وکیل کمیسیون ماده ۷ + تضمینی و متخصص + شماره تماس

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

کمیسیون ماده 7

با عنایت به افزایش جمعیت شهری و همچنین تلاش مردم به جهت دستیابی به حداقل امکانات در زندگی شهری ، متاسفانه افراد کثیری به منظور دریافت منافع بیش تر ، فضای سبز داخل باغات و یا حتی زمین های شخصی خود را ، تغییر کاربری می دهند و تبدیل به مناطق مسکونی می کنند . از آن جایی که فضای سبز در شهر ها ، از اهمیت بسیار زیادی برخودار است و در اکثر مواقع ، از جمله مهم ترین چیز هایی می باشد که افراد در زندگی شهری خود ، به آن نیاز دارند ، به همین سبب ادارات مسئول و شهرداری ها ، به شدت پیگیر این وضعیت می باشند و به طور معمول در کمیسیون ماده ۷ شهرداری ، هر گونه تغییر در فضای شهری مطرح و بررسی می شود.

کمیسیون ماده ۷ چیست؟

بر طبق ماده یک قانون حفظ و گسترش فضای سبز ، قطع نمودن گونه درختان در باغات ، داخل در محدوده حریم شهری ، پارک ها ، ممنوع می‌ باشد و دارای پیگرد قانونی است . به طور معمول ، قانونا بسیاری از مناطق باغ محسوب شده است ، اما در برخی از مکان ها این موضوع محل تردید می باشد . چرا که تصمیم در این خصوص ، از جانب رئیس شورای اسلامی شهر انجام می‌ گردد . پس از آن که شک و تردید در محل یک فضای سبز و یا حتی باغ بودن آن ، ایجاد شد به طور معمول این موضوع به کمیسیون ماده ۷ شهرداری ارجاع می شود . در کمیسیون ماده ۷ ، وضعیت باغ بودن زمین ها مورد بررسی قرار می گیرد و در نهایت در این خصوص ، رای صادر می شود . لازم به ذکر است که : در هر موردی که فردی خواهان تغییر کاربری زمین خود از باغی به مسکونی باشد ، می‌ تواند در این رابطه ،‌ مجوز لازم‌ را از شهرداری دریافت کند . موضوع در کمیسیون ماده ۷ بررسی و در نهایت ، کمیسیون اقدام به صدور رای می کند .

اقدامات شهرداری در کمیسیون ماده ۷

در ماده هفت آیین نامه حفظ و گسترش فضای سبز ، این طور مقرر شده است که :

برای نظارت بر حسن اجرای قانون و آئین نامه اجرایی آن ، و همچنین تشخیص باغات ، در هر شهرداری کمیسیونی مرکب از اعضای زیر ، تشکیل می شود :

۱ / یک نفر از اعضای شورای اسلامی شهر ( آن هم به انتخاب شورا ) ،

۲ / یک نفر به انتخاب شهردار( که ترجیحا یا معاون خدمات شهری شهرداری باشد ، و یا معاون شهرسازی ) ،

۳ / مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز ، و در صورت عدم وجود ، مسئول فضای سبز شهرداری .

پر‌ واضح است که ، کلیه درخواست ها در خصوص هرس و قطع نمودن درختان ، منوط به تصمیم اعضای این کمیسیون می باشد . و اگر ارگان یا شخصی ، بدون هماهنگی با کمیسیون ماده هفت اقدام کند ، خلاف قانون عمل کرده است و بر طبق قانون با او ، برخورد خواهد شد . شهرداری ها ، در واقع بر طبق قانون و آیین نامه مورد نظر از طریق سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری ، اقدام می نمایند . به این معنی که تمامی مالکان ساختمان های در حال ساخت و پیمانکاران را ، مکلف به برخی اقدامات می‌ کند . مانند این که : از هر گونه آسیب زدن به درختانی که در مجاورت املاک ( در حال ساخت ) آنان قرار دارد ،‌ جدا خودداری نمایند . و همچنین از تخلیه کردن مصالح ساختمانی در بستر درختان و درختچه ها ، که باعث بروز شرایط بحرانی و مانع رسیدن آب به آن ها می شود ، جلوگیری کنند .

معیارهای تشخیص باغ توسط کمیسیون ماده ۷ یا شورای شهر

معیار های باغ بودن یک ملک ، مطابق با بند (( د )) از ماده ۱ آیین نامه اجرایی قانون اصلاح قانون حفظ و گسترش فضای سبز شهر ها ، عبارت است از :

۱ / داشتن حداقل پانصد متر مربع مساحت ، در صورت وجود داشتن مستحدثات و بنا در زمین ، یک اصله درخت ، به طور متوسط در هر ۱۶ متر مربع محوطه باز خارج از ساختمان . و همچنین در صورت عدم سابقه احداث بنا ، در هر ۲۵ متر مربع ( به طور متوسط ) یک اصله درخت غیر مثمر یا مثمر و یا حتی ترکیبی از آن ها ، غرس شده باشد . باید افزود که : قطع و امحای درختان ، سبب عدم احتساب درختان کم شده در آمار نخواهد بود .

۲ / محل هایی که بنا به تشخیص شورای اسلامی شهر ، به عنوان باغ شناخته می شوند .

۳ / دارا بودن سند مالکیت و یا حتی سند مادر ، پیش از تفکیک به عنوان باغ عمارت ، زمین منجر ، باغچه ، باغ .

۴ / محل هایی در حریم شهر ، که توسط وزارت جهاد کشاورزی ، به عنوان باغ شناخته می شوند .

۵ / دارا بودن سابقه به منظور دایر مشجر از کمیسیون ماده ۱۲ قانون زمین شهری ، دایر باغچه ، دایر باغ .

به سبب پیچیدگی رسیدگی به این موضوع ، بهتر است افراد در هنگام مواجه شدن با مسائلی این چنینی ، پیش از آن که دست به اقدامی بزنند ، با وکیلی متخصص ، کارآزموده و مجرب ، مسئله خود را در میان بگذارند ، و از دانش و تجربه بسیار زیاد او ، بهره ببرند . وکیل کمیسیون ماده ۷ ، از آن جایی که اشراف کامل بر قوانین و مقررات دارد و همچنین آشنا به رویه دادگاه ها می باشد ، می‌ تواند بهترین و سریع ترین راه ممکن را ، پیش روی موکل خود قرار دهد .

شماره تماس وکیل کمیسیون ماده ۷ | وکلای پایتخت

وکلای با تجربه و متخصص پایتخت ، با سال ها تجربه در این زمینه ، آماده ارائه خدمات حقوقی به صورت تضمینی ، به اشخاص هستند . افراد می توانند با خاطر آسوده ، صفر تا صد روند پرونده خود را به وکلای مجرب پایتخت ، بسپارند . برای دستیابی به شماره تماس وکیل کمیسیون ماده ۷ ، کافیست با شماره های ۰۹۱۲۹۳۵۳۴۷۰ و ۰۹۱۹۹۳۵۳۴۷۰ تماس بگیرید و با توجه به موضوع پرونده تان، با وکیل مربوطه مشاوره انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان