پرداخت سهم بیمه جانباز

پرداخت-سهم-بیمه-جانباز

تماس با وکلای پایتخت

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09199353470

پرداخت-سهم-بیمه-جانباز
پرداخت-سهم-بیمه-جانباز

 

نظر به اینکه کشور ایران به مدت  سال درگیر جنگ تحمیلی بودند که ضمن اینکه هزاران کشته و ویرانی های زیادی را برای کشور به باد آورد  .لازم به ذکر است که در این مدت در کشور، انسانهای زیادی دچار جراحات شدید شده و بسیاری اعضای بدن خود مانند دست یا پای خود را از دست دادند .

 امروزه بعد از گذشت سالها از جنگ تحمیلی عراق علیه ایران متاسفانه هنوز هم جانباز عزیز و سرافراز ایران با مشکلات بسیاری درگیرند به طوری که هنوز هیچ گونه توجهی در خصوص تامین کامل نیازهای زندگی انها انجام نشده است.

 بسیاری از انها با وجود مشکلات جسمانی ناشی از جنگ متاسفانه هنوز هم از نظر نیازهای ضروری زندگی تامین نبوده و این امر باعث شده است که برای این امر علا رغم محدودیت های جسمی و روحی اقدام به شروع به کار در جاهایی بنمایند که به آنها توجهات ویژای را مبذول نمی نمایند.

نظر به اینکه جانبازان عزیز  می توانند یک سری از مزایا و هزینه های ضروری زندگی خود را ازبنیاد شهید دریافت نمایند ولی  وزمانی که در مراکز و یا شرکت های خصوصی و دولتی مشغول به کار می شوند   برای انها حقوق اولیه ای در نظر گرفته نخواهد شد.

   اصولا برای جانبازان تنها به صرف عضویت در بنیاد شهید بیمه واریز شده و آنها دارای بیمه عضویت در این نهاد می باشند. در بسیاری ازموارد این جانبازاران به صرف کاری انجام می دهند بیمه ای برای انها واریز نمی شود و این امر موجب تضییع حقوق انها در خصوص اموری که انجام می دهند می شود.

 به طور کلی آنها جهت دریافت حقوق بیمه خود می توانند چند کار را انجام دهند . اولین اقدام این است که در صورتی که در نهادهای دولتی و یا زیر نظر دولت مشغول به کار می باشند می توانند جهت الزام موسسه یا اداره دولتی ابتدا ان را در همانجا مطرح نموده و در صورتی که پاسخ خاصی به انها داده نشود می توانند به دیوان عدالت اداری مراجعه نمایند.

 در مورد ادارات و یا سازمانهای خصوصی نیز می توانند به دادگستری مراجعه نموده و تقاضای احقاق حق خود را در این زمینه بنمایند. به طور کلی این دو مورد از جمله راههای این افراد برای احقاق حق خود می باشد. در ادامه به طور مفصل تری به توضیح این امر خواهیم پرداخت.

در صورتی که فردی در یک اداره یا سازمان دولتی مشغول به کار شده و برای وی حق بیمه پرداخت نگردد مطابق ماده  قانون دیوان عدالت اداری می تواند علیه ان اداره سازمان دولتی طرح شکایت نماید.برای طرح شکایت در دیوان عدالت ادارای در خصوص پرداخت حق بیمه  فرد می تواند  دادخواست شکایت خود را در این زمینه به دیوان عدالت اداری ارسال نماید.

  به طور کلی برای ارسال دادخواست نیاز به انجام یک سری از امور دارد  منحمله اینکه فرد ابتدا برای خود در  سامانه های ثنا و ساجد که مربوطه به دیوان عدالت اداری می باشد حساب کاربری باز نموده و در انتها با نوشتن دادخواست خود و ارسال ان از طریق سامانه  ساجد اقدام می نماید .

 بعد از ارسال دادخواست از طریق سامانه ساجد دادخواست به دیوان عدالت اداری ارسال شده و در آنجا از طریق واحد دبیرخانه به دفتر مرکزی دیوان فرستاده می شود . در دفتر اصلی دادخواست مربوطه بررسی شده  در صورتی که فاقد هر گونه عیب و یا نقصی باشد به نزد رئیس دیوان فرستاده می شود. رئیس دیوان نیز  باتوجه به موضع آن اقدام به پاراف آن به یکی از شعب دیوان می نماید.

 در دفتر شعبه دیوان ابتدا  دادخواست بررسی شده و سپس طی یک ابلاغیه به طرف دعوی اعلام می گردد که طی یک ماه به شکایت مطروحه پاسخ بدهد . در صورتی که فرد به آن پاسخ بدهد  پرونده به جریان افتاد و تحت رسیدگی قرار خواهد گرفت.

 در هر موردی که طرف شکایت حاضر به پاسخ به مورد شکایت و نامه ارسالی از طرف دیوان عدالت اداری نباشد این امر مانع از رسیدگی نخواهد بود و ضمن اینکه رسیدگی ادامه پیدا خواهد نمود طرف نیز بر اساس قوانین دیوان عدالت اداری مجازات شده و در صورتی که کلا حاضر به انجام امور دیوان عدالت ادارای نباشد می تواند به طور کلی به انفصال از خدمت به مدت یک تا  سال از خدمت محکوم گردد.

در هر صورت در دیوان عدالت اداری به پرونده رسیدگی شده و در انتها حکم صادر می گردد . حکم صادره در ابتدا قابل تجدید نظر در دیوان عدالت اداری بوده و طرفین شکایت در صورتی که به ان معترض باشند می تواند با طرح دادخواست تجدید نظر در مورد حکم صادره نسبت به ان اعتراض نمایند.

در هر صورت هرکدام از طرفین در صورتی که به رای صادره اعتراض داشته باشند  می توانند  طی یک دادخواست به شعبه بدوی به رای صادره اعتراض نمایند. رای صادره در این مورد بعد از ارسال به شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری دوباره از نظر مطابقت باقانون و مقررات بررسی شده و در انتها دوباره رای صادره می گردد.

 رای صادره غیر قابل اعتراض بوده و در صورتی که اداره یا سازمان مربوطه  در این مورد حاضر به اجرای رای نباشد. رای صادره از طریق اجرای احکام دادگستری اجرا شده و اگر طرف شکایت در این زمینه اجبار نماید و حاضر به اجرای رای صادره نباشد ، ابتدا وی ملزم به این امر شده و در صورتی که باز هم حاضر به این موضوع نباشد وی به انفصال از جدمت از سه ماه تا سال محکوم می شود.

در مورد دوم فرد می تواند علیه سازمان یا شرکت خصوصی در دادگستری طرح شکایت نموده و دادگستری نیز با تشکیل جلسات دادرسی و احضار طرفین دعوی در انتها حکم  پرداخت بیمه جانباز صادر می نماید رای دصادره در این زمینه قابل تجدید نظر بود و فرد می تواند در دادگستری استان نسبت به آن  تجدید نظر نماید.

 این موضوع در هر صورت به نتیجه رسیده و اگر فردی به هر دلیلی مثل عدم آشنایی با قوانین و مقررات و یا هر مورد دیگری قادر به دریافت حق خود در این زمینه نمی باشد می تواند در این مورد از وکلای  متخصص و مجرب دیوان در این زمینه استفاده نموده و در انتها با درایت و همچنین تخصص این افراد به بهترین نتیجه در این زمینه برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان