وکیل برای رای تخریب کمیسیون ماده ۱۰۰ +بدون پروانه یا مازاد+ تبدیل به جریمه

رای تخریب

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

رای تخریب کمیسیون ماده 100

در ایران ، بررسی نمودن وضعیت ساخت و ساز شهری و نظارت نمودن بر آن ، بر عهده شهرداری می باشد . همچنین ، شهرداری مجری کلیه طرح های تفصیلی شهری و طرح های هادی نیز است . در این خصوص بر اساس قانون ، شهرداری دارای اختیارات بسیار زیادی می‌ باشد . و هر فردی که خواهان احداث نمودن یک بنا ( به هر منظوری ) در سطح شهر و یا حتی خارج از محدوده خدمات شهری ، باشد حتما باید پیش از هر اقدامی از شهرداری مجوز ساخت دریافت نماید .

بر طبق کمیسیون ماده صد شهرداری ، فرد باید در مورد تغییرات کاربری باغات شهر و همچنین نوسازی ساختمان های قدیمی نیز ، از شهرداری مجوز بگیرد . چنانچه فردی به هر دلیلی ، پیش از شروع کار به این موضوع نپردازد ، توسط شهرداری به کمیسیون ماده صد فرستاده می شود که در مورد موضوعشان تصمیم گیری ، و در نهایت رای صادر می شود .

اعضای کمیسیون ماده ۱۰۰

در خصوص اعضای کمیسیون ماده صد شهرداری باید افزود که : کمیسیون ماده صد شهرداری ، مرکب از : یک نماینده از شورای شهر ، یک نفر نماینده شهرداری ، و یک نفر نماینده دادگستری ، می باشد که پس از احضار متخلف ، در مورد او رای صادر می گردد . در چنین مواردی ، فرد می تواند در جلسات کمیسیون ماده صد حضور یابد ، و در مورد رای صادر شده ، اظهارات خود را بیان کند . لازم به ذکر است که : رای صادر شده در این خصوص ، قابل اعتراض می باشد و این امکان برای فرد وجود دارد که در مرحله تجدید نظر ، به رایی که صادر شده اعتراضی داشته باشد .

مرجع صالح  اعتراض  به رای تخریب کمیسیون ماده ۱۰۰

سوالی که ممکن است پیش آید این امر است که : برای اعتراض کردن به رای تخریب کمیسیون ماده صد ، باید به کجا مراجعه کرد ؟ در واقع ، شایسته ترین و بهترین کار در چنین مسائلی ، این است که فرد پیش از هر اقدامی به وکیلی متخصص و مجرب ، همچون وکلای پایتخت مراجعه کند تا مبادا اقدامی نماید که پیامد های ناخوشایند و ناگواری را برای او ، به همراه داشته باشد . پس از صدور رای در کمیسیون بدوی ماده صد شهرداری ، چنانچه فرد به رای صادر شده و همچنین میزان عوارض مربوطه ، معترض باشد می تواند در این خصوص در مرحله تجدید نظر به رای صادر شده ، اعتراض کند . اعتراض کردن به آراء کمیسیون بدوی ، طی درخواستی به شهرداری انجام می شود و رای به کمیسیون تجدید نظر ، ارسال می‌ گردد . لازم به ذکر است که : کمیسیون تجدید نظر نیز ، مرکب از همان افراد مذکور در فوق ( در مرحله بدوی ) می باشد که در این خصوص اقدام به رسیدگی و همچنین صدور رای ، می کنند .

نحوه تشکیل و رسیدگی به پرونده های احکام‌ تخریب

الف ) پیش‌ بینی و تعیین کردن شروط و ضوابطی خاص ، برای امکان طرح نمودن پرونده های مذکور در کمیسیون تثبیت ، دلالت دارد بر ضابطه مند بودن رسیدگی و همچنین ، مانع از طرح سابقه ای و به دور از ضابطه آنان ، می گردد . که  می توان به  :

۱ / عدم مغایرت وضعیت فعلی بنای تخلفی و همچنین مطابقت آن با طرح تفصیلی ،

۲ / عدم وجود داشتن معارض یا شاکی ، و  تطبیق وضعیت فعلی ملک با طرح تفصیلی مصوب و املاک مجاورین و همچنین املاک منطقه و … ،

۳ / ضرورت برخوردار بودن بنای های مزبور از فاکتور های بسیار مهم شهرسازی ، همچون : رعایت استحکام بنا و همچنین اصول فنی و بهداشتی ، وجود پارکینگ به تعداد لازم ، و .. ،

اشاره کرد .

لازم‌ به ذکر است که : عدم وجود و احراز یکی از مولفه های مذکور در فوق ، مانع از طرح پرونده در کمیسیون می شود .

ب ) دعوت کردن از نمایندگان دادگستری ، و وزارت کشور و همچنین‌ شورای اسلامی ، و حضور یافتن آنان تحت عنوان ناظرین بر عملکرد کمیسیون تثبیت اعیانی ها به سبب دارا بودن و برخورداری هر شبهه در رسیدگی کمیسیون ، را برطرف می‌ کند و استحکام تصمیمات متخذه را نیز ، قوت می بخشد .

ج ) درگیری دیگر شهرداری ها با این امر ، و مشکلات به مراتب  بیشتر شهردای تهران ، سبب شد تا شهرداری مذکور پیش از سایر شهرداری ها ، موفق به حل نمودن مسئله از طریق تشکیل کمیسیون مذکور شود . با شروع به فعالیت کمیسیون ، بر طبق اظهار مقام شهرداری تهران ، بخش وسیعی از مشکلات اشاره شده ، مرتفع گردیدند و به همین‌ سبب ، تجربه بسیار موفقی پیش روی مسئولین قرار گرفته است .

در نهایت باید به این نکته نیز ، اشاره کرد که : برای طرح کردن شکایت در دیوان عدالت اداری ، فرد باید همچون دادگستری یک سری از موضوعات را در نوشتن دادخواست خود ، انجام دهد . به طور مثال : بر طبق قانون آیین دادرسی و اصول تشکیل دیوان عدالت اداری ، دادخواست حتما باید به زبان فارسی و بر روی فرم های مخصوص نوشته شود ، و در انتها نیز از سامانه ساجد به دیوان عدالت اداری ، ارسال گردد . لازم به ذکر است که : پیگیری دادخواست نیز ، از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک قضائی ، صورت می گیرد .

وکیل برای تبدیل حکم تخریب به جریمه | وکلای پایتخت

وکلای کاربلد ، کاردان و متخصص پایتخت ، علاوه بر دانش و اشراف کامل بر قوانین و مقررات شهرداری، دارای تجربه لازم در زمینه پرونده های تبدیل حکم تخریب به جریمه نیز می‌ باشند . به طوری که عموم افراد می توانند با خاطر آسوده ، صفر تا صد پرونده خود را به وکلای پایتخت بسپارند ، و شاهد رسیدن به نتیجه مطلوب خود باشند . باید افزود که : عموم افراد می توانند از طریق برقراری تماس با وکلای متخصص و با تجربه پایتخت ، از مشاوره حقوقی با زبده ترین و مجرب ترین وکلا ، برخوردار شوند و با دیدی وسیع تر ، در این راه گام‌ بردارند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان