وکیل دیوان عدالت اداری مشهد

وکیل-دیوان-عدالت-اداری-مشهد

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

وکیل-دیوان-عدالت-اداری-مشهد
وکیل-دیوان-عدالت-اداری-مشهد

وکیل دیوان عدالت اداری مشهد کیست؟

به وکیلی که در دیوان عدالت اداری، پرونده ای را قبول می کند، وکیل دیوان عدالت اداری مشهد می گوییم. وکیل دیوان عدالت اداری مشهد یک وکیل پایه یک دادگستری است که پرونده های مربوط به دیوان عدالت اداری را قبول می کند.

دیوان عدالت اداری کجاست؟

دیوان عدالت اداری جایی است که در آن به شکایات مردم نسبت به سازمان های دولتی رسیدگی می شود.دیوان عدالت اداری جایی است که تخلفات نهادهای دولتی در آنجا بررسی می شود.در اصل دیوان عدالت اداری جایی است که مقابل بی قانونی مجریان قانون می ایستد. وکیل دیوان عدالت اداری مشهد کسی است که به موکل قانونی خود کمک می کند تا شکایتش نسبت به مجریان قانون را در دیوان عدالت اداری مطرح کند و در نهایت بتواند تصمیمات و اقداماتشان را متوقف کند. وکیل دیوان عدالت اداری مشهد نسبت به قوانین دیوان عدالت اداری آگاهی دارد و می تواند به شما کمک کند.

دیوان عدالت اداری زیر نظر قوه ی قضاییه است و قضات آن را رئیس قوه ی قضاییه انتخاب می کند. قاضی در دیوان عدالت اداری به دادخواست مدعی رسیدگی کرده و سپس با خواندن پاسخ طرف دعوی، تصمیم می گیرد. توجه کنید که لایحه ی شما نقطه ی قوتی در پرونده ی شماست که با داشتن یک وکیل دیوان عدالت اداری مشهد می توانید به آن دست یابید. وکیل دیوان عدالت اداری تضمینی در مشهد یکی از متخصصین رسیدگی به دعوی مورد بررسی در دیوان عدالت اداری است.

اگر شما مشکلی دارید که باید در دیوان عدالت اداری به آن رسیدگی شود، همین الان با یک وکیل دیوان عدالت اداری مشهد مشاوره حقوقی انجام دهید. شما می توانید شماره ی بهترین وکیل دیوان عدالت اداری را در سایت های حقوقی پیدا کنید. دیوان عدالت اداری، قوانین مختص به خود را دارد و روند بررسی پرونده در آن نیازمند تخصص است پس برای گرفتن نتیجه ی بهتر در پرونده ی خود، بهترین وکیل دیوان عدالت در مشهد را اخذ کنید.

چگونه یک وکیل دیوان عدالت تضمینی در مشهد پیدا کنیم؟

ما در این مقاله سعی می کنیم راه هایی که برای اخذ بهترین وکیل دیوان عدالت اداری مشهد، پیش پایتان قرار دارد را برایتان توضیح دهیم. شما می توانید شماره ی وکیل دیوان عدالت اداری را از دوستان و آشنایان خود که در زمینه ی وکالت تخصص دارند،بخواهید. شما همچنین می توانید از سایت های تخصصی حقوقی شماره ی بهترین وکیل دیوان عدالت اداری را پیدا کنید و با آن تماس بگیرید. در نظر داشته باشید که شما باید با تحقیق و جستجوی فراوان یک وکیل دیوان عدالت اداری مشهد را پیدا کنید

زیرا شانس شما در دیوان عدالت اداری، منوط به این است که وکیل شما چقدر صاحب تجربه و مهارت است. شماره ی وکیل دیوان عدالت اداری را در صفحات مجازی وکلای دیوان عدالت اداری هم می توانید بیابید. بهتر است از افرادی که تجربه ی رسیدگی به پرونده یشان را در دیوان عدالت اداری مشهد داشتند، سؤال کنید و شماره ی وکیل دیوان عدالت اداری مشهد را از ایشان اخذ کنید. شماره ی وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد را می توانید در سایت وکیل آنلاین پیدا کنید.

روند بررسی یک پرونده در دیوان عدالت اداری چیست؟

وقتی شما در جریان یک پرونده در دیوان عدالت اداری، یک وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری اخذ می کنید، وکیل شما یک دادخواست را تنظیم میکند و به دیوان تقدیم می کند. در دیوان عدالت اداری هیچ پرونده ای به صورت حضوری بررسی نمی شود و طرفین شکایت در دیوان حضور به هم نمی رسانند بلکه با ارائه ی دادخواست به دیوان و سپس بررسی قضات دیوان عدالت اداری است که پرونده حل و فصل می شود. موضوعی که شما باید به آن دقت کنید این است که دادخواست شما بسیار مهم است و اینکه تا چه اندازه دارای ساختار درست باشد، می تواند در نتیجه ی پرونده ی شما و رأی قاضی تأثیر بگذارد. اگر پرونده ی شما قرار است در دیوان عدالت بررسی شود به این معناست که طرف شکایت شما قدر است و احتمال دارد یک ارگان دولتی بزرگ و پر نفوذ باشد. پس با این احوال باید شما یک وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری داشته باشید و از او کمک بگیرید.

یک پرونده در دیوان عدالت اداری، پروسه ی پیچیده ای را باید پشت سر بگذارد که نیاز است یک وکیل متخصص دیوان عدالت اداری در مشهد، پرونده را درست و اصولی با روش های قانونی پیش ببرد. وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد با دادن یک دادخواست به دیوان، کار شما را شروع می کند. سپس با اضافه کردن مستندات و مدارک به دادخواستتان، دیوان را برای تصمیم گیری یاری می کند.دیوان عدالت برای این شکل گرفته است که شما بتوانید نسبت به تصمیمات و اقدامات مجریان قانون شکایت کنید اما باید بدانید که شما در مقابل شخصیت حقوقی که از آن شکایت می کنید، نفوذ و اعتبار کمتری دارید.چرا؟ به این دلیل که شما یک فرد عادی هستید و در واقع در اصطلاح شما یک شخصیت حقیقی هستید که دارید از یک شخصیت حقوقی که نهادی دولتی است، شکایت می کنید.

پس بگذارید با شما صادقانه و به زبان ساده بگوییم که نیاز به یک وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد دارید تا گره های پرونده یتان را باز کند و از شما به عنوان موکلش، دفاع کند تا بتوانید حق خود را بگیرید. اگر شما از یک شرکت یا نهاد دولتی شکایت کنید و وکیل دیوان عدالت اداری مشهد بتواند شما را برنده ی پرونده کند، دیوان عدالت اداری می تواند وضعیت آن شرکت یا نهاد را به حالت تعلیق دائم یا موقت در بیاورد.

برای اخذ یک وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد باید چقدر هزینه کنیم؟

پاسخ این سؤال شما بستگی به پارامتر های متفاوتی دارد. برای مثال اینکه حق الوکاله ی یک وکیل با تجربه و معروف با یک وکیل تازه کار، تفاوت دارد. شما در قرارداد با وکیل دیوان عدالت اداری میزان دستمزد او را قبول می کنید و موظف هستید آن را پرداخت کنید.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد چه کسی است؟

شما حق دارید که به دنبال بهترین وکیل دیوان عدالت اداری باشید چرا که شرایط بحرانی را پشت سر می گذارید. برای اینکه از انتخاب وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد مطمئن باشید و به انتخابتان ایمان داشته باشید،باید چند ویژگی را در او ببینید و سپس انتخابش کنید. ما این چند ویژگی را برایتان به صورت خلاصه توضیح می دهیم: صداقت یکی از مهم ترین ویژگی های یک وکیل دیوان عدالت اداری است چون اگر یک وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد بخواهد به موکلش امید و وعده ی بیجا بدهد، آُسیب بیشتری به موکلش می رساند. همچنین وکیل شما باید صاحب تجربه ی بسیار زیادی باشد که بتواند موانع را از سر راه پرونده ی شما بردارد. داشتن سابقه ی کار یک وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد یکی از پارامتر هایی است که باید به آن توجه کنید.

دیوان عدالت اداری بر چه قانونی تکیه دارد؟

پاسخ شما این است: اصل صد و هفتاد و سه قانون اساسی. در این اصل درباره ی شکایت مردم علیه ارگان های دولتی بحث شده است. این اصل اساس تشکیل دیوان عدالت اداری است. وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد به شما کمک می کند که در شکایت خود علیه سازمان ها و مجریان قانون، راه درست را پیش بگیرید. همانطور که گفتیم باید در نظر داشته باشید که شکایت شما در دیوان عدالت اداری یک شکایت حضوری نیست،یعنی شما در دیوان حضور پیدا نمی کنید پس لایحه ی تقدیم شده از طرف شما باید توسط یک وکیل مجرب دیوان عدالت اداری در مشهد، تنظیم گردد تا توسط دیوان عدالت اداری رد نشود.

لازم به ذکر است که اگر شما دادخواستی که ارائه می دهید را به طور صحیح ننوشته باشید، دیوان عدالت اداری آن را رد می کند و شما در یک فرصت محدود، می توانید مجدد دادخواست دیگری را ارائه کنید. در صورتی که بار دوم هم دادخواست شما ایراد داشته باشد، دیوان عدالت اداری به پرونده ی شما رسیدگی نخواهد کرد. پس نتیجه می گیریم داشتن یک وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد، می تواند سرعت و نتیجه گیری را در پرونده ی شما ارتقاء بدهد. وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد سعی می کند به دادخواست شما تمام مستندات و شواهدی که ادعایتان را ثابت می کند را ضمیمه کند.

ادله و مستنداتی که در جهت اثبات ادعای شماست، قاضی را در تصمیم گیری یاری می کند. همینطور که می دانید ادعای شما در زمینه ی تخلف یک ارگان است و ارگان ها به دلیل قدرتی که دارند بسیار پرنفوذ هستند، پس دقت کنید برای اثبات ادعای خود تمام مستندات قابل اتکا را به دیوان عدالت اداری تقدیم کنید. وکیل شما تمام راهکارهای به دست آوردن ادله را به شما خواهد گفت. دیوان عدالت اداری یک نهاد قضایی سازمان یافته است که به دنبال حق و حقانیت است. اطمینان داشته باشید که اگر راه درستی در پرونده ی خود پیش بگیرید، در دیوان عدالت به درستی رأی صادر خواهد شد.

دیوان عدالت اداری در کدام شهر است؟

دیوان عدالت اداری در تهران است اما در تمامی استان ها شعب مختلفی دارد که برای دسترسی مردم تأسیس شده اند.

بسیاری از افراد به این دلیل که از حقوق خود هنگام مراجعه به دستگاه‌ها و ارگان های دولتی آگاهی لازم و کافی را ندارند، نمی دانند اگر ماموران یا ادارات دولتی قانون شکنی نمایند، برای شکایت باید به کجا مراجعه کنند. به همین دلیل در این مطلب به بررسی وظایف دیوان عدالت اداری و نقش وکیل دعاوی دیوان عدالت مشهد در این دعاوی، خواهیم پرداخت.

وکیل دیوان متخصص و حرفه ای عدالت اداری مشهد

دیوان عدالت اداری مهم ترین مرجع قضایی برای رسیدگی به شکایت های مردم از سازمان های دولتی، مانند ارگان های اداری و اجرایی کشور، محسوب می شود و در تهران مستقر می باشد. وکیل دیوان عدالت به بیان دیگر این دیوان برای رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم نسبت به ماموران، واحدها و آئین نامه های دولتی که خلاف قانون، شرع و یا خارج از محدوده اختیارات مقام تصویب کننده، شکل گرفته است. اگر شما هم در دیوان عدالت اداری به مشکلی برخورده اید و یا با سازمان و نهاد دولتی به درگیری کشیده شده اید، می توانید همین حالا گوشی تلفن را برداشته و با موسسه حقوقی وکلای پایتخت تماس بگیرید. مشاورین ما آماده خدمت گذاری به شما عزیزان هستند.

هدف از تشکیل دیوان عدالت اداری

هدف از تشکیل این مرجع، رسیدن مردم به حق و حقوقشان ، برقراری عدالت عمومی و باطل نمودن آیین نامه هایی که با قوانین کشور و احکام شرعی مغایرت دارد، می باشد. این سازمان تنها هدفش تنبیه  مجازات متخلفین است حتی اگر آن ها از نهاد دولتی و سازمان های اداری باشند. در این دادگاه مقام دولتی و یا مردم عادی تفاوتی ندارد و تنها هدف رسیدن به حق و چیزی که باید می باشد. پس اگر شما هم به اشتباه با این سازمان های دولتی درگیر شده اید و فکر می کنید حقتان به ناحق خورده شده است، می توانید همین حالا با ما تماس بگیرید و در طی یک جلسه مشاوره رایگان تمامی ابعاد پروندتان بررسی شود.

صلاحیت دیوان عدالت اداری

مطابق ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداری، محدوده ی اختیارات این مرجع به این صورت می باشد:

۱- رسیدگی به شکایات و اعتراضات افراد و اشخاص حقیقی یا حقوقی

این شکایات می تواند در زمینه کاری ماموران یا واحدهای دولتی که شامل موسسات، وزارت خانه ها، سازمان ها، شرکت های دولتی، شهرداری ها، سازمان تامین اجتماعی، تشکیلات و نهادهای انقلابی و موسسات وابسته به آنها، باشد.

۲- رسیدگی به اعتراض ها و شکایت ها از رای و تصمیمات قطعی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری و کمیسیون هایی مثل کمیسیون های مالیاتی یا هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما.

۳- رسیدگی به شکایات قاضی و سایر کارکنان واحدها و موسسه هایی که در مورد اول ذکر شد.

شما می توانید پرونده های خود را به وکیل امور دیوان عدالت اداری در مشهد بسپارید‌ تا او با دانش و اطلاعات به روزی که دارد شما را در امر پیش بردن هدفتان کمک کند. اگر در شهر مشهد زندگی می کنید و نگران این قضیه هستید که مرکز دیوان عدالت اداری در تهران است و شما نمی توانید به آن جا برای رسیدگی به پروندتان مراجعه کنید، نگران نباشید! وکیل دیوان عدالت اداری مشهد از موسسه حقوقی وکلای پایتخت آماده خدمت گذاری به شما عزیزان می باشد. این وکیل با ارتباطات قوی ای که دارد می تواند به شما کمک کند و با رابطه هایی که در دیوان عدالت اداری برقرار می کند می تواند در تسریع امور شما موثر واقع شود.

چه مواردی در حیطه کاری دیوان عدالت اداری نیست؟

۱- شکایت در زمینه قانون لغو مالکیت اراضی:

این موارد قابل اعتراض در داد گاه‌های عمومی دادگستری می باشد.

۲- شکایت علیه نظام پزشکی و مراجع انتظامی تعیین شده در قانون نظام پزشکی، در صلاحیت دیوان عدالت اداری نمی‌باشد.

شکایت و اعتراض نسبت به آرای دادگاه‌های عمومی و مراجع انتظامی مقرر در قانون نظام پزشکی در صلاحیت دیوان عدالت اداری نیست.

۳- دعاوی مربوط به باطل کردن سند انتقال و مالکیت به طرفیت واحدهای دولتی در صلاحیت داد گاه های عمومی داد گستری می باشد.

۴- شکایت علیه زمین شهری در مورد عدم اجرای رای در صلاحیت داد گاه های عمومی دادگستری می باشد.

۵- اعتراض به رای های محکمه عالی انتظامی قضات و رای دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت در صلاحیت دیوان عدالت اداری نیست.

روند و نحوه رسیدگی به پرونده ها در دیوان عدالت اداری

  • این مرجع از ۳طریق دادخواست ها را دریافت می نماید:
  • از طریق دبیرخانه مرکزی مستقر در تهران.
  • از طریق دفاتر مستقر استانی که در ۳۱ استان کشور وجود دارد.
  • ارسال از طریق دفترخانه های پستی.

زمانی که پرونده ها به دیوان می رسد، از سمت واحد ارجاع به شعبه های بدوی فرستاده شده و مورد رسیدگی قرار می گیرند. بعد حکم موقت صادر می گردد. وکیل حقوقی مشهد تمام احکام صادر شده در شعبه‌های بدوی قابل اعتراض در تجدیدنظر خواهد بود.

اگر آرای بدوی به درستی تشخیص داده شود که همان رای اولیه تایید می گردد؛ اما اگر به هر دلیلی با آرای بدوی مخالفت گردد، تصمیمی جدیدی گرفته خواهد شد. چنان چه بعد از این مرحله باز هم فردی مدعی شود که رای صادر شده با شرع یا قانون مغایرت زیادی دارد، قانون گذار به رئیس دیوان و رئیس قوه قضائیه این اختیار را داده  که یک بار دیگر دستور بررسی مجدد این پرونده را در شعبه‌های تجدید نظر صادر نمایند.

دادخواستی که تنظیم می گردد باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

این دادخواست شامل :

۱. مشخصات فرد شاکی

  • نام و نام ‌خانوادگی، نام پدر، کد ملی، تاریخ تولد، شغل، تابعیت و اقامتگاه برای اشخاص حقیقی ذکر گردد.
  • نام، شماره ثبت، محل زندگی اصلی و شماره تلفن تماس برای اشخاص حقوقی ذکر و هچنین شماره تلفن وکیل باید ثبت گردد.

۲. مشخصات شخص طرف شکایت

  • نام و نام‌ خانوادگی، سمت و نشانی دقیق محل کار مأمور دولت در صورت امکان نوشته شود.
  • نام کامل دستگاه‌های مورد نظر، ذکر گردد.

۳. نام و نام‌ خانوادگی و اقامتگاه وکیل خود را ذکر نمایید، چنانچه خواستید دادخواست را به وکیل تقدیم کنید، این کار را حتما انجام دهید.

۴. موضوع شکایت و خواسته باید مطرح گردد.

۵. شکایت شرح داده شود.

۶. مدارک و دلایل مورد استناد ارائه گردد.

۷. امضاء یا اثر انگشت شاکی یا وکیل دیوان عدالت اداری در مشهد یا امضاء و مهر شخص حقوقی زیر دادخواست، لازم می باشد.

۸. مدرک اثبات کننده طرف برای اشخاص حقوقی و نمایندگان قانونی حتما لازم است.

مدارک لازم برای تقدیم دادخواست علیه سازمان‌ها

شهرداری:

▪︎ ارائه آرا کمیسیون ماده ۱۰۰ که هم شامل آرای بدوی و هم تجدیدنظر می‌باشد.

▪︎ ارائه گواهی قطعیت رای کمیسیون بدوی ماده ۱۰۰، که به آن اعتراض نشده باشد.

▪︎ ارائه تصاویر تمام صفحات پروانه ساختمان

اداره کار و امور اجتماعی:

▪︎ ارائه رای های هیات های تشخیص و حل اختلاف.

وکیل اداره کار مشهد اگر آرا هیات های تشخیص و حل اختلاف علیه شرکت ها، کارگاه تولیدی یا کسبه صادر شده‌باشد، ارائه روزنامه رسمی که به آخرین تغییرات اعمال شده برای شرکت‌ها، پروانه اشتغال و پروانه کسب معتبر برای کسبه منضم شده، الزامیست.

توجه: اگر به آرای هیات تشخیص، اعتراضی وارد نشده و قطعی شده باشد، ارائه گواهی قطعیت رای الزامی است.

آموزش و پرورش:

▪︎ ارائه حکم های کارگزینی مقصد و مبدا که مربوط به نقل و انتقال فرد شاکی می باشد.

▪︎ ارائه حکم اخراج صادر شده با ابلاغیه آرا به همراه حکم کارگزینی.

▪ ارائه آخرین حکم کارگزینی شاکی جهت درخواست تبدیل وضعیت استخدامی.

سازمان تامین اجتماعی:

▪︎ درخواست سنوات بازنشستگی

▪︎ ارائه حکم بازنشستگی

▪ ارائه مدارک پرداخت حق بیمه

▪︎ ارائه تصاویر صفحه اول دفتر چه بیمه

▪︎ در خواست احتساب حق بیمه

اهمیت داشتن وکیل در دعاوی دیوان عدالت اداری در مشهد

وکیل دیوان عدالت اداری بعد از گرفتن وکالت از شما، می‌تواند اقدام به طرح شکایت کند.

نکته‌ی قابل توجه در بحث پرونده‌های مرتبط با این دیوان، به این صورت می باشد که شما باید به وکیلی وکالت دهید که توانایی مراجعه حضوری به دیوان عدالت اداری را داشته باشد. زیرا رسیدگی در دیوان عدالت اداری به صورت غیرحضوری انجام می‌شود. در نتیجه صحبت حضوری وکیل برای دیوان عدالت اداری در مشهد می تواند تاثیر بسیاری نسبت به صحبت کردن از طریق مدارک و لایحه های کتبی برای روشن شدن موضوع و تسخیر ذهن شخص قاضی داشته باشد.

وکیل دیوان عدالت اداری مشهد

دیوان عدالت اداری همان مرجعی می باشد که اگر یکی از نهاد ‌های اجرایی خلاف مقررات و قوانین کشور عمل کند و به حقوق مردم تجاوز کند، وظیفه رسیدگی  به این قانون شکنی  را خواهد داشت. همچنین اشخاص حقیقی و حقوقی به کمک یک وکیل دیوان عدالت اداری متخصص به امور این دیوان می‌توانند از حقوق خود دفاع نمایند.

همه نهاد‌ها و ارگان های دولتی در چارچوب اختیاراتی که دولت به آن ‌ها محول نموده است، دارای مسئولیت ‌ها و وظایف مشخصی در قبال همه‌ شهروندان می‌باشند که در صورت کوتاهی در انجام آن باید پاسخگوی عمل خود در این سازمان قضایی باشند.

به عبارتی، قانون یک سری‌ ضوابط و مقررات معین برای هر کدام از سازمان های دولتی تعیین کرده است و در این راستا تلاش می‌کند تا از مردم و حقوق آنان حمایت نماید.

موسسه‌ی حقوقی وکلای پایتخت به کمک مشاورین متخصص و وکلای تضمینی در تمامی شهر های ایران به خصوص مشهد مقدس به بررسی جزئیات پرونده‌های قابل پیگیری در دیوان عدالت پرداخته و شما را برای گرفتن حق خود همراهی خواهد کرد. این موسسه شماره وکیل دیوان عدالت اداری مشهد و دیگر نقاط ایران را در اختیارتان قرار می‌دهد تا با خیال راحت از راه دور روند دادرسی را پیگیری کنید.

وظایفی که یک وکیل تضمینی مشهد در دیوان عدالت اداری بر عهده دارد

وظایف یک وکیل دیوان عدالت اداری مشهد با تجربه می‌تواند شامل بررسی و پیگیری پرونده ‌های زیر باشد و او باید در تمامی این موارد تخصص و تجربه لازم داشته باشد.

ـ یک وکیل تضمینی و متخصص در‌ دیوان عدالت اداری مشهد باید در ثبت درخواست ابطال مصوبات در هیأت عمومی و پیگیری مراحل آن توانا باشد و از تمامی پیچیدگی های موجود در مسیر آگاهی لازم را کسب کند.

ـ  داشتن اطلاعات جامع، تسلط در پیگیری پرونده و ثبت درخواست دستور موقت از دیگر وظایف یک وکیل متخصص در امور دیوان عدالت ادار ی است.

ـ توانایی در ثبت یک دادخواست قضایی پیرامون اعاده دادرسی هم از دیگر وظایفی می‌باشد که بر عهده وکیل متخصص در دیوان است

ـ از دیگر ویژگی‌های یک وکیل دیوان عدالت اداری مشهد، ارائه مشاوره ‌های حقوقی و قبول وکالت در خصوص تمامی پرونده های حقوقی در دیوان عدالت  می‌ باشد.

مراحل ثبت دادخواست به صورت آنلاین در دیوان عدالت اداری

ثبت شکایت در دیوان عدالت غیر حضوری می‌باشد که با کمک وکیل دیوان عدالت اداری مشهد می ‌توانید از جزئیات و تمام مراحل آن آگاهی پیدا نمایید. برای به جریان انداختن پرونده ابتدا باید در سایتی به نام ساجد ثبت نام کرده و پس از پرداخت هزینه‌ی تعیین شده شکایت را ثبت نمایید.

در نظر داشته باشید حتما باید قبل از ورود به سایت ساجد در سامانه ثنا احراز هویت را به طور کامل  انجام دهید و سپس با استفاده از رمز عبوری که در سامانه ثنا دارید، فرآیند ثبت نام در ساجد را تکمیل نمایید.

در هرشهری که زندگی کنید می‌توانید با وکیل با تجربه دیوان عدالت اداری در همان شهر آشنا بشوید چرا که موسسه‌ی وکلای پایتخت شماره‌ی وکیل دیوان عدالت اداری مشهد و دیگر شهر های کشور را در اختیارتان قرار می‌دهد.

بهترین وکیل را از ما بخواهید!

ما در موسسه حقوقی پایتخت می توانیم برای شما به راحتی یک وکیل مناسب و با تجربه در مشهد را پیدا کنیم. اگر شما هم پروندتان در دست بررسی قاضیان دیوان عدالت اداری است، می توانید همین حالا با ما تماس بگیرید. در ابتدا وکیل دیوان عدالت اداری مشهد به شما یک مشاوره رایگان می دهد که در طی آن می توانید تمامی ابعاد پروندتان را بررسی کنید؛ سپس می توانید در طی یک جلسه حضوری و یا غیر حضوری در رابطه با باقی ماجرا و ارائه مدارک و استدلالات پرونده را به سمت درستی جریان بدهید. وکیل دیوان عدالت اداری از موسسه پایتخت ضمن حرفه ای و با تجربه بودن، می تواند از طریق راهکارهایی که یادگرفته و ارتباطات قوی ای که با سایر وکیلان دارد، پروندتان را حل کند.

2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام، ممنون از توضیحاتتون
    الان من می تونم از شهر خودم به صورت اینترنتی دادخواست دیوان ثبت کنم؟

    پاسخ
    • سلام. از دو طریق می توانید دادخواست خود را ثبت نمایید، از طریق مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا وارد شدن به سامانه ساجد به آدرس sajed.divan-edalat.ir ، این سامانه قابلیت ثبت شکایت پرونده های دیوان عدالت اداری را دارد که نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان