نمونه دادخواست اعاده دادرسی دیوان عدالت اداری

نمونه-دادخواست-اعاده-دادرسی-دیوان-عدالت-اداری

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

تقاضای اعاده دادرسی مستلزم رعایت شرایط و دستورالعملهای است که طبق قانون و از طرف قانونگذار در نظر گرفته شده است ، برای اعاده دادرسی می بایست شرایط قانونی زیر رعایت شود :

الف )  با تقدیم دادخواست : طبق قانون دادخواست تقاضای اعاده دارسی ضمن رعایت دقیق شرایط مربوط به تنظیم دادخواستهای دیوان عدالت اداری و با ذکر دلایل و جهاتی که موجب شده تا تقاضای اعاده دادرسی از رای صادره شود تقدیم می گردد .

ب )  پرداخت هزینه دادرسی : مطابق با قوانین و مقررات مربوط به دیوان عدالت اداری هزینه دادخواست اعاده دادرسی همانند هزینه ارائه دادخواست به شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری می باشد .

ج  )   ارائه اسناد و مدارک مستدل و موثر : بدون ارائه مستندات و مدارک محکم و موثر درخواست اعاده دادرسی پذیرفته نمی شود و می بایست متقاضی اعاده دادرسی مدارک و مستندات خودرا در این خصوص ارائه نماید ، تشخیص مفید و قابل رسیدگی بودن مدارک توسط شعبه رسیدگی کننده انجام می گیرد و درصورت تشخیص عدم تاثیر دراعاده دادرسی ، تقاضای اعاده دارسی پذیرفته نمی شود.

د  )  رعایت مهلت های مقررقانونی جهت ارائه دادخواست اعاده دارسی : دادخواست اعاده دارسی می بایست در مهلت های مقرر قانونی که در این خصوص در نظر گرفته شده است تقدیم شود .

ه  )  ذکر دلایل و جهات تقاضای اعاده دادرسی : بدون ارائه دلیل و جهات قانونی نمی توان از رای صادره تقاضای اعاده دادرسی نمود . ذکر جهت قانونی برای تقاضای اعاده دادرسی از مهمترین شرایط پذیرش تقاضای اعاده دادرسی از جانب شعبه رسیدگی کننده به تقاضای اعاده دادرسی می باشد .

و  )  رای صادره و مورد تقاضای اعاده دارسی می بایست خارج از موضوع اصلی شکایت باشد : بطور مثال شخص متقاضی درخواست برقراری بیمه داشته باشد در صورتی که رای به پرداخت عیدی و پاداش صادر شود .

ز  )    رای صادره بیشتر از مقدار خواسته تعیین شده توسط متقاضی در دادخواست ارائه شده باشد :  بطور مثال متقاضی درخواست دو سال حقوق معوقه داشته باشد در صورتی که رای به پرداخت سه سال حقوق صادر شود .

ح  ) وجود هر گونه تضاد و تناقضی در رای صادره مشاهد شود : بطور مثال شعب دیوان عدالت اداری دلائل و مدارک و مستندات ارائه شده را کافی تشخیص ندهد اما در عین حال رای به نفع همان شخص صادر کند .

پس از ابلاغ رای قطعی دیوان عدالت اداری به ذینفع در پرونده ، چنانچه هر کدام از طرفین دعوا خود را مستحق ارائه تقاضای اعاده دادرسی بداند ، از تاریخ ابلاغ رای قطعی دیوان عدالت اداری مدت ۲۰ روز فرصت دارند تا اقدام به تقدیم دادخواست اعاده دادرسی بنمایند  .

نکته قابل ذکر در خصوص مهلت قانونی ارائه دادخواست اعاده داد رسی اینست که : امکان دارد که مهلت مقرر قانونی ارائه دادخواست اعاده دادرسی تمام شود و آنوقت شرایط اعاده دادرسی برای متقاضی فراهم شود مانند مواردی که قانونا” در هر زمانی فراهم شود امکان درخواست اعاده دادرسی فراهم می شود :

الف ) وجود حکم متعارض : بدین صورت که رای مورد تقاضای اعاده دادرسی با رای دیگر با موضوع همان دعوا و با وجود همان اصحاب دعوا در همان شعبه صادر کننده رای و یا شعب دیگر تعارض داشته باشد بدون اینکه سبب قانونی باعث این تعارض باشد ، تاریخی که رای جدید صادر می شود و به اصحاب دعوا ابلاغ می گردد ، ابلاغ رای جدید مبنای زمان تقدیم دادخواست اعاده دادرسی می باشد .

ب ) اثبات جعلی بودن و عدم اعتبار اسنادی که مستند رای قرار گرفته اند : اثبات جعلی بودن مدارک قابل استناد جهت صدور رای توسط شعب دیوان عدالت اداری از مواردی است که امکان تقاضای اعاده داردسی از رای صادره را فراهم می آورد ، اثبات جعلی بودن و عدم اعتبار مدارک و مستندات قابل استناد برای صدور رای باید توسط مرجعی ثابت شود که صلاحیت رسیدگی به این موضوع را دارد .( مراجع قضایی داسرا و دادگاه)

کیفرخواستی که ازطرف دادسرا مبنی بر جعلی بودن اسناد و مدارک مورد استناد صادر می شود نمی تواند از جهات و دلایل تقاضای اعاده دادرسی از رای صادره را فراهم نماید ، زیرا قانون امکان استفاده از تقاضای اعاده دارسی را مستلزم رای قطعی صادره از دادگاه دانسته است .

لزومی نیست که حتما”ادعای جعلی بودن مدارک و مستندات استفاده شده از طرف متقاضی اعاده دادرسی باشد ، چنانچه از طریق ذی نفع و یا به هر طریقی جعلی بودن مدارک مورد استناد در رای صادره ثابت شود امکان تقاضای اعاده دادرسی برای متقاضی فراهم می گردد .

مطابق قانون مرجع صالح جهت رسیدگی به تقاضای اعاده دادرسی شعبه صادر کننده حکم قطعی است ، چنانچه رای صادره از شعب بدوی دیوان عدالت اداری باشد و قطعی شده باشد مرجع صالح برای اعاده دادرسی به این حکم همان شعبه بدوی دیوان عدالت اداری است .

درخواست اعاده دادرسی از رای صادره از شعب تجدید نظردیوان عدالت اداری در همان شعبه تجدید نظر صادر کننده رای مورد رسیدگی قرار می گیرد ، چنانچه رای صادره از شعب بدوی دیوان عدالت اداری در شعب تجدید نظر مورد رسیدگی قرار گرفته باشد و تائید شده باشد ، در صورتیکه نسبت به آن رای درخواست اعاده دادرسی شود این درخواست در همان شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری مورد رسیدگی قرار می گیرد .

متقاضی اعاده دادرسی می تواند ضمن تقدیم داخواست اعاده دارسی تقاضای توقف اجرای حکم مورد اعاده دادرسی را نیز تقاضا نماید ، شعبه رسیدگی کننده به درخواست های مطرح شده رسیدگی می نماید و چنانچه اعاده دادرسی را صحیح تشخیص دهد در مورد تقاضای توقف اجرای حکم مورد اعاده دادرسی نیز اظهار نظر می نماید .

نکته قابل ذکر و مهم در این خصوص اینست که : اعاده دادرسی فقط در مورد حکم امکانپذیر است ، چنانچه رای صادره از نوع قرار باشد امکان اعاده دادرسی از آن وجود ندارد .

طبق قانون رای صادره از شعب بدوی دیوان عدالت اداری درخصوص تقاضای اعاده دادرسی و رسیدگی به آن درصورتی که دارای شرایط ذکر شده برای تقاضای اعاده دادرسی باشد ظرف مهلت مقرر قانونی که مدت آن ۲۰ روز است  قابل اعتراض است .

نکته  :رای صادره از شعب تجدید نظر در خصوص تقاضای اعاده دارسی و رسیدگی به آن قابل تجدید نظر خواهی نیست مگر اینکه به استناد قانون مربوطه قاضی صادر کننده رای اشتباه خود را در رای صادره اعلام نماید و یا اینکه از طریق رئیس قوه قضائیه و رئیس دیوان عدالت اداری خلاف قانون و یا شرع بودن رای تشخیص داده شود ، در اینصورت و فقط برای یکبار از طریق رئیس دیوان عدالت اداری نسبت به رای مذکور تقاضای اعاده دادرسی و ارجاع آن به شعبه صالح می شود .

در مرحله اعاده دادرسی برخلاف مراحل دیگر رسیدگی  جلب ثالث ، ورود ثالث و اعتراض ثالث امکانپذیر نیست .

رسیدگی در دیوان عدالت اداری دارای شرایط خاص و بصورت تخصصی انجام می گیرد ، جهت اقامه دعوا در دیوان عدالت اداری برخورداری از دانش حقوقی و آشنایی با قوانین مربوطه از اهم امور می باشد .

اعاده دادرسی بعنوان یکی از راهکارهای فوق العاده برای شکایت از آرای صادره از شعب دیوان عدالت اداری است ، بنابراین جهت تقاضای اعاده دادرسی و نحوه رسیدگی به آن و ارائه تصمیم در خصوص اعاده دادرسی دارای می بایست شرایط خاص و استفاده از قوانین و دستورالعملهای مربوطه رعایت شود  .

مجموعه گروه وکلای پایتخت  ضمن برخورداری از حضور و همکاری اساتید و وکلای مجرب و صاحب نام با عمل به شعار تسلط به قوانین و تجربه حقوقی همواره در کسب موفقیت در پروند های مربوط به دیوان عدالت اداری و…. دارای سابقه درخشانی است .

وکلای مجرب و باسابقه این مجموعه ضمن برخورداری از تجارب و دانش حقوقی کامل و مناسب تا کسب موفقیت و حصول نتیجه مورد نظرتان در کنار شما خواهند بود .

احکام بعد از قطعی شدن اعتبار امر، مختومه اعلام می شود. همچنین مطرح  کردن مجدد آن ها به شرط وجود سه عنصر وحدت اصحاب و وحدت سبب و وحدت موضوع، امکان پذیر نبوده و در دادگاه دیوان قابل رسیدگی نمی باشند، اما همواره این امکان وجود دارد که به دلیل پنهان ماندن نکته ای در زمان دادرسی، رای صادر شده درست نباشد.

در این مقاله ما به نمونه دادخواست اعاده دادرسی دیوان عدالت اداری خواهیم پرداخت؛ زیرا که برای حفظ حقوق افراد و نزدیک شدن هرچه بیشتر به عدالت و جلوگیری از ضایع شدن حق، نهادی در قوانین ایجاد شده که به نام اعاده دادرسی در صورتی که اشتباهی رخ داده باشد، با طرح دادخواست اعاده دادرسی، بتوان مجددا به دعوا رجوع نموده و قاضی امکان خارج شدن از رای صادره را داشته باشد.

دیوان عدالت اداری ازمراجع قضایی اختصاصی در حل اختلافات دولت و مردم است و به‏ شكايات‏، تظلمات‏ واعتراضات‏ مردم‏ نسبت‏ به‏ مأموران‏ يا واحدها يا آيين‏ نامه‏ های‏ دولتی رسیدگی می نماید و مقر آن در تهران و متشکل ازشعبات بدوی، تجدید نظر، هیأت عمومی و هیأت های تخصصی می باشد که برای تسهیل دسترسی مردم به دیوان عدالت اداری، دفاتر اداری دیوان درمراکز استان ها نیز (برای ثبت دادخواست درخواست و ارشاد و معاضدت قضایی شاکیان و معترضین) تشکیل شده است .

اعاده دادرسی، یکی از راه های بسیار سخت و پر دردسر شکایت از آرای قطعی محاکمه می باشد؛ اعم از این که رای صادر شده لازم الاجرا شده یا نشده باشد که به جهاتی اشتباها صادر و موجب ضایع شدن حق وحقوق شخص شده باشد. استثنایی است در خصوص اصل اعتبار امر مختوم آرای محاکم که می توان بر اساس ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی، به جهات زیر با تقدیم دادخواست در دیوان عئالت اداری از آرای قطعی صادر شده در هیأت ها، کمیسیون ها و شعبات تجدید نظر دیوان عدالت اداری تقاضای اعاده دادرسی نمود که موجب می گردد پرونده در همان مرجع صادر کننده حکم قطعی مجددا مورد رسیدگی و دادرسی قرار بگیرد. یکی از روش های شکایت، عدولی می باشد که ممکن است مرجع رسیدگی کننده از آرای پیشین خود عدول و آن را نقض یا حکم جدیدی صادر کند و در رسیدگی آن حتی صدور قرارهای تحقیق و معاینه محلی، کارشناسی نیز ممکن است صورت بگیرد.

  • موضوع حکم مورد نظر درخواسته خواهان نباشد
  • حکم بیشتر از خواسته صادر شده باشد که غالبا در این موارد خواسته، پول رایج ایران، پول خارجی و یا کلی است.
  • استناد به اصول یا مواد متضاد در یک حکم موجب تضاد در مفاد حکم شده باشد که این اختلاف و تضاد می تواند درمنطوق یا در اسباب موجه حکم باشد.
  • حکم صادر شده با حکم دیگری در خصوص همان دعوا و حامیان آن که قبلا توسط همان دادگاه صادر شده است متضاد باشد بدون آن که سبب قانونی موجب این مغایرت باشد مشروط به این که :
  • باید ۲ حکم مخالف یا متضاد صادره شده، ۲ حکم و قطعی باشد
  • اختلاف احکام صادر شده می تواند کلی یا جزئی محسوب شود
  • اصحاب، موضوع ، سبب احکام متضاد صادر شده یکی و از یک دادگاه صادرشده باشد.

نکته : جهت اثبات صدور احکام متضاد برای دادن دادخواست اعاده دادرسی ارائه و تقدیم هر ۲ حکم الزامیست.

  • در حکم صادره از دادگاه حیله و تقلبی ازطرف مقابل یا وکیل او به کار رفته باشد که در صدور آن موثر واقع شده است.
  • شهادت کذب در اثر تبانی با یکی از طرفین دعوا
  • اثبات سوگند دروغ

نکته : اثبات ادعا و اظهارات کذب اصحاب دعوا حیله و تقلب محسوب نمی گردد

  • حکم صادره به استناد اسنادی صادر شده باشد که بر اساس حکم قطعی مراجع قضایی جعلی بودن آن ها بعد از صدور حکم ثابت بشود.
  • هرگاه محکوم العلیه بعد از صدور حکم، اسناد و مدارکی به دست بیاورد که بتواند حقانیت خود را در دادگاه اثبات نماید، مشروط یه این که احراز بشود اسناد و مدارک در جریان دادرسی مکتوب و در اختیاراو نبوده است .
  • دیوان صرفا به جهات تصریح شده در دادخواست اعاده دادرسی رسیدگی و طرف مقابل هم دفاعیات خود را بر همان مبنا تنظیم و اعمال می کند.
  • شعبه صادر کننده حکم قطعی با بررسی ادله، مدارک و لوایح ارائه شده در صورت پذیرش دادخواست قرار قبولی صادر خواهد کرد و درصورت احراز جهات اعاده دادرسی حکم قطعی صادره را نقض و دوباره پرونده مورد رسیدگی ماهوی قرارمی گیرد و رای مقتضی صادرمی گردد و هرگاه برای اعاده دادرسی تضاد و مغایرت ۲ حکم باشد، رای بعدی را نقض و حکم اول تایید می گردد .
  • در صورت رد داد خواست ،قرارصادره به صورت دادنامه به طرفین ابلاغ می شود.
  • درصورتی که تقاضای اعاده دادرسی پذیرفته بشود شعبه رسیدگی کننده دیوان دستور توقف اجرای رای را با احراز ضرورت و فوریت صادر می کند.

براساس ماده ۹۹ قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مهلت زمان تقاضای اعاده دادرسی ظرف ۲۰  روز از تاریخ ابلاغ رای قطعی می باشد ولی ممکن است بعد از انقضای مهلت هم تحت شرایطی برای شخص فرصت تقدیم دادخواست اعاده دادرسی فراهم بشود مانند :

  • جهت اعاده دادرسی تقدیم و ارائه ادله و مدارک جدید به دست آمده مقید به زمان خاصی نیست و مدارک و اسناد جدید حتما بعد ازصدور حکم قطعی به دست آمده باشد.
  • در صورت صدورحکم متعارض در خصوص همان دعوی و اصحاب آن که از قبل توسط همان شعبه یا شعب دیگر صادرشده است، بدون آن که سبب قانونی، موجب این تعارض باشد، در این صورت مهلت اعاده دادرسی از تاریخ ابلاغ رای جدید می باشد.
  • با صدورحکم قطعی مبنی بر اثبات جعلی بودن یا عدم اعتباراسناد استناد شده در رأی صادره، از تاریخ ابلاغ رای قطعی می توان تقاضای اعاده دادرسی کند اعم ازاین که ادعای جعلیت اسناد توسط شخص متقاضی اعاده دادرسی یا توسط اشخاص دیگری در مراجع قضایی مطرح گشته باشد.

نکته : بر مبنای صدور کیفر خواست دادسرا  و احراز جعلیت مدارک و اسناد مستند درحکم ، تقدیم دادخواست اعاده دادرسی امکان پذیرنیست. دادخواست اعاده دادرسی باید بر اساس قانون، رعایت مواد قانونی و ذکرجهات قانونی مقرر در قانون دیوان عدالت تنظیم   و مدارک و ادله استنادی ضمیمه دادخواست گردد  و به شعبه صادر کننده رأی قطعی تقدیم می ‌شود.

نکات ویژه در اعاده دادرسی:

طرح دعوا دردیوان عدالت اداری به طرفیت نهاد های دولتی، وزارت خانه ها، سازمان ها، موسسات و شرکت‌ های دولتی، شهرداری و سازمان تامین اجتماعی می باشد و امکان ورود و جلب ثالث در اعاده دادرسی  نیز وجود ندارد.

دادخواست اعاده دادرسی تنها از اصحاب دعوا پذبرفته می گردد اما ممکن است قاضی شعبه صادر کننده رای بدوی که نسبت به آن  در مهلت زمان مقرر درخواست تجدید نظر نشده باشد، پی به اشتباه خود ببرد که با ذکردلیل پرونده را به رئیس دیوان عدالت جهت ارسال به شعبه تجدید نظر تقدیم می کند یا این که حداقل یک قاضی از سه قاضی صادر کننده رأی شعبه تجدید نظربا پی بردن به اشتباه شکلی یا ماهوی خود به رئیس دیوان اعلام می دارد و رئیس دیوان پرونده را برای رسیدگی و صدور رأی مقتضی به شعبه هم عرض ارسال می نماید.

عدم قید جهات قانون مقرر در قانون موجب صدور قرارعدم استماع دعوا و  رد دادخواست می گردد.

بر اساس ماده ۱۰۱ دیوان عدالت اداری هزینه دادخواست اعاده دادرسی به میزان هزینه تقدیم دادخواست به شعب تجدید نظردیوان عدالت اداری می باشد.

تصویر مدارک و ادله تقدیمی باید برابر اصل شده باشد

در صورت تقدیم دادخواست اعاده دادرسی طرف مقابل نیز می ‌تواند قبل از اتمام جریان اعاده دادرسی نسبت به همان رأی و در صورت ارائه مدارک جدید درخواست اعاده دادرسی بکند.

در دیوان عدالت اداری اعاده دادرسی از تمامی آرای قطعی شده در شعب بدوی و تجدید نظر صادره اعم از حکم  و قرارهایی که حکم محسوب می شود مثل: امتناع از رسیدگی، عدم صلاحیت، رد و ابطال دادخواست، دستورموقت و… ممکن می باشد.

شعبه صادر کننده حکم قطعی به دادخواست اعاده دادرسی خارج ازنوبت رسیدگی می کند

صرف تقدیم دادخواست اعاده دادرسی نسبت به حکم قطعی موجب توقف و مانع اجرای حکم نمی گردد

قاعدتا تجدید نظرخواهی و اعاده دادرسی قابل جمع نمی باشند؛ به عبارتی دیگر قبل از رسیدگی به حکم صادره در مرحله تجدید نظر امکان تقدیم دادخواست اعاده دادرسی نیست.

قانون دیوان عدالت اداری هم در همین راستا، نهاد اعاده دادرسی را در مواد ۹۸ تا ۱۰۶ پیش بینی کردده و مقررات راجع به آن را ذکر نموده است.

به همین دلیل، در ادامه به یک نمونه دادخواست اعاده دادرسی دیوان عدالت اداری بیشتر خواهیم پرداخت.

شرایط دادخواست اعاده دادرسی دیوان عدالت اداری

جهات اعاده دادرسی طبق ماده ۹۸ قانون دیوان عدالت اداری، عبارت اند از:

الف) حکم خارج از موضوع شکایت صادره باشد

ب) در مفاد حکم، تضاد وجود داشته باشد

پ) حکم به میزان بیشتر از خواسته صادره باشد

ت) حکم صادر شده با حکم دیگری در خصوص همان دعوی و طرفین آن که قبلا توسط همان شعبه یا شعبات دیگر صادر شده است، متعارض بوده است، بدون آن که قانونی موجب این تعارض باشد.

ث) حکم، مستند به اسنادی است که بعد از صدور حکم، جعلی بودن و یا عدم اعتبار آن ها به موجب حکم مراجع صالح قانونی ثابت شده باشد.

ج) بعد از صدور حکم، اسناد و دلایلی به دست می آید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت بشود اسناد و دلایل یاد شده در جریان دادرسی در اختیار او نبوده است.

اعاده دادرسی در دیوان عدالت اداری راهی برای بازبینی احکام قطعی شده است.

در صورت نیاز به وکیل دیوان عدالت اداری می توانید در هر ساعت از شبانه روز با موسسه وکلای پایتخت تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید به منظور دریافت مشاوره حقوقی رایگان  با بهترین وکیل دیوان پایتخت از طریق راه های ارتباطی موجود در وب سایت اقدام فرمایید.

برای نمونه دادخواست اعاده دادرسی دیوان عدالت اداری باید بفهمیم که مهلت آن برای موارد الف تا پ این قانون ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ رای شعبه و در موارد ت تا ج ۲۰ روز از تاریخ حصول سبب اعاده دادرسی می باشد.

دادخواست اعاده دادرسی در دیوان عدالت باید در برگه های مخصوص دادخواست تنظیم شده باشد و اطلاعات خواسته شده را از جمله نام و سایر مشخصات شاکی، مثل شغل و نشانی محل سکونت و نشانی محل کار و همچنین نام و سایر مشخصات خوانده دادخواست اعاده دادرسی، موضوع شکایت، شرح شکایت، مدارک و دلایل مورد استناد و امضا یا اثر انگشت خواهان داشته باشد.

دیوان عدالت اداری، برای اعاده دادرسی، پرونده را بررسی نموده و در صورتی که آن را موجه تشخیص بدهد، به همان شعبه یا شعبه هم عرض جهت رسیدگی مجدد، ارسال می دارد.

نمونه دادخواست

موضوع این دادخواست، اعاده دادرسی به جهت تضاد در حکم درباره عوارض تغییر کاربری شهرداری است.

با سلام و احترام  به خدمت ریاست محترم دیوان عدالت اداری

احتراما اینجانب … به عنوان مالک ملک شماره … در دادخواست شماره … و شماره پرونده … در تاریخ … در شعبه … دیوان عدالت اداری به خواسته ابطال حکم به پرداخت عوارض تغییر کاربری مطرح کرده ام.

دادگاه در حکم خود، ضمن اشاره نمودن به عدم پشتوانه قانونی اخذ عوارض تغییر کاربری، حکم به محکومیت اینجانب به پرداخت عوارض مورد شکایت صادر نموده است؛ پس، از خدمت دادگاه محترم، تقاضای صدور قرار قبول اعاده دادرسی وبعد از آن اجرای اعاده دادرسی را به جهت تضاد در مفاد حکم دادگاه دارم.

در متن بالا، یک نمونه دادخواست اعاده دادرسی دیوان عدالت اداری را مشاهده نمودید که با توجه به نوع خواسته، دلایل و نیز جهت اعاده دادرسی، می تواند تغییر پیدا کند.

بهترین موسسه جهت دادخواست اعاده دادرسی در دیوان عدالت اداری

اگر به دنبال یک موسسه حرفه ای جهت نوشتن دادخواست اعاده دادرسی هستید، از آن جایی که این کار بسیار سخت و دشوار است، مشاورین و وکیلان حرفه ای ما در موسسه حقوقی پایتخت آماده هستند تا به شما عزیزان بهترین خدمات را ارائه کنند. شما می توانید ابتدا با شماره تماس هایی که در سایت موجود است تماس بگیرید و سپس طی یک مشاوره رایگان با وکیلان ما به صورت حضوری و یا حتی غیر حضوری دادخواستتان را تهیه کنید. تنها لازم است که همین حالا با موسسه حقوقی وکلای پایتخت تماس حاصل کنید.

2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • میثم میرزایی
    می 27, 2022 1:26 ق.ظ

    باسلام درمورد شماره پرونده ی ۱۴۰۰۰۱۹۲۰۰۰۲۲۵۱۷۰۴بنده هیچ اطلاع ندارم لطفا رسیدگی کنید، میثم میرزایی هستم.

    پاسخ
    • سلام. بایستی شماره پرونده خود را در قسمت دیوان عدالت اداری در سامانه ثنا وارد نمایید و از روند پرونده تان مطلع گردید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان