قرار بگیرند.

در صورتی که در پایان دوره رسمی آزمایشی کارمندان نتوانند صلاحیت های فوق را کسب نمایند، ممکن است دو سال دیگر برای کسب این صلاحیت ها به آن ها مهلت داده شود. در برخی موارد ممکن است وضعیت کارمند به حالت پیمانی تغییر کند و یا حکم وی لغو گردد.

مدت زمان دوره رسمی آزمایشی چقدر است؟

دوره رسمی آزمایشی در قدیم مدت بین شش ماه تا دو سال ( معادل دوازده ماه) بود. اما اکنون این مدت بیشتر شده و به سه سال ( معادل سی و شش ماه) رسیده است. البته در صورتی که پس از پایانِ این دوره کارمندان به عنوان کارمند رسمی قطعی مورد قبول واقع شوند؛ در سابقه کار خود از بدو ورود و استخدام کارمند رسمی تلقی می شوند. دقت کنید که اقامه دعوی برای تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی پیش از پایان این مدت سه ساله غیرموجه تلقی شده و مورد بررسی قرار نمی گیرد.

آیا یک پرونده تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی بدون وکیل متخصص و تضمینی به ثمر می رسد؟

باتوجه به این که وظیفه رسیدگی به دعاوی مربوط به تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی بر عهده شعبه های مختلف دیوان عدالت اداری است؛ پس شما می توانید راسا و بدون کمک گرفتن از یک وکیل اقامه دعوی نمایید. اما سوال این جاست که آیا می توانید به این شکل نتیجه مطلوبی بگیرید؟

آمارها نشان می دهند که آن دسته افرادی که به طور مستقیم و بدون کمک گرفتن از یک وکیل تبدیل وضعیت اقدام به اقامه دعوی در این مورد کرده اند، اغلب چندان موفق عمل نکرده اند. به همین دلیل بهترین کار این است که کار را به کاردان بسپارید و برای کار خود از یک وکیل متخصص و تضمینی کمک بخواهید.

آیا می توان برای تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی از یک وکیل عمومی کمک گرفت؟

یکی از سوالاتی که احتمالا در ذهن خیلی از شما شکل گرفته است، این است که آیا می توانیم برای پرونده تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی از یک وکیل عمومی کمک بگیریم یا خیر؟ وکلای عمومی روی پرونده های مختلفی با موضوعات متنوع کار می کنند. این وکلا، به ویژه آن دسته وکلا که تجربه و سابقه بالاتری دارند، اطلاعات مفیدی دارند که می توانند در اختیار شما قرار دهند.

اما حقیقت این است که یک وکیل متخصص و تضمینی تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی آشنایی بیشتری با قوانین و بند و تبصره های مربوطه دارد. از سوی دیگر، در مقایسه با یک وکیل عمومی، تجربه بیشتری برای دست و پنجه نرم کردن با پرونده هایی با موضوعات مشابه دارد و این تجربه و سابقه خوب باعث می شود استراتژی های حقوقی کاربردی تر و موفق تر را به درستی بشناسد.  در نتیجه، شما می توانید به یک وکیل عمومی هم مراجعه کنید اما برای این که بهتر و موفق تر نتیجه بگیرید، انتخاب مناسب تر یک وکیل متخصص و تضمینی تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی می باشد.

فایده مراجعه به یک وکیل متخصص برای تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی چیست؟

در بخش قبلی اشاره کردیم که برای پرونده های مربوط به تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به قطعی، بهترین کار مراجعه به یک وکیل متخصص است. در این بخش می خواهیم به این بپردازیم که مراجعه به یک وکیل متخصص در دعاوی و پرونده های این چنینی چه فوایدی دارد.

اول از همه، یک وکیل متخصص تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی با توجه به تجربه و تخصصی که دارد می تواند به شما مشاوره حقوقی بدهد. در این مشاوره حقوقی، او ابهامات ذهن شما را در مورد تبدیل وضعیت رفع کرده و به سوالات شما پاسخ می دهد. علاوه بر آن، مراحل کار را یک به یک به تفضیل برای شما توضیح می دهد و به شما می گوید در هر مرحله چه کارهایی باید انجام دهید و از انجام چه کارهایی باید پرهیز کنید. در ادامه، بهترین و کاربردی ترین استراتژی حقوقی را که متناسب با شرایط شما باشد به شما پیشنهاد خواهد داد.

علاوه بر آن، یک وکیل متخصص تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به قطعی می تواند با توجه به این که بارها این کار را انجام داده است؛ بهترین شکوائیه را برای اقامه دعوی در دیوان عدالت اداری برای شما تهیه و تنظیم نماید.

چگونه می توانیم بهترین وکیل متخصص و تضمینی تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی را پیدا کنیم؟

راه های مختلف و متنوعی برای پیدا کردن بهترین وکیل متخصص و تضمینی تبدیل وضعیت وجود دارد. اولین راه برای این کار پرسیدن از دوست ها و آشنایان است. ترجیحا از دوستانی که خودشان زمانی درگیر پرونده تبدیل وضعیت بوده اند در این مورد سوال کنید. آن ها با تجربه ای که در مورد مشابه دارند می توانند بهترین کمک و راهنمایی برای شما محسوب شوند.

راه دیگری که برای انتخاب کردن یک وکیل حرفه ای تبدیل وضعیت رسمی آژمایشی به قطعی در دسترس شماست، جستجو از طریق اینترنت است. سعی کنید به هر سایتی اعتماد نکنید و حتما پروانه وکالت و مدارک و سوابق وکیل مورد نظر خود را به دقت چک کنید. پیش از این کار، به هیچ وجه مدارک خود را در اختیار وکیل مورد نظر قرار ندهید. شما می توانید از نظراتی که در سایت وجود دارد نیز اطلاعاتی در مورد چند و چون و کیفیت کار وکیل تبدیل وضعیت مورد نظر خود به دست بیاورید.

راه سوم برای پیدا کردن وکیل متخصص و تضمینی این است که از وکلای دیگر سوال کنید. می توانید از وکلای عمومی و یا وکلایی که در زمینه های دیگر تخصص دارند و مشاورهای حقوقی سوال کنید. معمولا افرادی که تجربه ای در وکالت دارند بهترین راهنمایی ها را به شما ارائه خواهند داد.

یک وکیل متخصص تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

اولین شاخصه یک وکیل متخصص تبدیل وضعیت خوب این است که رزومه ی پربار و موفقی داشته باشد و در جلب رضایت موکلان و مراجعان قبلی خود ( خصوصا برای پرونده های مشابه پرونده شما) موفق عمل کرده باشد. در ادامه، یک وکیل خوب تبدیل وضعیت آزمایشی به قطعی باید صلاحیت های اخلاقی از قبیل صداقت، امانت داری، راست گویی، نظم، رک گویی، مسئولیت پذیری، صبر و حوصله، دلسوزی و وجدان کاری و… را داشته تا بتواند بهترین عملکرد را در پرونده تبدیل وضعیت شما از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی داشته باشد.

علاوه بر اخلاقیات، شما باید به مهارت های روانشناختی و مدیریتی یک وکیل نیز دقت کنید؛ چرا که به واسطه همین مهارت هاست که یک وکیل تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی می تواند عملکرد مناسبی داشته و نتایج خوبی بگیرد. یک وکیل متخصص و حرفه ای باید یک شنونده عالی برای حرفهای شما و یک سخنور حرفه ای چه هنگام صحبت با شما و چه هنگام صحبت در دادگاه باشد.

*اگر به دنبال بهترین و مناسب ترین وکیل متخصص و تضمینی تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی هستید، کافی است فقط به وکلای پایتخت مراجعه کنید. وکلای ما با رزومه درخشان خود به شما در رسیدن به بهترین نتایج در پرونده تبدیل وضعیتتان یاری خواهند کرد.*

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان