وکیل مالیات + تضمینی+ بهترین

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

پیچیدگی و گسترده بودن مقررات مربوط به مالیات، باعث سردرگمی اشخاص خواهد شد که برای شناخت این امر که جرم مالیاتی به چه صورتی پذیرفته‌ شده است یا  فرد مرتکب، چه اقداماتی باید انجام دهد، جریان دادرسی و رسیدگی آن به چه شیوه‌ای است، باید از وکیل مالیات پرسیده شود. گروه وکلای پایتخت ضمن همکاری با وکلای مجرب مالیاتی در خصوص طرح و دفاع از تمامی دعاوی مالیاتی، از جمله مالیات بر درآمد، مالیات بر ارث، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر اشخاص حقوقی و حقیقی ، مالیات بر ملک و غیره به شما کمک می‌کند.

مالیات چیست و وکیل مالیات در چه حوزه‌ای فعالیت می‌کند؟

مالیات، به مثابه یک هزینه اجتماعی محسوب می‌شود که آحاد ملت در راستای بهره‌ برداری از امکانات و منابع کشورشان وظیفه دارند آن را پرداخت کنند تا جایگزینی برای این امکانات و منابع فراهم شود. مالیات در حقیقت انتقال بخشی از درآمد‌های یک جامعه به دولت یا بخشی از سود فعالیت‌های اقتصادی می‌باشد که نصیب دولت خواهد شد، چرا که ابزار و امکانات دست یافتن به درآمد و سود‌ را دولت فراهم کرده است. به طور عمومی، دولت‌ها به واسطه مالیاتی که می‌گیرند بخشی از هزینه‌های عمومی جامعه را فراهم کرده و حفظ منافع اجتماعی و اقتصادی را برقرار می‌کنند. می‌توان بیان کرد تأمین سرمایه مورد نیاز جهت انجام پروژه‌های شهری، ارائه خدمات عمومی و تامین هزینه‌های تمامی فعالیت های دولت، هدف های اصلی وضع مالیات می‌باشند.

وکیل مالیات شخصی است که اطلاعات و جزئیات لازم در رابطه با نحوه تنظیم اظهارنامه مالیاتی، شرایط معافیت از پرداخت مالیات و… را در اختیار موکلین خود قرار می‌دهد و در مواقع نیاز از حقوق موکل در دعاوی مالیاتی دفاع می‌کند. وکیل مالیات به ارائه مشاوره و راه حل های قانونی، از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری نماید.

به طور کلی مالیات در تمامی کشورهای دنیا از منابع اصلی درآمد دولت به شمار می‌رود. مالیات برای امور رفاهی و امکانات مورد نیاز برای جامعه صرف می‌شود. تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی که معاف از پرداخت مالیات نیستند، نیز به اقتضای فعالیت های خود ملزم به پرداخت مالیات هستند. تعیین میزان مالیات نسبت به اشخاص حقوقی و حقیقی با درنظر گرفتن شرایط و فرمول های خاصی مشخص می‌شود، این روش تعیین مالیات به منظور حفظ تعادل در سیستم اقتصادی کشور در نظر گرفته است. مستند به ماده ۲ قانون مالیات های مستقیم، شهرداری‌ها، وزارت خانه‌ها و موسسات دولتی، بنیاد‌ها و نهادهای انقلاب اسلامی و دستگاه‌هایی که بودجه فعالیت های خود را از دولت دریافت می‌کنند، از پرداخت مالیات معاف هستند. مالیات به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم پرداخت می‌شود.

اشخاصی که مشمول پرداخت مالیات مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده هستند، می بایست مطابق مراحل قانونی نسبت به این امر اقدام نمایند. وکیل مالیات گروه وکلای پایتخت با ارائه راه حل‌ها و در نظرگرفتن تمامی شرایط قانونی بهترین گزینه برای مودیانی است که قصد دارند مالیات را در زمان مناسب و به صورت صحیح پرداخت نمایند طبق قانون، پرداخت مالیات ، اجباری بوده و عدم پرداخت آن مجازاتی را در پی دارد. دریافت مالیات نیز تنها  توسط مراکز تحت نظارت دولت انجام می‌پذیرد.

روش محاسبه مالیات توسط وکیل مالیات

محاسبه مالیات به دو صورت امکان پذیر می‌باشد:

  • خود اظهاری
  • روش محاسبه علی الراس

محاسبه  کردن مالیات به روش خود اظهاری

در روش محاسبه مالیات‌ها به شیوه خود اظهاری، اعلام در آمد شخص اعم از شخص حقیقی یا حقوقی با خود شخص وجود دارد و اشخاص با معارفه حد  واقعی در آمد شان حد مالیات را پرداخت می نمایند. در این شیوه اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی بدون اینکه کارشناسان کار مالیاتی دخالتی  داشته باشند، اظهارنامه مالیاتی خود را تکمیل و ارائه می‌دهند. در اظهارنامه مالیاتی کل درآمدها، هزینه ها، استهلاکات و حقوق کارکنان و هزینه ها محاسبه و قید می‌شوند و پس از اینکه هزینه معافیت‌های مالیاتی کسر شدند، هزینه مالیات سالانه را محاسبه و پرداخت می‌کنند.

در روش محاسبه مالیات به صورت خوداظهاری، مودی می‌بایست نسبت به تنظیم اظهارنامه مالیاتی اقدام نماید. اظهارنامه مالیاتی را میتوان نوعی کارنامه سالیانه برای محاسبه و بیان میزان درآمد و دیگر هزینه های مودی دانست. در این روش خود شخص اظهارنامه مالیاتی را تنظیم و ارائه می‌نماید. ارائه اظهارنامه مالیاتی بایستی به صورت سالیانه صورت گیرد و شامل تمامی هزینه ها، درآمدها، استهلاک، حقوق کارکنان و… می‌باشد.

در تنظیم اظهارنامه مالیاتی اشخاص ملزم به رعایت اصول و اعلام دقیق موارد مذکور هستند. عدم رعایت اصول ممکن است منجر به رد اظهارنامه مالیاتی و یا متهم شدن شخص به تقلب در محاسبه مالیات شود. همراهی وکیل مالیات گروه وکلای پایتخت و استفاده از دانش و تجربیات وی مانع از بروز هرنوع مشکل در تکمیل اظهارنامه مالیاتی می‌شود. وکیل مالیات بایستی قادر به تصمیم گیری به بهترین و سریع ترین صورت ممکن باشد تا از ورود هر نوع ضرر و زیان جلوگیری کند. در گذشته ارائه اظهارنامه مالیاتی با مراجعه حضوری و تکمیل برگه مالیاتی انجام می‌شد ، لیکن امروزه به منظور جلوگیری از ازدحام و اتلاف وقت مودیان این امر با مراجعه به سامانه الکترونیکی www.tax.gov.ir صورت می‌پذیرد.

تاجران و دیگر اشخاص حقوقی در مهلت های مقرر با مراجعه به سایت مذکور می‌توانند اقدام به ثبت نام و وارد کردن اطلاعات دقیق خود نمایند. بارگذاری مدارک و فرم تکمیل شده اظهارنامه مالیاتی نیز در این سامانه امکانپذیر است. توجه به مهلت مقرر برای هر مودی موضوعی قابل توجه است. چنانچه شخص در مهلت مقرر نسبت به ارائه اظهارنامه مالیاتی اقدام ننماید، مشمول جریمه دیرکرد خواهد شد. جریمه دیرکرد شامل ۳۰ درصد از مالیات متعلق بر اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل مشمول قانون مالیات های مستقیم و ۱۰ درصد از مالیات متعلق به دیگر مودیان است. براساس ماده ۱۹۲ قانون مالیات های مستقیم این جریمه غیر قابل بخشش است. حکم قانونی برای عدم تطابق مدارک ارائه شده از سوی مودی مالیاتی یا ارائه نکردن تمامی مدارک و هزینه های غیر واقعی نیز مانند مورد مذکور و مشمول جریمه می‌شود. تخصص وکیل مالیات و تسلط وی بر قانون می‌توانند مانع از بروز هرنوع مشکل شود. پس از بارگذاری اشخاص به مدت یکماه قادر به اصلاح اظهارنامه مالیاتی خود هستند، به همین دلیل بهتر است مودیان یکماه پیش از اتمام مهلت سالیانه نسبت به خوداظهاری اقدام نمایند.

در شرکت‌ها و موسسات معمولا وکیل مالیات وظیفه گوشزد و نظارت بر روند تنظیم اظهانامه مالیاتی را برعهده دارد. در حالتی که به دلیل دیرکرد شخص مشمول جریمه شود، وکیل مالیات با رعایت ضوابط قادر به کاهش میزان جریمه خواهد بود. بهترین گزینه برای اطمینان از طی شدن روند صحیح تنظیم اظهارنامه مالیاتی، بررسی و انجام امور به دست اشخاص متخصص است. حسابداران و وکیل مالیات متخصص با ارائه مشاوره و پاسخگویی سوالات تاثیر بسزایی در انجام اصولی و دقیق امور مالیاتی دارند. وکیل مالیات می‌تواند با دانش و تخصص خود میزان قابل توجهی از مالیات را کاهش دهد.

محاسبه  کردن مالیات به روش علی الراس

پس از اتمام بارگذاری مدارک و اظهارنامه مالیاتی، مامورین ممیزی با بررسی موارد مذکور نسبت به تعیین و محاسبه میزان مالیات اقدام می‌کنند. چنانچه اظهارنامه مالیاتی مورد قبول مامورین باشد، میزان مالیات به شخص مودی اعلام می‌شود. در حالتی که به هر یک از دلایل مذکور اظهارنامه مالیاتی رد شود، مامورین ممیزی راسا نسبت به بررسی و تعیین میزان مالیات اقدام می‌کنند. به این روش تعیین مالیات علی الراس گفته می‌شود.

یکی از اصلی ترین دلایلی که منجر به محاسبه مالیات به صورت علی الراس می‌شود، عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی در زمان معین است. با استناد به ماده ۹۷ قانون مالیات های مستقیم مودی ظرف مدت ۳۰ روز از ابلاغ برگ تشخیص مالیاتی اعتراض خود نسبت به این موضوع را اعلام کند، اعتراض وی مطابق همین قانون مورد رسیدگی قرار می‎‌گیرد. اعتراض به این مسئله در محاکم نیازمند حضور وکیل مالیات متخصص گروه وکلای پایتخت است. روش خود اظهاری بهترین حالت برای تعیین مالیات است، قانون نیز برای اشخاصی که به صورت متوالی مالیات های خود را منظم پرداخت کنند، پاداش هایی در نظر گرفته است.

وکیل مالیات از وکلای پایه یک دادگستری است، که دارای سابقه و تجربه غنی در زمینه امور مالیاتی، نحوه تنظیم اظهارنامه مالیاتی، چگونگی کاهش جریمه دیرکرد و… دارد. تاثیر حضور وکیل مالیات در پروسه خود اظهاری و مسائل قانونی مرتبط با آن غیر قابل انکار است. وکیل مالیات با تسلط کامل بر قوانین مالیاتی، آیین نامه‌ها، بخش‌ نامه‌ها و … قادر به حل بسیاری از مشکلات مالیاتی است. وکلای مالیات گروه وکلای پایتخت به صورت مراجعه حضوری، تلفنی و آنلاین آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستند.

مراجع ذی صلاح جرائم مالیاتی 

در آیین دادرسی مالیاتی دو مرجع پیش‌بینی شده که عبارتند از:

  • مرجع شبه قضایی اداری: مرجع شبه قضایی اداری به حل اختلافات میانی پرداخت کننده‌های مالیاتی و سازمان امور مالیاتی رسیدگی می‌کند. مانند مرجع‌های حل اختلاف بدوی، تجدیدنظر و شورای عالی مالیاتی
  • مرجع نظارتی: مراجع نظارتی به ‌نوعی کنترل از داخل سازمان صورت گرفته و به نظارت بر رفتار کارکنان و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان می‌پردازد. مانند هیئت عالی انتظامی مالیاتی و دادستانی انتظامی مالیاتی

اما پیرامون جرائم مالیاتی که جرم تلقی شده و رسیدگی به دادگاه نیاز دارد، با توجه به اصلاحات قانون مالیات‌ مستقیم مصوب ۹۴ دادگاه ویژه جرائم مالیاتی پیش‌بینی‌شده که در کنار سازمان طرح جامع مالیاتی جهت دستیابی به اطلاعات مالیاتی از دستاوردهای این اصلاحات است.

وظایف وکیل مالیات

  • توانایی قبول وکالت در دعاوی مالیات‌های بر ارزش افزوده.
  • ارائه مشاوره های مختلف حقوقی در زمینه های مالیات بر ارث ، مالیات درآمد ، مالیات بر نقل و انتقال ملک و مالیات بر اجاره و….
  • توانایی ارائه اعتراض‌ها قانونی به برگه تشخیص مالیات
  • تنظیم قانونی اظهارنامه مالیاتی شرکت‌ها و اشخاص
  • داشتن توانایی و تخصص در حوزه تهیه و تنظیم لوایح اعتراض بر مالیات‌‌ها یا دفاع از افراد و شرکت‌ها در هیئت حل اختلاف مالیاتی.
  • توانایی اعتراض مستند به تصمیمات هیئت بدوی و تجدید نظر در دعاوی مالیاتی.
  • رسیدگی دقیق صورت‌های مالیاتی شرکت‌ها جهت کاهش پرداخت مالیاتی.
  • ارائه مشاوره تخصصی در زمینه دریافت بخشودگی‌های مالیاتی.

خصوصیات بهترین وکیل مالیات در دیوان عدالت اداری

از جمله خصوصیات بهترین وکیل مالیات در پرونده های دیوان عدالت اداری به موارد زیر اشاره می کنیم:

  • توانایی در بررسی اصل بودن مدارک مالیاتی
  • تشخیص اسناد و مدارک رسمی مالیاتی از اسناد عادی
  • توانایی تشخیص تأثیر اسناد و مدارک رسمی در دعاوی مالیاتی در مقایسه با تأثیر اسناد عادی
  • داشتن توانایی مورد نیاز در تشخیص لازم الاجرا بودن اسنادحقوقی عادی و مدارک رسمی
  • توانایی در فهم اینکه چه اسنادی نیاز به ثبت و چه اسنادی نیاز به ثبت حقوقی ندارند
  • تونایی در ارائه‌‌ انواع مشاوره حقوقی کاربردی و بردن پرونده مالیاتی به سمت نتیجه مطلوب

وکیل مالیات بر مشاغل

صاحبان مشاغل یعنی افرادی که خود به فعالیت‌های اقتصادی مشغول می‌باشند. در خصوص این موارد ماده ۹۳ قانون مالیات‌ مستقیم تأکید می‌کند درآمدی که شخص حقیقی از طریق اشتغال به شغل یا عناوین دیگر غیر از موارد ذکر شده در سایر فصل‌های قانون مالیات در ایران مشغول به تحصیل شود، پس از کسر معافیت‌های مقرر در این قانون مشمول مالیات بر درآمد  می‌شود.

  • تبصره‌ای در این خصوص می‌گوید درآمد شرکت‌های مدنی و درآمدهای ناشی از فعالیت‌های مضاربه در صورتی که عامل یا صاحب سرمایه شخص حقیقی باشد تابع مقررات این فصل از قانون می‌شود.

وکلای پایتخت این زمینه، با آگاهی از قوانین مالیاتی حاکم در کشور به شما کمک می‌کند تا از دست مالیات‌های زیاد خلاص شوید. وکیل مالیات متخصص با شفاف کردن معاملات و سودهای به دست آمده از مشاغل، به شما کمک خواهد کرد تا مالیات واقعی که حق شما می‌باشد را پرداخت کنید و از پرداخت مالیات های سنگین رهایی یابید.

آشنایی با قوانین مالیات

  • مالیات توسط قانون و دولت مشخص تعیین می‌‌شود. نرخ مالیات در حقیقت مبلغی می‌باشد که یک شرکت یا یک شخص باید نسبت به پرداخت آن در زمان قانونی اقدام کنند.
  • نرخ مالیات بر اساس اطلاعات و جزئیاتی تعیین می شود که نمی توان مبلغ ثابتی را برای آن در نظر گرفت.
  • در صورتی که نظام مالیاتی حاکم بر کشور، نظامی کارآمد باشد، مالیات بر اساس توانایی حقیقی مالیات دهندگان تعیین خواهد شد تا پرداخت مالیات باعث ورشکسته شدن یک کسب و کار نشود.
  • در یک نظام مالیاتی کارآمد میزان مالیات برای اقشار غنی مشخص می شود باید سنگین تر از مقدار مالیاتی باشد که از اقشار کم درآمد دریافت می‌کنند

در صورت همکاری با وکلای پایتخت وکیل مالیاتی کار کشته با بهره‌گیری از دانش پشتیبانی مالیاتی و دادرسی مالیاتی همچنین اتکا به تجربیاتی که دارد، شرکت ها و موسساتتان را در صورت مواجهه شدن با مالیات‌های سنگین پشتیبانی می‌کند. شرکت یا محل درآمد شما برای مواجهه با قوانین سرسختانه سازمان مالیات ایران نیاز به وکلایی کارکشته دارد که آشنایی کامل با قوائد حاکم بر آن داشته باشند.

ترفندهای مالیاتی

بی شک در هر جامعه ای دو دسته از پرداخت‌های مالیاتی وجو دارد:

  • عده ای که به وظایف خود آشنا هستند و مالیات را به موقع و به میزان قانونی شان پرداخت می کنند
  • عده ای که یا از پرداخت مالیات تعیین شده امتناع می ورزند و یا با انجام اعمال فریب کارانه از پرداخت مالیات واقعی شانه خالی می کنند و مالیات کمتری به خزانه دولت واریز می نمایند . این افراد مرتکب فرار مالیاتی می شوند لذا می بایست با ایجاد یک سیاست جنایی کارآمد از ارتکاب چنین اعمالی جلوگیری گردد.

بنابراین بررسی جرایم و پیشگیری و مقابله با آن‌ها می تواند ،نقش ارزنده ای در تمکین مالیات و تحول اقتصادی ایفا کند . موارد از جرایم مالیاتی را می توان به شرح ذیر بیان نمود. از بعد سیاست جنایی قانون گذار ایران در قانون مالیات‌های مستقیم به بیان مصداق‌هایی از جرایم مربوط به مالیاتی‌و تخلفات مربوط به آن پرداخته و ضمانت‌های کیفری حداقلی در مقابلش پیش بینی نموده است. در اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم با جرم انگاری صریح جرائم مالیاتی و پیش بینی مجازات حبس برای مرتکبین آن سیاست کیفری سختگیرانه تری گرفته شده است. با کمک وکیل مالیات می توانید از آن‌ها اطلاع پیدا کنید.

نحوه رسیدگی به شکایات مربوط به مالیات در دیوان عدالت اداری

پس از ارسال دادخواست اعتراض به مالیات توسط وکیل مالیات و رسیدن آن به شعب دیوان عدالت اداری، رسیدگی شکایت از دو حالت خارج نیست:

  • دادخواست ارسال شده کامل باشد: در این صورت دستور یک نسخه از شکایت تنظیم خواهد شد و ضمیمه‌های آن برای طرف شکایت ارسال خواهند شد. پس از رسیدن دادخواست به کسی که از او شکایت شده ، رسیدگی به پرونده آغاز می‌شود. همچنین طرف شکایت موظف می‌باشد در مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ دادخواست، پاسخش را ارسال نماید و اگر پاسخی ندهد دیوان رسیدگی خودش پیگیری را انجام می دهد.
  • دادخواست ناقص باشد: اگر دادخواست ارسال شده ناقص باشد، مدیر دفتر نواقص در دیوان گزارش آن را به شاکی اعلام کرده و او  باید در یک مدت ۱۰ روزه به رفع نواقص اقدام کند. اگر شاکی این در مدت مشخص شده نواقص را برطرف نماید، دادخواست به جریان در می‌آید و در صورتی که نواقص رفع نشوند، مدیر دفتر آن را رد خواهد کرد.

اگر در پیگیری دادخواست مربوط به خود عجله دارید بهتر است قبل از هر گونه اقدامی با یک وکیل مالیات متخصص  در دیوان عدالت اداری مشورت نمایید و تمامی موراد تنظیم دادخواست و لایحه را به درستی ثبت کنید تا درگیر نقصی‌های پرونده و رد آن نشوید. همچنین از آنجایی که رسیدگی به شکایت در دیوان عدالت غیر حضوری می‌باشد بهتر است درخواست شکایت خود را به طور کامل و بدون هیج نقصی تنظیم کنید تا نتیجه رای دادگاه به علت کم کاری شما در تنظیم دادخواست به ضررتان تمام نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان