وکیل تضمینی دیوان عالی کشور + مشاوره رایگان

وکیل دیوان عالی

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : ۰۹۱۹۹۳۵۳۴۷۰

درخواست مشاوره

وکیل تضمینی دیوان عالی کشور یکی از اعضای گروه تخصصی وکلای پایتخت می باشد. این گروه تخصصی حقوقی باتوجه به حساسیت بسیار بالای پرونده های مطروحه در دیوان عالی کشور و نیاز به مبرم افراد به استفاده از وکلای متخصص و مجرب در این زمینه توانسته است بخشی از خلاء موجود را پر نماید و از حدود ۱۰ سال پیش با تلاش بی شائبه ای توانسته است بسیار از مردم را در در بالاترین مرجع قضائی و قانونی کشور به حقوق مبرم و قانونی خود برساند.

گروه تخصصی وکلای پایتخت متشکل از دهها وکیل می باشد که همگی در رشته حقوق دارای مدارج بالای علمی بوده و از این دانش برای پیگیری و احقاق حقوق امور موکلین خود بهره می برند.

وکیل تضمینی دیوان عالی کشور چه وظایفی دارد؟

وکیل تضمین دیوان عالی کشور براساس قانون دارای وظایف و اختیارات متعددی می باشد که در زیر به برخی از مهمترین انها اشاره می نماییم  :

دو مورد از مهمترین وظایف وکیل تضمینی دیوان عالی کشور شامل نظارت بر اجرای صحیح قانون در محاکم و  صدور آرای وحدت رویه  می باشد که به توضیح آنها می پردازیم.

۱- نظارت بر اجرای صحیح قانون در محاکم :

نظارت بر اجرای صحیح قانون در محاکم بدین معنا می باشد که کلیه آرای صادره در محاکم قابل نقض و ابرام می باشند. بدین صورت که آرای صادره در هر مرجع قضائی در مرجع بالاتر به تایید قانون قابل رسیدگی دوباره بوده و در این زمینه مردم می توانند بدانها اعتراض نمایند .

ارای صادره در این زمینه معمولا در مرجع بالاتر قطعی شده و در صورتی که به هر دلیلی آرای صادره مشکلی قانونی داشته باشند و یا قاضی در زمان رسیدگی به موضوعات و دلائل ارائه شده توجهی ننموده است و این آرا در شرایط خاصی که در متن قانون اعلام شده اند قابل اعاده دادرسی میباشند .

مورد دیگر در این زمینه این می باشد که در مراکز هر استانی معمولا کمیسیونهایی برای نظارت بر اجرای صحیح قانون در محاکم شکل گرفته است و این کمیسیون ها ضمن اعمال نظارت بر محاکم در سطح استان به صورت میان مدت گزاراشات لازم را به ریاست قوه قضائیه ارسال می نمایند .

۲- ایجاد وحدت رویه قضائی

مورد دیگر از وظایف وکیل تضمینی دیوان عالی کشور که بسیار مهم بوده و نقش مهمی در امور قضائی در سطح کشور دارد امر ایجاد وحدت رویه قضائی می باشد.

وکیل تضمینی دیوان عالی کشور چه پرونده هایی را دادگاه پوشش میدهد؟

ماده ۴۷۱ قانون آیین دادرسی کیفری در این رابطه بیان می دارد :

هر موقع شعب مختلف و متفاوت دیوان عالی کشور یا دادگاهها و دادسراها نسبت به موارد مشابه و مشترک ، اعم از حقوقی ، کیفری و جزائی و همچنین امور حسبی، با استنباط متفاوت و مختلف از قانونی ، آراء متفاوتی صادر شود.

ریاست دیوان عالی کل کشور یا دادستان کشور، به هر روشی که از این امر اگاه شود موظفند نظر و رای هیئت عمومی دیوان عالی کل کشور را به دلیل ایجاد وحدت رویه درخواست نمایند .

هر یک از قاضی های شعب دیوان عالی کشور یا مراجع دادگستری یا مراجعع دادسراها  و همچنین وکلای دادگستری  قادر هستند با ذکر  دلائل خود از طریق رئیس دیوان عالی یا دادستان کل نظر هیئت عمومی دیوان را دربارۀ موضوع درخواست بنمایند .

هیئت عمومی دیوان عالی به ریاست رئیس دیوان عالی کل کشور یا یکی از معاونان وی همچنین حضور دادستان کل کشور یا نمایندۀ دادستان کل و حداقل سه چهارم رئیسان و مستشاران و اعضای معاونان تمام شعب تشکیل شده تا موضوعی در ان اختلاف دارند را بررسی نموده و نسبت به آن تصمیم درست را بگیرند .

رای صادره در این زمینه قطعی بوده و برای محاکم حقوقی و کیفری و دیوان عالی کشور لازم الاجرا می باشد .

در صورتی که رأی، هنوز اجرا نشده باشد یا در حال اجرا باشد و مطابق رأی وحدت رویه هیئت عمومی دیوان عالی کشور، عمل انجام شده جرم شناخته نشود یا رأی به جهاتی دیگر مجازات /ان متفاوت باشد، رأی هیئت عمومی نسبت به آراء مذکور قابل انجام بوده است و این امر مطابق قانون مجازات نیز صحیح می باشد .

فرجام خواهی توسط وکیل تضمینی دیوان عالی کشور:

در ادامه نوشتار به بررسی امور دیگری در دیوان عالی کشور می پردازیم که بسیار مهم بوده و نقش مستقیمی در احقاق حقوق مردم در محاکم دارد.

این مورد فرجام خواهی می باشد که در ادامه ابتدا به تعریف ان پرداخته و در انتها به نحوه انتخاب وکیل در مرحله فرجام خواهی می پردازیم .

به صورت کلی فرجام خواهی یکی از اشکال فوق العاده شکایت از ارای حقوقی می باشد که در دیوان عالی و در بالاترین مرجع قضائی انجام می شود.

براساس قانون رای صادره در مراجع بودی و تجدید نظر در مواردی که در زیر اعلام شده است قابل قرجام خواهی می باشد :

الف ) تمامی آرای صادره که به سبب تجدید نظر خواهی نکردن محکوم قطعی شده‌اند ، مانند : حکمی که میزان خواسته‌ی آن بیش از ۲۰۰ میلیون ریال باشد ، و احکام که مربوط به اصل امور نکاح ، طلاق و نسب فرد و …. باشد .

ب) تمامی آرایی که از طریق دادگاه های تجدیدنظر به قطعیت کامل رسیده اند و دوباره نیز قابل اعتراض فرجامی را دارند ، مانند تمامی ارای مربوط به اصل نکاح و ازدواج . نسب و امور حسبی

در خصوص قرارهای صادره در مراجع مذکور در صورتی که اصل حکم قابلیت فرجام خواهی را داشته باشد این قرار ها نیز قابل فرجام خواهی می باشند.

چه پرونده هایی توسط وکیل تضمینی دیوان عالی کشور انجام میشود؟

در این موارد معمولا رای به دیوان عالی کشور رسیده و در انجا مورد بررسی دوباره قرار میگیرد .

در صورتی که رای صادره در مرحله فرجام خواهی به صورت کلی از نظر شکلی مورد بررسی قرار میگیرد و در صورتی که رای صادره ابرام شود رای قطعی شده و به دادگاه صادر کننده رای قطعی برای اجرا ابلاغ می شود .

مورد دیگر در این زمینه این می باشد که آرای صادره نقض می شوند و در صورتی که رای در دیوان عالی کشور نقض شود به صورت کلی برای رسیدگی دوباره به شعبه هم عرض ارجاع می گردد.

در دیوان عالی کشور به صورتی عادی امور بسیار مهم و پرونده های مورد فرجام خواهی قرار میگیرند که در مراحل بدوی و تجدید نظر مورد رسیدگی قرار گرفته و در انتها در مرحله فرجام خواهی و در دیوان مطرح شده اند برای این امر لازم است در مرحله قضائی مذکور حتما از وکملای بسیار باتجربه استفاده گردد .

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : ۰۹۱۹۹۳۵۳۴۷۰

درخواست مشاوره

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان