وکیل برای کاهش جریمه گمرکی + بهترین + تضمینی ‏

وکیل برای کاهش جریمه گمرکی

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

آشنایی با وکیل گمرک

 بسیاری از افراد به صورت عمومی با واژه گمرک آشنایی دارند و معمولا این واژه به گوششان خورده است . و افرادی که به امر صادرات و واردات مشغول می باشند معمولا ضمن آشنایی کامل با این موضوع بارها با این سازمان نیز به اختلاف می خورند.  در این زمینه اگر فردی با سازمان گمرک به اختلاف برخورد معمولا  پرونده وی به  کمیسیون های حل اختلاف ارجاع داده می شود . در این کمیسیون ها برای افراد جریمه های بسیار  معین می گردد  و افراد در این راه باید از وکلای گمرکی و متخصص در این زمینه برای  کاهش هزینه ها و جریمه های گمرکی استفاده نمایند .

گروه تخصصی وکلای پایتخت در این رابطه  می تواند تمامی ارای صادره در کمیسیون های حل اختلاف گمرکی به صورت حرفه ای وارد شده و به تجار در این رابطه  اعلام وکالت نماید . در ادامه نوشتار به بررسی  امورات گمرکی  ، انواع اختلافات ،  و نحوه صدور حکم و همچنین اعتراض به آرای صاره در کمیسیون های حل اختلاف گمرکی می پردازیم . قبل از هر چیز باید بیان کنیم که  گمرک محلی می باشد برای برای  ورود و خروج کالا ، انبار کالاهای وارداتی و صادراتی تا اتمام امور انها در این سازمان و بسیاری از  مسائل دیگر؛  در هنگام صدور کالاها و یا واردات انها ممکن است در بسیاری از موارد در خصوص قیمت کالاها برای تعینن عوارض دریافتی از تجار اختلافاتی بین گمرک و تجار ایجاد شود.

  انواع اختلافات گمرکی

اختلافات گمرکی  براساس ماده ۱۴۴ قانون  امور گمرکی شامل موارد زیر می باشد :

اختلاف ات ایجاد شده در تشخیص تعرفه

اختلافات  در مورد تشخیص ارزش کالا

اختلافات ناشی از  تعیین جریمه ها (به غیر موارد مربوط به  قاچاق گمرکی)

اختلافات ناسی از تشخیص قوه قهریه(فورس ماژور)

اختلاف در تشخیص  انواع  مقررات گمرکی

کمیسیونهای حل اختلاف گمرکی

به صورت کلی در هر موردی که بین تجار و همچنین سازمان امور گمرکی در این رابطه اختلافی ایجاد شود  معمولا موضوع به  کمیسیون حل اختلافات گمرکی ارجاع می شود . ارجاع به کمیسیون حل اختلاف گمرکی  براساس ماده ۱۴۳ قانون امور گمرکی انجام می شود و همچنین براساس ماده ۱۴۶  همین قانون  شامل  اشخاص  زیر می باشد :

الف  یک نفر از کارمندان حاضر در   سازمان  امور اقتصادی و دارایی به انتخاب  وزیر مربوطه

ب   یک شخص از  معاونین سازمان  گمرک ایران به  به تایید رئیس کل گمرک

پ  یک  فرد از کارمندان وزارت صنعت، معدن و تجارت به انتخاب  وزیر این سازمان

ت  یک فرد  از قضات دادگستری  به انتخاب رئیس قوه قضائیه کل کشور

با حضور این اشخاص در جلسه معمولا کمیسیون تشکیل گردیده  و تاجر می شواند در این رابطه  به بیان اختلاف خود با  سازمان گمرک بپردازد . باتوجه به سطح بسیار بالای جلسه در این  زمینه  تجار بهتر است در این زمینه از وکلا متخصص در امور گمرکی استفاده نمایند تا ضمن  احقاق حقوق خود  بتوانند جریمه مورد نظر در کمیسیون را به حداقل برسانند و بتواند به صورت حرفه ای از حقوق خود  در  کمیسیون دفاع نمایند .

در هر موردی که در این باره رسیدگی انجام شود  در این مورد رای صادر شود . فرد می تواند در این رابطه   به همراه خود از وکلای متخصص در  امور گمرکی استفاده نموده و نسبت به رای صادره باید درخواست تجدید نظر بنماید . آرای صادره در این کمیسیون در شعب تجدید نظر این کمیسیون قابل اعتراض بوده و شعبه تجدید نظر این کمیسیون به شرح  ذیل می باشد :

مورد بسیار مهم در این رابطه این می باشد که اعضای کمیسیون تجدید نظر به همان ترتیب مرحله بدوی می باشد  منتهی افراد حاضر در کمیسیون بدوی در خصوص یک امر حق  حضور در کمیسیون های تجدید نظر را ندارند.

لازم به ذکر است که اعضای این کمیسیون ها  به مدت دو سال از طرف وزرای مربوطه انتخاب می شوند . در ادامه  این امر در مرحله تجدید نظر و بعد از  اعتراض به آرای صادره در مرحله بدوی معمولا در مرحله تجدید نظر با تشکیل جلساتی در این رابطه   به رای صادره در مرحله بدوی به صور ماهوی دوباره رسیدگی شده و فرد می تواند خود و توسط وکیل متخصص در امور گمرکی خواهان کاهش میزان جریمه  گمرکی تلاش نموده و در این رابطه خواهان احقاق حقوق خود در این رابطه باشد .

گروه تخصصی وکلای پایتخت در این زمینه قادر است در تمامی کمیسیون های بدوی و تجدید نظر  نسبت به  دفاع از شما اقدام نموده و در این رابطه نهایت تلاش خود را بنماید .

 اعتراض به دیوان عدالت اداری

آرای صادره در شعب بدوی کمیسیون که قطعی شده اند و همچنین آرای صادره در کمیسیون تجدید نظر تا زمان سه ماه  برای اشخاص  داخل کشور و به مدت شش ماه برای اشخاص خارج کشور  قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد . دیوان عدالت اداری  بالاترین مرجع  ادارای کشور در سطح ایران می باشد و به تمامی اعتراضات مردم  در خصوص کمیسیون های سازمانهای اداری و دولتی و همچنین تضییع حقوق  افراد از طریق تصمیمات سازمانهای اداری رسیدگی می نماید . در خصوص کمیسیون های بدوی و تجدید نظر سازمان گمرک معمولا  قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری بوده و وکلا یا خود فرد تاجر  می تواند طی یک دادخواست به آرای صادره در این رابطه اعتراض نماید . اعتراض در دیوان عدالت اداری بدین صورت می باشد که فرد باید ابتدا دادخواست خود را براساس ماده ۱۶ قانون آیین دادرسی  و تشکیلات دیوان عدالت اداری نوشته و بعد از ان به دیوان  ارسال نماید . در دیوان به رای صادره رسیدگی شده و در انتها رای صادر میگردد.

رای صادره در شعب بدوی دیوان قابل اعتراض در شعب تجدید نظر بوده و افراد در این رابطه اعتراض خود  به شعب تجدید نظر ارسال نموده  در شعبه تجدید نظر رای صادره دوباره مورد بررسی قرار میگیرد. در انتها در زمینه  آرای صادره در کمیسیون امور گمرکی رای قطعی صادر شده و افراد می توانند در این مورد  تقاضای اجرای ان را  در سازمان گمرک بنمایند . گروه تخصصی وکلای پایتخت در این زمینه اماده ارائه تمامی خدمات حقوقی  و همچینن وکالت در زمینه دیوان عدالت اداری  برای ارای صادره شما در کمیسون های  امور گمرکی و همچنین  دیوان عدالت اداری بوده و برای این امر می توانید به صورت آنلاین ، تلفنی و حضوری در این رابطه  از وکلای متخصص ما مشاوره لازم را قبل از  قبول وکالت دریافت نمایید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان