وکیل دیوان عالی در کرمان + تضمینی و متخصص + مشاوره تلفنی

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

وکیل دیوان عالی کرمان

یکی از مراجع فوق العاده، رسیدگی‌ نمودن به آراء صادره در قوه قضائیه ، دیوان عالی کشور می‌ باشد . این نهاد قانونی و حقوقی ، تنها دارای یک شعبه اصلی و رسیدگی کننده به آراء صادر شده در مراجع بدوی و همچنین تجدید نظر است که آن شعبه نیز در تهران می‌ باشد . به طور کلی ، دیوان عالی کشور می تواند به اقسام متفاوتی در مورد آراء صادره ، تصمیم گیری کند . و یکی از مهم ترین موارد در این خصوص ، بحث خلاف قانون و یا شرع بودن آراء صادره است . به این معنا که : در هر زمینه ای که فرد ، به عنوان مثال اعلام خلاف شرع بودن یک رای را کند ، می تواند آن را به رئیس قوه قضائیه اعلام کند و رئیس قوه قضائیه هم ، اگر آن را تایید کند می تواند در مورد آراء صادر شده در این زمینه ، تصمیم گیری نماید . در واقع برای این امر ، رئیس قوه قضائیه به صورت شخصی و یا حتی با کمک مشاوران خود ، در امور شرعی و قضائی پرونده را مورد بررسی قرار می دهد ، و چنانچه تایید گردد که رای صادر شده ، در هر موردی خلاف شرع است ، بر طبق ماده ۴۷۷ آیین دادرسی کیفری اقدام خواهد شد .

بر طبق ماده مذکور ، رئیس قوه قضائیه ، پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال می کند . در دیوان ، تعداد از شعب وظیفه رسیدگی نمودن به آراء خلاف بین شرع را دارند .‌ لازم به ذکر است که : این شعب ، زیر نظر ریاست قوه قضائیه می باشند و به طور تخصصی ، مسئولیت رسیدگی به چنین مواردی را دارند . پس از ارجاع پرونده و همچنین حکم‌ صادره به این شعب ، در این خصوص اقدام‌ به بررسی ، رسیدگی ، و در نهایت صدور حکم می شود و نتیجه نهایی به منظور صدور مجدد حکم ، به شعبه هم عرض در مرجع صادر کننده رای ، ارسال می شود .

مهم ترین فعالیت های دیوان عالی کشور

در واقع ، اهم فعالیت های دیوان عالی کشور ، در حال حاضر عبارت است از :

۱ / اعمال نمودن ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری ،

۲ / پذیرش درخواست اعاده دادرسی پرونده های کیفری ( ماده چهارصد و هفتاد و چهار ) ،

۳ / صادر کردن آراء وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور ،

۴ / پذیرش فرجام خواهی آراء محاکم کیفری یک و همچنین جرایم خاص .

وظایف دیوان عالی کشور

در خصوص وظایف دیوان عالی کشور ، باید افزود که : ایجاد  وحدت رویه قضایی ، از جمله وظایف دیوان می باشد که در جلسات عمومی ، قضات و اعضاء تلاش می کنند استنباط های متفاوت از قانون را که از شعب مختلف دیوان ، یا دادگاه ها به وجود آمده ( نسبت به موارد مشابه کیفری ، حقوقی ، و .. بررسی نمایند و تصمیم قانونی را اتخاذ کنند . هیات عمومی دیوان ، با توجه به ماهیت موضوع ( جزایی ، حقوقی ، یا اصدار رای وحدت رویه ) ، آن را تقسیم بندی می نماید :

هیات عمومی شعب کیفری ، با حضور روسای شعب کیفری و رئیس دیوان ، تشکیل می شود و به احکام اصراری دادگاه های تالی کیفری در مورد مسائل جزایی ، رسیدگی می نماید . هیات عمومی شعب حقوقی ، که متشکل از روسای شعب حقوقی دیوان و رییس دیوان است ، موضوعاتی به احکام اصراری دادگاه های تالی در خصوص موارد حقوقی ، رسیدگی می نماید . هیات عمومی وحدت رویه دیوان عالی کشور ، برای ایجاد وحدت رویه در خصوص آراء و احکام معارض صادر شده از دیوان عالی کشور ، و همچنین احکام متناقض دادگاه های تالی با حضور روسا و مستشاران تمامی شعب حقوقی و کیفری و  رییس دیوان ، تشکیل می شود . لازم به ذکر است که : رای صادر شده از سوی این هیات برای تمامی مراجع قضائی کشور ، لازم الاتباع می‌ باشد ‌. از جمله وظایف دیگر دیوان عالی ، می توان به :

۱ / ایجاد وحدت رویه قضائی ،

۲ / رسیدگی کردن به اتهامات رئیس جمهور ( در صورت تخلف رئیس جمهور از قانون اساسی ) ،

۳ / نظارت بر حسن اجرای قوانین در دادگاه ها ،

۴ / مرجع تجدید نظر احکام صادر شده از محاکم نظامی یک و احکام مهم دادگاه های عمومی و انقلاب .

وکیل تضمینی و متخصص دیوان عالی در کرمان

در واقع به علت پیچیدگی مراحل دیوان عالی کشور ، شایسته است عموم مردم از جمله هموطنان عزیز در کرمان پیش از هر اقدامی ، با وکیلی مجرب ، کاردان ، تضمینی و متخصص و با تجربه مشورت کنند . وکیل دیوان عالی کشور در کرمان ، پاسخگوی تمامی سوالات مراجعه کنندگان خود می باشد ، و تمامی ابهامات آنان را رفع می کند. همچنین وکیل دیوان عالی کشور در کرمان ، می‌ تواند نکات حائز اهمیتی را به مراجعه کنندگان خود ، ذکر کند . به عنوان مثال : وکیل متخصص دیوان عالی کشور ، می تواند صلاحیت های دیوان عالی کشور را ( در قوانین مختلف ) به موکل خود گوشزد کند . از جمله این صلاحیت ها ، عبارت است از :

۱ / ‌فرجام خواهی نسبت به بعضی از آراء دادگاه های حقوقی ،

۲ / فرجام خواهی نسبت به بعضی از آراء دادگاه های کیفری ،

۳ / اعاده دادرسی نسبت به احکام‌ محکومیت قطعی دادگاه های کیفری ،

۴ / رسیدگی کردن به دعاوی کیفری یا حقوقی بعد از تشخیص خلاف بین شرع بودن رای توسط رئیس قوه قضائیه

۵ / احکام صادر شده از شعب ویژه اصل چهل و نهم قانون اساسی مبنی بر مصادره .

مشاوره تلفنی با وکیل دیوان عالی | وکلای پایتخت

برای مشاوره تلفنی با وکلای مجرب دیوان عالی گروه وکلای پایتخت با شماره های داخل سایت تماس بگیرید ، وکلای با تجربه و کارآزموده پایتخت با بیش از ده سال سابقه فعالیت در این زمینه و همچنین با دارا بودن صد ها پرونده موفق ، آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به عموم مردم می باشند . افراد می توانند با خاطر آسوده صفر تا ۱۰۰ روند پرونده خود را به وکلای متخصص و کاربلد پایتخت بسپارند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان