دستور موقت فوری دیوان+ وکیل تضمینی و متخصص+ شماره تماس

دستور موقت فوری

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : ۰۹۱۹۹۳۵۳۴۷۰

درخواست مشاوره

دستور موقت فوری در دیوان

قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در ماده ۳۴ صدور دستور موقت فوری دیوان را سازکاری برای جبران خسارت یا جلوگیری از ورود ضرر و زیان به شاکی در اثر اجرای آرا قطعی، تصمیمات یا عدم اجرای وظایف از سوی مامورین در نظر گرفته است.  با استناد به این ماده شاکی در حین شکایت یا پس از آن می‌تواند با ادعای این مسئله که اجرای تصمیمات، احکام قطعی، اقدامات یا عدم اقدام در زمان مناسب مامورین و مراجع ذی صلاح منجر به ورود خسارتی غیر قابل جبران گردیده، تقاضای صدور دستور موقت فوری دیوان  را به این سازمان ارائه دهد.

نحوه رسیدگی درخواست صدور دستور موقت فوری در دیوان عدالت اداری

نحوه رسیدگی درخواست دستور موقت به این صورت می باشد که شاکی باید پس از طرح شکایت و تا قبل از ختم رسیدگی درخواست صدور دستور موقت فوری دیوان را به دیوان عدالت اداری اعلام نماید. لازم به ذکر است که درخواست صدور دستور موقت فوری دیوان نیازمند به پرداخت هزینه ای نیست. شعبه رسیدگی کننده با بررسی موضوع و ضرورت آن حسب مورد دستور موقت فوری مبنی بر توقف اقدامات یا اجرای دستورات را صادر می‌نماید.

دیوان عدالت اداری مرجعی تخصصی برای رسیدگی به اعتراضات و نارضایتی ها در رابطه با سیستم اداری و عملکرد کارکنان است. برخلاف دیگر مراجع قضایی که در تمامی شهرهای کشور شعبه دارند، دیوان عدالت اداری دارای شعب محدودی در شهرهای ایران است. به همین دلیل روند رسیدگی به پرونده های مطروحه در دیوان عدالت اداری طولانی و زمان بر است. دستور موقت فوری دیوان به منظور جلوگیری از ورود خسارات غیرقابل جبران و معسر شدن اشخاص در نظر گرفته شده است.  برای مثال کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری دستور تخریب ملک شخصی را صادر کرده، شاکی به همراه درخواست برای متوقف کردن و صدور دستور موقت از خسارت سنگینی که ممکن است به وی وارد شود جلوگیری می‌نماید.

پس از تایید مدارک و خسارات وارد یا محتمل، دادگاه دستور موقت فوری دیوان را صادر می‌کند. مستند به ماده ۳۷ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، پس از صدور دستور موقت فوری شعبه رسیدگی کننده موظف است به اصل دعوا خارج از نوبت و به صورت فوری رسیدگی نماید. اعلام فوریت رسیدگی به پرونده، از سوی مدیر دفتر شعبه به شعبه اعلام می‌شود.

 

مزایای اخذ وکیل در درخواست دستور موقت فوری در دیوان عدالت اداری

جهت ذکر مزایای اخذ وکیل در پرونده، لازم به ذکر است که طرح شکایت و درخواست دستور موقت فوری دیوان عدالت اداری مستلزم حضور وکیل تضمینی و متخصص است که با ارائه راه حل و با نگرشی جامع مطالبات موکل خود را در دادخواست منعکس نماید. برای دریافت مشاوره تلفنی یا تنظیم وقت مشاوره حقوقی حضوری با شماره تماس های مجموعه وکلای پایتخت ارتباط برقرار کنید. دستور موقت فوری دیوان برای برقراری عدالت و رفاه حال متقاضیان تعبیه شده، به همین دلیل تاثیری در اصل شکایت و موضوع آن ندارد. لیکن دستور موقتی که به تبع شکایت اصلی صادر شده است، در صورت رد درخواست اصلی یا شکایت و یا صدور قرار ابطال و اسقاط دستور موقت صادره نیز لغو می‌گردد.

درخواست صدور دستور موقت فوری دیوان باید به گونه ای تنظیم گردد که دادگاه رسیدگی کننده را نسبت به ضرر و زیان قطعی اجرای آرا و تصمیمات یا عدم ایفای وظایف مامورین برای شخص شاکی، متقاعد نماید. برای این منظور همراهی وکیل تضمینی و متخصص موضوعی ضروری است. حضور وکیل گروه وکلای پایتخت با نظارت بر روند رسیدگی و استناد به قوانین مختلف تمامی حقوق موکلین را حفظ می‌نماید.

شعبه رسیدگی کننده به درخواست صدور دستور موقت فوری دیوان، شعبه ای است که به اصل دعوا رسیدگی می‌نماید، زیرا شعبه رسیدگی کننده به طور کامل و جامع در جریان پرونده و رای صادره قرار دارد و صالح ترین مرجع برای صدور دستور موقت فوری دیوان به شمار می‌رود. هیئت ها، سازمان‌ ها، ادارات و مامورین پس از صدور دستور موقت فوری موظف به اجرای مفاد آن هستند. چنانچه عوامل مذکور پس از صدور دستور موقت فوری دیوان از اجرای آن خودداری نمایند مطابق با ماده ۳۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری به انفصال از ۶ ماه تا یکسال و جبران خسارات وارده ناشی از عدم اجرای دستورات محکوم می‌شوند.

شماره تماس وکیل متخصص درخواست صدور دستور موقت فوری

تنظیم دادخواست صدور دستور موقت فوری موضوعی پیچیده و چالش برانگیز است، چنانچه شاکی نتواند به دلایل و مدارک فوریت و ضرورت مسئله را اثبات نماید دستور موقت فوری صادر نمی‌شود و خساراتی را به همراه دارد که در اکثر موارد غیر قابل جبران هستند. این دادخواست بایستی با همراهی وکیل تضمینی و متخصص گروه وکلای پایتخت تنظیم و ارائه شود تا از هر نوع مشکلات احتمالی جلوگیری نماید. جهت مشاوره بیشتر با شماره های ۰۹۱۲۹۳۵۳۴۷۰ و ۰۹۱۹۹۳۵۳۴۷۰ تماس حاصل فرمایید.

در صورتی که دستور موقت صادر شود یا لغو گردد، این موضوع به طرفین دعوا ابلاغ می‌شود. رد تقاضای صدور دستور موقت فوری دیوان صرفا به شاکی اعلام می‌شود. شعبه رسیدگی کننده به اصل دعوا، در صورت صلاحدید و غیرضروری بودن ادامه‌ی اجرای دستور موقت فوری، نسبت به لغو دستور موقت اقدام می‌نماید. به بیان دیگر دستور موقت فوری دیوان زمان مشخصی ندارد و مدت زمان اجرای آن متناسب با ضرورت موضوع متغییر می‌باشد.

آیا درخواست دستور موقت فوری، قابلیت طرح در شعب تجدیدنظر را دارد؟

دستور موقت فوری علاوه در مرحله رسیدگی در دادگاه بدوی، قابلیت طرح در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری را دارد و رسیدگی به درخواست صدور دستور موقت فوری دیوان در مرحله بدوی و تجدیدنظر تفاوتی ندارد و بایستی در اسرع وقت به آن رسیدگی شود. ماده ۷۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، اخذ تصمیم در رابطه با درخواست صدور دستور موقت فوری در مرحله تجدیدنظر را مسئولیت شعبه تجدیدنظر دانسته است. اجرای دستور موقت در این مرحله منوط به تایید رئیس دیوان عدالت اداری است.

دستور موقت فوری دیوان که در شعب بدوی صادر شده باشد و تا مرحله تجدیدنظر در حال اجرا باشد، تا زمانیکه توسط مرجع تجدیدنظر رسیدگی کننده لغو نشود، اجرای آن متوقف نخواهد شد. قانون آیین دادرسی مدنی دستور موقت فوری را توقیف مال، مانع شدن از انجام موضوعی یا انجام امری تعریف کرده است. در این قانون دستور موقت روشی برای جلوگیری از خسارات در رابطه با اطاله دادرسی بیان شده است.

به منظور دریافت اطلاعات و جزئیات مرتبط با نحوه صدور درخواست دستور موقت فوری دیوان به صورت تلفنی با شماره تماس های مجموعه وکلای پایتخت ارتباط حاصل نمایید. 

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : ۰۹۱۹۹۳۵۳۴۷۰

درخواست مشاوره

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان