وکیل اعمال ماده ۴۷۴ + تضمینی + بهترین

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

اعمال ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری که به اعاده دادرسی معروف است، با رعایت شرایط و ضوابط قانونی امکان پذیر می‌باشد، که در ادامه این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت. آراء که در دادگاه های بدوی صادر می‌شوند قابلیت اعتراض در مدت زمان مقرر را دارند پس از گذشت زمان معین این آرا ، قطعی و غیر قابل اعتراض هستند. در رابطه با آراء دادگاه تجدیدنظر که رای قطعی صادره شده نیز همین قاعده جاری است و آرا این دادگاه به طور کلی لازم الاجرا هستند . قانون گذار در برخی از موارد خاص و استثنایی و با رعایت ضوابطی آراء قطعی صادره در دادگاه های کیفری را تحت عنوان اعاده دادرسی قابل رسیدگی مجدد تشخیص داده است. اعاده دادرسی و اعمال ماده ۴۷۴ صرفا درباره آرا و احکام قطعی است و قرار‌ها و آرایی که هنوز قطعی نشده‌اند، قابلیت اعاده دادرسی نخواهند داشت.

نکته قابل توجه در رابطه با اعمال ماده ۴۷۴ آیین دادرسی کیفری حضور وکیل تضمینی و متخصص است، همانطور که پیش‌تر به آن اشاره شد اعاده دادرسی روشی استثنایی و غیر مرسوم برای رسیدگی مجدد است، پس بهترین گزینه برای طرح شکایت و درخواست اعمال ماده ۴۷۴ دریافت مشاوره حقوقی از وکیل تضمینی و متخصص می‌باشد. گروه وکلای پایتخت با ارائه مشاوره تلفنی حقوقی، کسب اطلاعات در رابطه با اعاده دادرسی را برای اشخاصی که قادر به مراجعه حضوری به وکیل را ندارند، تسهیل نموده است.

اعاده دادرسی دارای مدت زمان خاصی نیست و هر زمانی که موارد اعمال ماده ۴۷۴ یافت شوند، درخواست اعاده دادرسی نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است، آرایی که قابلیت تجدیدنظر، فرجام خواهی و واخواهی دارند، قابل درخواست برای اعاده دادرسی نیستند. به این دلیل که این آرا هنوز فرصت درخواست بررسی مجدد در عناوین دیگر مثل تجدیدنظرخواهی، فرجام خواهی یا واخواهی را دارند و در این موارد طرح درخواست اعاده دادرسی فاقد اعتبار است.

در چه مواردی اعمال ماده ۴۷۴ امکان پذیر است؟

اعمال ماده ۴۷۴ در مورد احکام قطعی دادگاه‌ها در رابطه با حکمی که اجرا شده یا در حال اجرا باشد، در موارد زیر قابل پذیرش است؛

الف)شخصی به اتهام قتل محکوم شود و پس از محکومیت مشخص شود که مقتول زنده است.

برای مثال شخص (الف) به اتهام قتل شخص (ب) محکوم به قتل شده، اما بعدا محرز شود ب زنده است. در این مورد مهم نیست مجازات شخص الف درباره وی اجرا شده یا نشده باشد، علاوه بر متهم اشخاص دیگری نیز در قانون قادر به ارائه درخواست اعاده دادرسی هستند که در ماده ۴۷۵ این قانون به آن پرداخت شده است.

ب)برای جرمی که ارتکاب آن صرفا از سوی یک نفر ممکن است، چند شخص محکوم شوند.

پ) دو شخص به اتهام یک جرم در دو دادگاه مختلف محکوم شوند، از مفاد آرا این دو دادگاه بیگناهی یکی از دو این نفر مشخص گردد.

در این بند تعارض در مفاد آرا منجر به احراز بی‌گناهی یکی از محکومین می‌شود. وکیل تضمینی و متخصص تنها گزینه برای اعمال ماده ۴۷۴ و اثبات بی‌گناهی یکی از این محکومان است.

ت) صدور احکام متفاوت درباره شخصی به اتهام واحد، از دیگر مواردی است که شخص محکوم قادر به طرح اعاده دادرسی خواهد بود، تا بتواند با این درخواست حکم نهایی درباره وی صادر شود.

ث)چنانچه در دادگاه ثابت شود، اسناد جعلی یا شهادت بر خلاف واقعیت مبنا و اساس صدور رای بوده است.

در این بند بایستی اثبات شود که پایه و اساس صادر شدن رای فقط سند جعلی یا شهادت دروغ بوده، در چنین حالتی درخواست اعاده دادرسی و اعمال ماده ۴۷۴ قابل اجرا است.

ج) در حالتی که حکم قطعی صادره شده و پس از آن حدوث واقعه جدید یا اسناد، ادله یا شواهد جدیدی مبنی بر بی‌گناهی یا عدم تقصیر محکوم ارائه شود.

چ)شخص به جرمی محکوم شده که در واقعیت و براساس قانون جرم نیست و یا جایی که مجازات مقرر برای شخص بیشتر از مجازات قانونی مقرر شده باشد.

مواردی مذکور تنها مواردی هستند که اشخاص قادر به درخواست اعمال ماده ۴۷۴ خواهند بود. در درخواست اعاده دادرسی عنوان جرم یا میزان مجازات آن یا مدت زمانی که از صدور حکم قطعی می‌گذرد به شرطی که شامل یکی از موارد بالا باشد، فاقد هرنوع اهمیتی است. نهاد اعاده دادرسی به نوعی آخرین فرصت برای اجرای دقیق و اعاده حیثیت اشخاص است.

چه اشخاصی قادر به طرح دادخواست اعمال ماده ۴۷۴ هستند؟

براساس ماده ۴۷۵ قانون آیین دادرسی کیفری اشخاص زیر حق ارائه درخواست اعاده دادرسی را دارند:

الف) شخص محکوم علیه، وکیل تضمینی و متخصص یا نماینده قانونی وی و در صورت فوت یا عدم حضور شخص محکوم علیه، همسر، وصی و وراث قانونی وی قادر به طرح این درخواست خواهند بود.

ب) دادستان کل کشور

پ)دادستانی که مجری اجرای رای است.

درخواست اعاده دادرسی در کدام مرجع و به چه صورتی رسیدگی می‌شود؟

درخواست اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور ارائه می‌شود ،دیوان عالی کشور پس از بررسی درخواست و مدارک موجود در پرونده نسبت به قبول درخواست یا رد آن تصمیم‌گیری می‌نماید. چنانچه درخواست مطروحه با یکی از موارد مذکور در ماده ۴۷۴ مطابقت داشته باشد و مدارک ارائه شده نیز مثبت درخواست باشند، دیوان عالی کشور با قبول درخواست اعاده دادرسی، رسیدگی مجدد به پرونده را به دادگاه هم‌عرض دادگاه صادر کننده رای قطعی، ارسال می‌کند. در صورتی که این درخواست مورد قبول واقع نشود، قرار رد درخواست اعاده دادرسی از سوی دیوان عالی کشور صادر می‌گردد. به بیان دیگر دیوان علی کشور صرفا اعاده دادرسی را تجویز می‌نماید و در نقض حکم و صدور حکم جدید نقشی نخواهد داشت. تا زمانی که درخواست در دادگاه هم عرض دادگاه صادره کننده رای قطعی مورد بررسی قرار نگرفته باشد و رای جدید صادر نشود، حکم قبلی بقای خود را حفظ می‌کند. درخواست اعاده دادرسی و اعمال ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری از جمله موارد بسیار استثنایی و نادر هستند که از جانب اشخاص عادی قابل ارائه نیستند، این درخواست بایستی از سوی وکیل تضمینی و متخصص گروه وکلای پایتخت تنظیم و ارائه شود، تنها در این صورت است که می‌توان به نتیجه حاصله امیدوار بود. گروه وکلای پایتخت با سابقه درخشان در زمینه دیوان عالی کشور و اعاده دادرسی بهترین گزینه برای دریافت مشاوره تلفنی ،حضوری و آنلاین می‌باشد.

یکی از موارد بسیار مهم در روند پرونده های قضائی بحث اعاده دادرسی کیفری است که با توجه به اهمیت آن در صورتی شما نیاز به یک وکیل ماده ۴۷۴ دارید می توانید همین حالا از طریق شماره تماس هایی که در سایت موجود است، با موسسه حقوقی وکلای پایتخت تماس حاصل کنید. اگر پرونده شما به هر دلیلی دوباره به دیوان عالی رفته  و شما نمی دانید در این رابطه چه اقدامی انجام دهید نیاز دارید بهترین وکیلان ماده ۴۷۴ را به کار بگیرید و برای پیداکردن وکیل متخصص دیوان عالی کشور که به صورت تخصصی امور شما را به انجام برساند می توانید با گروه  تخصصی وکلای پایتخت نیز درخواست کمک نمایید.

بهترین وکیل ماده ۴۷۴

بهترین وکیل ماده ‏۴۷۴‏ شخصی می باشد که  با توجه به آشنایی بسیار عمیقی که با قوانین و مقررات حقوقی  و کیفری در دیوان عالی کشور ایران دارد می تواند، پرونده شما را با سرعت به جلو برده و در این زمینه رای شما را در دیوان عالی کشور نقض کردهه و در سریعترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب خود برسید.

ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری در این رابطه بیان می کند:  طرح درخواست اعاده دادرسی در مورد تمامی احکام محکومیت قطعی در دادگاه ها اعم از آن که حکم ذکر شده در خصوص فرد به اجراء گذاشته شده یا نشده باشد در موارد  زیر مورد پذیرش قرار می گیرد

الف-  اگر فردی  به اتهام قتل  یک نفر  محکوم بشود و دوباره بعد از صدور حکم در این رابطه  زنده بودن وی محرز بگردد.

ب- چندین  نفر به اتهام انجام  یک  جرمی مشخص  محکوم شوند و ارتکاب آن جرم به  شیوه ای باشد که  نتوانند  برای ان بیش از یک مرتکب قائل گشت.

پ –  یک نفر  به علت  انجام جرمی محکوم بشود و  فرد دیگری  نیز به موجب حکمی از مرجع قضائی در شعبه ای دیگر  به علت انجام همان جرم اولی محکوم شده باشد، به طوری که از تعارض آرای صادره و تضاد  احکام ، بی گناهی  بودن یکی از آنان احراز بگردد.

ت- درباره  یک نفر به اتهام واحد، احکام   مختلف و متفاوتی صادرشود.

ث-  پس از صدور حکم قطعی در  یک دادگاه صالح  اثبات بشود که  سند جعلی یا شهادت  دروغ گواهان، مبنای اصلی حکم صدور آن بوده است.

ج – بعد از صادر شدن حکم قطعی، در یک مورد اتفاق جدیدی رخ دهد و یا اصل قضیه با  دلائل تازه ای جدیدی ارائه بگردد  که موجب اثبات بی گناهی  یک نفر بشود.

چ-  عملی که شخص انجام داده است در این رابطه اصلا جرم نباشد و یا میزان مجازات معینه برای او به میزان بیش از میزان مجازات قانونی برایش باشد.

براساس موارد ذکر شده در بالا، افراد در صورت وجود  این شرایط می توانند از دیوان عالی کشور در خصوص  امور خود تقاضای اعاده دادرسی بکنند. با توجه به این که انجام تمامی این موارد در دیوان عالی کشور بسیار تخصصی بوده و فردی که در این رابطه از دیوان عالی  کشور تقاضای اعاده دارسی می کند، باید  با قانون و  نحوه رسیدگی و ارائه درخواست آشنایی بسیار زیادی داشته باشد که این امر برای یک شخص که آشنایی چندانی با امور حقوقی ندارد بسیار دشوار است. برای همین امر فرد باید حتما از  بهترین وکیل ماده ۴۷۴ در این رابطه استفاده نماید که ما به شما موسسه حقوقی وکلای پایتخت را پیشنهاد می کنیم. بهترین وکیل ماده ۴۷۴ در این رابطه تا کنون توانسته چندین پرونده را در این رابطه به نتیجه برساند و افراد زیادی را از مجازاتی که حق وی نبوده است، رهایی ببخشد. به صورت کلی براساس این ماده فرد باید حتما اسناد، مدارک و یا دلائل جدیدی را در این زمینه ارائه دهد و ارائه این اسناد و مدارک  جدید، همچنین ارسال  آن ها به دیوان عالی می تواند نقشی بسیار تعیین کننده در روند پرونده ایفا کند.

گروه تخصصی  وکلای پایتخت در این رابطه می تواند صفر تا ۱۰۰ پرونده شما را در دیوان عالی توسط بهترین وکیل دیوان عالی کشور پیگیری کرده ود حتی در صورتی که پرونده شما هم در این رابطه با مشکلات فراوانی روبرو باشد، وکلای ما می توانند با استفاده از ترفندهای بسیار ریز قانونی در این زمینه از این وضعیت نهایت استفاده را برده و پرونده شما را حل کنند.

وکیل تضمینی ماده ۴۷۴

وکیل تضمینی ماده ۴۷۴ فردیست که با توجه به سابقه کاری، تحصیلات و همچین تعداد پروند ه های بسیارموفقی که در این زمینه دارد، می توان در اسرع وقت نهایت تلاش خود را در رابطه با موضوع مورد اعاده  دادرسی شما در امور جزائی را به پیش ببرد و در این رابطه  از این فرصت نهایت استفاده را بکند. گروه تخصصی وکلای پایتخت دارای چندین وکیل بسیار با تجربه و تضمینی در این رابطه است و در این زمینه می تواند با توجه به دانش و مهارت های حقوقی بیشترین تلاش خود را در این زمینه بکند. در دیوان عالی کشور بعد از فرستادن درخواست اعاده دادرسی در خصوص موضوع شما به دیوان و تعیین شعبه به صورت کلی طی یک ابلاغیه به درخواست کننده ابلاغ می گردد که پرونده وی به شعبه رسیده و در این زمینه  در زمانی خاص رسیدگی انجام خواهد گشت.

در دیوان عالی کشور به صورت کلی تمامی  امور به صورت غیر حضوری انجام می گردد و در این رابطه  اگر شما خود اقدام به ارسال درخواست  اعاده دادرسی در این باره بکنید، نمی توانید به صورت حضوری به دیوان مراجعه کرده و پرونده خود را مورد پیگیری قرار بدهید. بر همین اساس  بهترین راه در این مواقع استفاده از وکلای  تضمینی در اعمال ماده ۴۷۴ است که  این موضع علاوه بر تسریع در روند دادرسی می تواند نتایج بسیار عالی تری در خصوص پرونده تان برای شما به همراه بیاورد. گروه تخصصی وکلای پایتخت با  یک دهه سابقه کاری در این رابطه می تواند بیشتری تاثیر را در زمینه امورات شما داشته باشد و در این زمینه بدون شک نقشی تعیین کننده برای شما در پرونده خواهد داشت. پس از ارسال پرونده به شعبه  با توجه به دلائل و مدارک جدید ارائه گشته معمولا رسیدگی به پرونده انجام می گردد و در صورتی که رای دوباره تایید بشود  قطعی شده و غیر قابل  اعاده  دادرسی دوباره در این شرایط است.

در دیوان  عالی کشور اگر پرونده ها نقض بشوند، رای صادر گشته در این باره برای رسیدگی دوباره به شعبه هم عرض  صادر کننده حکم ارسال شده در این رابطه  مورد رسیدگی دوباره قرار می گیرد و در در آخر در این خصوص حکم قطعی  صادر می شود. حکم صادره در این زمینه به فرد یا وکیل او برای  اجرا ابلاغ می شود و در صورتی که در این رابطه به واسطه شهادت دروغ و یا سایر اداله که افراد ارائه کرده اند ضرری به فرد وارد بشود، شاهدان دروغ  در این رابطه به مجازات قانونی محکوم خواهند گشت و سایر ارائه دهندگان نیز در این خصوص به دادگاه احضار و در این زمینه  باید  علاوه بر جبران ضرر و زیان های وارده در این رابطه  به محکومیت قطعی در خصوص جرم انجام شده هم محکوم خواهند شد. وکیل تضمینی اعمال ماده ۴۷۴ در همه امور در دیوان عالی کشور پیگیر امور پرونده شما بوده و در این زمینه  شما می توانید هر زمانی که لازم باشد با آن ها تماس گرفته و جریان پرونده را از آنان سوال نمایید. این امر برای حفظ وضعیت روحی و روانی شما در روند رسیدگی بسیار مفید می باشد و شما با آرامش خیال کافی در این رابطه می توانید علاوه بر امید به حل مسئله در خصوص زندگی خصوصی نیز  با آرامش بیشتری به دنبال زندگی روزمره خود باشید. پس با موسسه حقوقی وکلای پایتخت تماس حاصل بنمایید.

یک وکیل اعاده دادرسی چگونه می تواند برای گرفتن حق  موکل خود اقدام کند؟

از آنجایی که ثابت کردن این قضیه که قاضی و محاکم قضایی در رأی صادر گشته دچار خطا شده اند امری دشوار می باشد و بعضا به دلیل نداشتن دانش حقوقی فرد معترض، تقاضای وی رد می شود، پس بهتر می باشد در این راه از یک وکیل با تجربه که در این زمینه تخصص دارد کمک بگیرید در این صورت وکیل می تواند برای رأی دادگاه که اجرای آن موجب ضایع شدن حقوق شما می شود درخواست اعاده دادرسی بکند. گروه تخصصی وکلای پایتخت در این رابطه  با داشتن چندین وکیل متخصص و تضمینی در امور  اعمال قانون ماده ۴۷۴  در سریع ترین زمان ممکن ضمن رسیدن شما به حق و حقوق قانونی خود، به صورت تضمینی در دیوان عالی کشور نیز از نقض رای قطعی شده مطمئن می شوید.

این گروه تخصصی وکلا هم اکنون به روش های مختلفی در حال انجام امور خود بوده و اگر شما نیز خواهان ارائه پرونده ماده ۴۷۴ خود به این گروه می باشید، می توانید  با شماره های موجود در سایت تماس گرفته و در این زمینه  ضمن دریافت مشاوره تلفنی و آنلاین رایگان، در صورت قطعیت از این امر به صورت حضوری به دفتر رفته و در این رابطه با امضاء قرار داد وکالت پرونده خود را به آن ها بسپارید. پس برای ارتباط بیشتر با وکیلان موسسه پایتخت، از طریق شماره تماس هایی که در زیر صفحه موجود است، به صورت رایگان تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان