بزرگترین گروه تخصصی دیوان عدالت اداری

بزرگترین-گروه-تخصصی-دیوان-عدالت-اداری

 

بزرگترین گروه تخصصی دیوان عدالت اداری متشکل از افراد کارشناس، متبحر و باتجربه در پیگیری پرونده‌های دیوان عدالت اداری می‌باشد. شما می‌توانید با تکیه بر این تجربه و تخصص شانس بیشتری برای موفقیت در به کرسی نشاندن ادعای خود در دیوان عدالت داشته و حقوق پایمال شده خود را به دست آورید. این گروه تخصصی آماده ارائه خدمات به شما عزیزان بوده و در این مسیر از هیچ تلاشی مضایقه نخواهد کرد.

 

وظیفه دیوان عدالت اداری چیست؟

 

آیا می‌دانید در صورت مواجه شدن با تخلفات اداری در وزارتخانه ها، ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی می‌توانید از آن نهاد شکایت کنید و اعتراض خود را رسماً به جریان بیاندازید؟ مرجعی که مسئول رسیدگی به چنین اعتراضاتی بوده، دیوان عدالت اداری بوده که زیر نظر رئیس قوه قضائیه اداره می‌شود.

این دیوان مسئولیت رسیدگی به پرونده‌ها در حوزه‌های مختلف را بر عهده دارد. برای مثال می‌توان به حوزه اراضی و یا برخی از قوانین شهرداری‌ها اشاره کرد. حکمی که قضات در دیوان عدالت اداری صادر می‌کنند، لازم الاجرا می‌باشد.

اگر با روند پیگیری پرونده‌ها در دیوان عدالت اداری آشنا باشید، باید بدانید که احکام صادرشده در این دیوان قابلیت بررسی مجدد را دارند و چنانچه شاکی به رای صادرشده معترض باشد و آن را خلاف قانون بداند، می‌تواند خواهان تجدید نظر در این حکم باشد.

 

اهمیت مشورت با بزرگترین گروه تخصصی دیوان عدالت اداری

 

به جریان انداختن پرونده شکایت از ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی یک مسیر سخت و پرپیچ و خم است. مسلماً شما به تنهایی توفیق چندانی در متقاعد کردن قاضی مورد نظر ندارید و از آنجایی که با قوانین و مقررات حاکم بر دیوان عدالت اداری آشنا نیستید، بعید است بتوانید به حقوق خود دست پیدا کنید. در اینجاست که اهمیت راهنمایی گرفتن از یک فرد متخصص و کارآمد در این حوزه مشخص می‌گردد. اگر می‌خواهید پرونده شما در دادگاه رای بیاورد و اعتراض شما به نتیجه برسد، پیشنهاد می‌کنیم که با بزرگترین گروه تخصصی دیوان عدالت اداری ایران مشورت نمایید و حتماً در جریان چگونگی رسیدگی به پرونده‌ها قرار بگیرید.

گروه تخصصی وکلای پایتخت ، می‌توانند در تمامی زمینه‌های دیوان عدالت اداری به شما مشورت دهند. این عزیزان توانایی بررسی اسناد و تشخیص اصالت آن‌ها را دارند و می‌توانند به نحو احسن آن را بررسی نمایند. بعلاوه ارزیابی و تشخیص لازم الاجرا بودن سند در دیوان عدالت را داشته و قادر هستند که به انواع آراء صادر شده اعتراض نمایند.

بزرگترین گروه تخصصی دیوان عدالت اداری، تسلط کافی به قوانین حاکم بر دیوان عدالت را داشته و به شما کمک می‌کند تا درصد موفقیت خود در پیشبرد پرونده‌تان را افزایش دهید. یادتان باشد قوانینی که بر فضای دیوان عدالت اداری حاکم است، تفاوت زیادی با قانون‌های دیگر دارد و لذا راهنمایی خواستن از این گروه تخصصی کاملاً ضروری به نظر می‌رسد. اما مزیت مهم دیگری که در کنار بزرگترین گروه تخصصی دیوان عدالت اداری برای شما وجود دارد، کاهش هزینه‌ها می‌باشد و این موضوع از نظر اقتصادی اهمیت زیادی دارد.

 

 

چگونه پرونده خود را به وکیل دیوان عدالت اداری بسپاریم؟

 

برای آنکه بتوانید از خدمات وکیل دیوان عدالت اداری در پیشبرد پرونده‌های خود استفاده کنید، در اولین قدم می‌بایست مدارک و اسناد مورد نظر خود را تکمیل کنید و به صورت حضوری به دفتر وکیل دیوان عدالت اداری مراجعه کنید. پس از آنکه این اسناد و مدارک را به وکیل مورد نظر تحویل دادید، وکیل آن را قرائت کرده و با ارزیابی همه جانبه جزئیات پرونده، مسئولیت آن را بر عهده می‌گیرد. البته قبول پرونده از سوی وکیل، می‌بایست به صورت رسمی در قالب یک قرارداد ثبت گردد.

در این قرارداد وکیل متعهد می‌شود که از تخصص و تجربه‌ای که دارد استفاده نموده و به شما در پیشبرد پرونده‌تان کمک نماید و شما نیز در عوض می‌پذیرید که هزینه‌ای را تحت عنوان حق الوکاله به وکیل بپردازید. استاد، شواهد و مدارک شما نزد وکیل می‌ماند تا در دادگاه به نفع شما مورد استفاده قرار گیرد.

وکیل می‌تواند از جانب شما که موکل او هستید، طرح شکایت نماید. با توجه به اینکه رسیدگی بر پرونده‌هایی که در دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار می‌گیرند، به صورت غیر حضوری بوده و وکلا تنها از طریق لوایح کتبی می‌توانند از موکل دفاع نمایند، شما باید دقت کنید و پرونده خود را به وکیلی بسپارید که بتواند با قضات دیوان عدالت به صورت حضوری دیدار و گفتگو نماید و بدین ترتیب صحت موضوع را برای قاضی توضیح دهد.

 

آیا اعتراض به شرکت‌های خصوصی در دیوان عدالت اداری امکان پذیر است؟

 

گفتیم که دیوان عدالت اداری حل اختلاف بین اشخاص حقیقی و حقوقی با کلیه نهادهای اجرایی و دولتی را در دستور کار خود قرار داده است. اما آیا دامنه این اعتراض تنها به ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی محدود است؟ پاسخ به این سوال منفی است. اولاً که در کنار سازمان‌های وابسته به دولت، کلیه ارگان‌های زیرمجموعه قوه قضائیه و یا نیروهای مسلح ونیز ممکن است تظلمی به شهروندان داشته باشند که در این صورت نیز این شخص می‌تواند از طریق دیوان عدالت اداری پرونده خود را پیگیری نماید.

اما از آن مهمتر، شرکت‌های خصوصی هستند که قانون در صورت وقوع تخلف اجازه پیگیری پرونده و احقاق حقوق را به آن‌ها داده است. اما با این تفاوت که در اینجا دیوان عدالت اداری صلاحیت رسیدگی به پرونده‌های این چنینی را نداشته و شکایت مودیان می‌بایست در محاکم عمومی مطرح شود. اگر بخواهیم مثالی در این رابطه بزنیم باید به فدراسیون‌های ورزشی اشاره نماییم. این فدراسیون‌ها موسسات عمومی غیر دولتی هستند و رسیدگی به تخلفات آن‌ها در صلاحیت دیوان عدالت اداری نمی‌باشد.

 

درباره صلاحیت هیئت عمومی دیوان عدالت اداری چه می‌دانید؟

 

از جمله صلاحیت‌های دیوان عدالت اداری، در هیئت‌های عمومی می‌باشد. مطابق با ماده ۸۰ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، اگر فردی به قوانین دولتی شهرداری و آیین نامه‌های موسسات عمومی غیر دولتی اعتراض داشته و حکم آن‌ها را نپذیرد، می‌تواند به دیوان عدالت اداری رجوع کرده و تقاضا باطل شدن این آیین نامه را مطرح نماید. در چنین شرایطی لازم نیست که شخص ذینفع بوده یا نماینده قانونی باشد تا بتواند ادعای تضییع حقوق نماید و همه اشخاص می‌توانند تقاضای ابطال مصوبات از دیوان عدالت اداری را داشته باشد.

بخش دیگر از صلاحیت هیئت دیوان عدالت اداری، رسیدگی به تعارض آرا در شعبات دیوان عدالت اداری می‌باشد. در واقع این هیئت می‌تواند رای وحدت رویه را صادر نماید.

 

 

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان