دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری

دادخواست-تجدید-نظر-دیوان-عدالت-اداری

نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری علاوه بر رسیدگی به شکایات بدوی اشخاص در رابطه با سیستم اداری دولتی، به درخواست تجدیدنظر اشخاص نیز رسیدگی می‌کند. این موضوع که طرفین شکایت نسبت به رای بدوی رضایت نداشته باشد، بسیار رایج است.

رسیدگی به دادخواست تجدیدنظر دیوان عدالت اداری در شعب تجدیدنظر دیوان با حضور یک رئیس و دو مستشار صورت می‌گیرد. پس از ابلاغ رای بدوی به طرفین دعوی، هر یک از طرفین یا وکلای آنان میتوانند با تنظیم و ارائه دادخواست تجدیدنظر دیوان عدالت اداری، اعتراض خود نسبت به رای صادره را اعلام نمایند.

تمامی آراء صادره در مرحله بدوی شعب دیوان قابل تجدیدنظر خواهی هستند. علاوه بر آراء صادر شده در شعب بدوی دیوان ، آراء صادره در هیئت‌های حل اختلاف کارگر و کارفرما، هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری، کمیسیون‌های مالیاتی و کمیسیون‌های موضوع ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها نیز از جهت رعایت نکردن قوانین و مقررات قابلیت تجدیدنظر خواهی در دیوان عدالت اداری را دارند.

تنظیم متن دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری بایستی با توجه به شرایط و ضوابط مندرج قانونی صورت گیرد. اشخاص مقیم ایران بیست روز از تاریخ ابلاغ و اشخاصی که در ایران اقامت ندارند دو ماه از تاریخ ابلاغ  برای ارائه نمونه دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری مهلت دارند. چنانچه نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان عدالت اداری پس از انقضای مهلت های مقرر ارائه شود، مورد رسیدگی قرار نخواهد گرفت. صرفا در صورتی که تجدیدنظر خواه با مدرک و دلیل موجه ثابت نماید، طرح دادخواست تجدیدنظر دیوان عدالت اداری در مهلت های قانونی برای وی ممکن نبوده، در شرایطی به وی مهلت دوباره برای تقدیم دادخواست تجدید نظر اعطا خواهد شد. آراء بدوی که در مهلت های تعیین شده مورد تجدیدنظر خواهی قرار نگیرند، قطعی و لازم الاجرا خواهند شد.

در گذشته تقدیم دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری با مراجعه حضوری صورت می‌گرفت ،اما امروزه این فرایند به صورت مجازی و آنلاین انجام می‌شود. اشخاص برای دانلود نمونه دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری میتوانند به سایت دیوان مراجعه نمایند و فرم مربوطه را دریافت کنند.

مرحله بعدی تنظیم نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان عدالت اداری با در نظر گرفتن شرایط مندرج در قانون است. هر رسیدگی در دیوان عدالت اداری نیازمند ارائه دادخواست است. حضور وکیل دیوان عدالت اداری در تکمیل و طرح نمونه دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری موجب اطمینان خاطر تجدیدنظر خواه نسبت به رعایت تمامی موارد قانونی می‌شود.

ماده  ۱۸ قانون دیوان عدالت اداری نحوه تنظیم دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری را به نحو زیر بیان کرده است؛

الف) در صورتی که شاکی شخص حقوقی باشد ذکر مشخصات شاکی یا تجدیدنظر خواه از قبیل نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، نام پدر، شغل، کدملی، تابعیت و محل اقامت اشخاص حقیقی الزامی است، چنانچه شاکی شخص حقوقی باشد؛ نام، شماره ثبت، محل اقامت اصلی، شماره تماس شخص حقوقی بایستی در متن دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری نوشته شود.

ب) دادخواست بدون ذکر مشخصات طرفین غیر قابل قبول است و مورد رسیدگی قرار نخواهد گرفت. پس از ذکر مشخصات شاکی یا تجدیدنظر خواه، دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری بایستی حاوی مشخصات طرف شکایت از قبیل نام و نام خانوادگی، مقام و سمت، نشانی محل مشغولیت به کار مامور دولت و نام کامل دستگاه مورد نظر باشد.

پ) معمولا دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری توسط وکیل دیوان ارائه می‌شود، در این موارد ذکر نام و نام خانوادگی و محل اقامت وکیل، نماینده قانونی، قائم مقام شاکی نیز الزامی است.

ت) در متن دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری، شرح موضوع شکایت و خواسته الزامی است، شعبه رسیدگی کننده باید در رابطه با موضوع مورد تجدیدنظر اطلاعات لازم را داشته باشد، تا بتواند به موضوع رسیدگی نماید. علاوه بر موضوع شکایت، تجدیدنظر خواه باید جزئیات پرونده را به صورت کامل در دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری توضیح دهد.

ث) صرفا شکایتی قابلیت رسیدگی دارد که مستند به اسناد و مدارک معتبر ارائه شده باشد. شاکی باید مدارک و اسنادی که با استناد به آن‌ها اقدام به طرح شکایت نموده، ضمیمه نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی دیوان عدالت اداری نماید.

ج) به منظور تکمیل دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری، در ذیل دادخواست امضا و اثرانگشت شاکی یا نماینده قانونی یا وکیل یا قائم مقام وی و مهر شخص حقوقی باید درج گردد.

چ) دادخواستی که از سوی نمایندگان قانونی و اشخاص حقوقی ارائه می‌شود، بایستی همراه با مدرکی باشد که مثبت سمت این اشخاص باشد.

ایرادات و نقایص موجود در متن دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری بعضا ممکن است منجر به رد دادخواست گردد. تکمیل و ارائه دادخواست توسط وکیل متخصص دیوان عدالت اداری از رد دادخواست جلوگیری خواهد کرد و باعث ایجاد اطمینان خاطر شخص تجدیدنظر خواه می‌گردد.

پس از تکمیل دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری، شاکی یا وکیل وی دادخواست مذکور را در سامانه ساجد بارگذاری می‌نمایند. سامانه ساجد سامانه ثبت درخواست ها در حوزه صلاحیتی دیوان عدالت اداری و پیگیری برخی از آنان است. وکیل دیوان عدالت اداری گروه وکلای پایتخت با استفاده از دانش و تجربیات خود اقدام به تکمیل و ارائه دادخواست تجدید نظر می‌نماید.

پس از ارائه دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری، شعبه تجدید نظر دیوان به بررسی درخواست و تجدید نظر در رای بدوی می‌پردازد. شعبه رسیدگی کننده در صورتی دلایل دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری تجدیدنظر خواه را مورد قبول بداند، رای بدوی را نقض و اقدام به صدور رای تجدید نظر می‌کند.

در جایی که شعبه تجدیدنظر، اعتراض به رای بدوی را قابل قبول تشخیص ندهد، رای بدوی را تایید و دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری را رد می‌نماید.

رای صادر شده در مرحله تجدیدنظر لازم الاجرا و قطعی است. تنها در شرایط خاصی قانون گذار اعتراض به آراء قطعی را مورد رسیدگی قرار می‌دهد. این موارد خاص که بایستی با استناد به قانون صورت گیرد، اعاده دادرسی نامیده می‌شوند.

اشخاصی که با همراهی وکیل متخصص دیوان عدالت اداری گروه وکلای پایتخت برای ارائه نمونه دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری اقدام می‌نمایند، از درصد موفقیت بالاتری نسبت به دیگران برخوردار هستند. وکیل دیوان عدالت اداری با درنظر گرفتن تمامی شرایط قانونی و مطالعه دقیق پرونده امکان قبول یا رد دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری را بررسی می‌نماید، تا از اتلاف وقت و هزینه های موکل خود جلوگیری نماید.

گروه وکلای پایتخت با کارد مجرب و وکلای متخصص آماده پاسخ گویی به سوالات اشخاص در رابطه دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری آنان و ارائه مشاوره حقوقی حضوری، تلفنی و آنلاین می‌باشد.

دیوان عدالت اداری یکی از مرجع‌های مهم در عرضه سازمان‌های قضایی در جمهوری اسلامی ایران است. عطف به کارکرد نهاد قوه قضاییه  ایران، در اصل ۱۵۶ قانون اساسی که منجر به ایجادیک سازمان قضایی اختصاصی برای رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم پیش بینی شده می‌باشد که بررسی سابقه دیوان عدالت اداری نشان از  نقش مهم و موثر  این مرجع در حمایت از حقوق شهروندان بوده‌است؛ لذا بر  طبق اصل‏ ۱۷۳ قانون اساسی کشور، به‏ منظور رسیدگی‏ به‏ شکایت‌ها و اعتراض‌ها به واحدهای دولتی و داری ‏ مردم‏ نسبت‏ به‏ مأمورین‏ یا واحدها یا آیین‏‌نامه‏‌های‏ دولتی‏ و احقاق‏ قانونی حقوق آن‌ها، مرجعی‏ به‏ نام‏ “دیوان‏ عدالت‏ اداری‏” تحت نظر رییس قوه‏ قضائیه‏ شکل گرفته‌می‌باشد.

نقش اساسی دیوان عدالت اداری در حمایت ازمردم

باتوجه به توضیحاتی که در بالا داده شد، این مرجع نقشی بسیار مهمی در پس گرفتن حق مردم در رابطه با سازمان‌های دولتی، اداری، انقلابی ایفا کرده و مردم می‌توانند درصورت هرگونه اعتراض، تضرر، شکایت و …. با ثبت و یا ارسال داد خواست مربوطه به دیوان عدالت اداری تقاضای احقاق حق و همچنین حقوق از دست رفته خودرا بنمایند.

برای شروع هرگونه شکایت علیه اداره‌ها، سازمان‌ها ، ارگان‌ها و ادارات دولتی، انقلابی، شهرداری‌ها ، سازمان تامین اجتماعی ابتدا باید اقدام به نوشتن دادخواست کتبی در این رابطه نمایید و  کلیه دلایل و ضمائم را به آن پیوست و همچنین در سامانه ساجد که سایت ثبت الکترونیکی دادخواست دیوان عدالت اداری می‌باشد، ثبت و بعدا نیز می‌توان از همین طریق اقدام به پیگیری آن کرد .

پیگیری شکایایات مردمی در دیوان عدالت اداری

بعد از طرح دادخواست در دیوان‌عدالت اداری  نوبت به پیگیری آن می‌باشد. برای این موضوع که از موارد بسیار مهم بعد از طرح دعوا برای افراد حقوقی و حقیقی می‌باشد، اشخاص می‌توانند برای پیگیری شکایات خود در دیوان عدالت اداری در سامانه ساجد ثبت‌نام کرده و در خصوص ماد ۷۹ و ۸۰ قانون دیوان عدالت اداری آن را در این سامانه پیگیری کنندو درضمن در باقی موارد که در ماده ۱۰ به آن ها پرداخته شده می‌باشد، در سامانه ابلاغ الکترونیک یا سامانه ثنا قابل پیگیریست.

طرح شکایت و دادخواست در دیوان بسیار زیاد تخصصی بوده و انجام امور آن  نیازمند تخصص و تجربه فراوان دارد. ما گروه تخصصی وکلای پایتخت با چندین سال سابقه کار آماده ارائه هرگونه خدمات حقوقی و تخصصی در این زمینه‌ها برای شما می‌باشیم.

اعتراض به رای قطعی تجدیدنظر دیوان عدالت اداری توسط وکیل پایتخت

تجدیدنظر خواهی در دیوان عدالت اداری کاری بسیار حساس و مهم است و در اول قبل از ادامه نوشتار بهتر می ‌اشد به این موضوع پرداخته گردد که حد‌ال‌امکان در تجدیدنظرخواهی دیوان عدالت اداری بهتر می‌باشد حتما از وکلای دادگستری استفاده گردد.

در این راستا ما، یعنی گروه تخصصی وکلای دیوان با سال ها تجربه در این زمینه آماده ارائه هرگونه خدمات که شامل طرح شکایت، پیگیری پرونده، تجدید نظر و…است،  می‌باشیم. با اطمینان کار خودتان را به بسپارید.

پیگیری پرونده تجدیدنظر دیوان‌عدالت اداری

پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری به چند روش مختلف صورت می‌گیرد  که در زیر به آن‌ها می‌پردازیم :

۱- بهترین راه برای پیگیری پرونده در دیوان عدالت، استفاده از سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی (ثنا) می‌باشد که در هر مرحله دیوان با ارسال پیامک روند را به شکایت کننده اطلاع خواهدداد. علاوه برا این موارد متشاکی و شاکی نیز می‌توانند با مراجعه به سامانه ساجد و وارد کردن کد ملی و رمز عبور خود و با استفاده از شماره پرونده روند آن را مشاهده نمایند.

۲- از موارد مهم در خصوص پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری پیگیری مستقیم آن توسط وکیل در خود دیوان می‌باشد که موسسه حقوقی وکلای پایتخت می‌تواند بهترین وکیلان با تجربه و خبره را در اختیار شما بگذارد.

مدت زمان صدور آرای تجدید نظر دیوان عدالت

مدت زمان صدور آرای تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری  بستگی به موارد متفاوتی از جمله موضوع پرونده، اسناد و مدارک پیوستی، سازمان یا اداره مورد شکایت و… دارد. البته قابل بیان می‌باشد که استفاده از وکیل در این زمینه می‌تواند به تسریع روند صدور حکم کمک زیادی نماید.

رای تجدید نظر دیوان عدالت

تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری  مطابق  با ماده ۶۵ این قانون انجام می‌گردد. بر طبق این ماده تمامی احکام صادره در دیوان عدالت که از مرحله اولیه صادر شده باشند، قابل تجدیدنظر در شعبات تجدیدنظر دیوان عدالت اداری می‌باشد. رای تجدید‌نظر در دیوان عدالت اداری به غیر موضوعات بسیار استثنایی، غیر قابل اعتراض می‌باشند و در اکثریت موارد قطعی است.

 اعتراض به رای تجدیدنظر دیوان عدالت

جهت اعتراض به آرای تجدید نظر دیوان عدالت باید مستندا از قانون ماده ۶۶ قانون تشکیلات و آیین‌دادرسی دیوان استفاده نمود.

براساس این ماده برای شروع روند اعتراض به رای ها در ابتدا باید اقدام به نوشتن و تکمیل دادخواست تجدید نظر نمود و بعد از آن با ثبت دادخواست مربوطه و ارائه اسناد و مدارک پیوستی به دیوان عدالت، درخواست‌تجدیدنظر خود را به جریان بندازیم.

به صورت کلی تجدیدنظر در دیوان بر خلاف دادگاه‌های عمومی و انقلاب برای افراد عادی دشوار می‌باشد؛ زیرا در سطح جامعه افراد بسیار کمتری با این موضوعات دچار درگیری می‌باشند و سطح عمومیت آن بسیار پایین‌تر از دادگاه‌ها است. پس با توجه به این موضوعات در هنگام تجدیدنظر برای دیوان عدالت اداری بهترین گزینه استفاده از وکیلان با سابقه دادگستری و دیوان در این زمینه می‌باشد. از موارد بسیار مهم در روند تجدید نظر در دیوان این است که وکیلان قادر به پیگیری مستقیم پرونده در خود دیوان بوده و می‌توانند به صورت مستقیم به پرونده شما دسترسی داشته باشند.

بهترین وکیلان پایتخت اعتراض به رای قطعی تجدیدنظر دیوان عدالت

اگر در این روزها قصد اعتراض به رای قطعی تجدید نظر دیوان را دارید، می توانید با موسسه حقوقی مجرب و حرفه ای وکلای پایتخت تماس گرفته و با بهترین وکیل متخصص در این زمینه مشورت نماییید. دقت کنید که مشورت با این وکیل باعث می‌شود تا شما بتوانید بهترین و آسان‌ترین مسیر را برای حل پروندتان در پیش بگیرید.

آراء قابل تجدیدنظر خواهی در دیوان عدالت اداری چیست؟

پیش از جواب به این سوال که نحوه تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری چگونه‌می‌باشد و مراحل تجدید نظرخواهی آن، به چه شکل می‌باشد، بهتراست با توجه به قانون تشکیلات و آیین‌دادرسی دیوان عدالت اداری، آرای قابل تجدیدنظرخواهی در این سازمان را مشخص نماییم. برای اطلاع از این‌که کدام یک از آرای دیوان عدالت اداری، قابل تجدیدنظر خواهی می‌باشند، باید به ماده ۶۵ این قانون رجوع نمود.

براساس قانون جمهوری اسلامی ماده ۶۵ تشکیلات و آیین‌دادرسی دیوان عدالت اداری، مقررمی‌دارد: “کلیه آرای شعب بدوی دیوان، به درخواست یکی از طرفین یا وکیل یا قائم‌مقام و یا نماینده قانونی آن‌ها، قابل تجدیدنظرخواهی در شعبه‌های تجدیدنظر می‌باشد.” بنابراین، کلیه آرایی که شعبه‌های بدوی دیوان عدالت اداری، صادر نموده‌است، قابلیت تجدیدنظرخواهی راخواهند داشت.

پس ازتوضیح درخصوص آرای قابل تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری، با شما در خصوص مراحل تجدیدنظر خواهی ونحوه رسیدگی به تجدید نظر، در این سازمان، به صحبت خواهیم پرداخت.

نحوه رسیدگی به تجدید نظر در دیوان عدالت اداری جمهوری اسلامی ایران

در رابطه با آرای قابل تجدیدنظر خواهی در دیوان عدالت اداری، در قسمت قبلی، توضیح دادیم و اشاره داشتیم که تمامی آرای صادره از شعبات بدوی دیوان، قابلیت تجدیدنظر خواهی را بر اساس مراحل تجدیدنظرخواهی را خواهند داشت. قصد داریم که در این بخش، در خصوص نحوه رسیدگی به تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری صحبت و نحوه رسیدگی را بر اساس قانون تشکیلات‌وآیین دادرسی دیوان عدالت اداری بگوییم.

در خصوص این که نحوه رسیدگی به تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری چگونه است، در ماده ۷۰ و ۷۱ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، مواردی پیش‌بینی‌شده‌است. براساس قانون ماده ۷۰ ،” چنان چه شعبه تجدیدنظر، در آرای بدوی، غیر از اشتباهاتی از قبیل اعداد، ارقام، سهو قلم، مشخصات هر دو طرف و یا از قلم ‌‌افتادگی در آن قسمت از خواسته که به اثبات رسیده، اشکال دیگری ملاحظه ننمایند، ضمن اصلاح رای، آن را تایید می ‌کند “.به موجب قانون ماده ۷۱ ، در صورتی که شعبات تجدید نظر، ایراد تجدید نظر خواه را وارد نکنند، رای صادرگشته از مرحله بدوی را تایید یا ابرام می‌کند. اما اگر رای صادرشده را صحیح تشخیص ندهد، یعنی اینکه، اعتراض تجدید نظرفرد را وارد بداند، وارد رسیدگی‌ماهوی نسبت به پرونده شده و رای مقتضی را صادرخواهدکرد. پس نحوه رسیدگی به تجدیدنظر در دیوان عدالت‌اداری​، رای یا نقض رای می‌باشد. ابرام کردن، به معنای تایید رای صادرشده و عدم وارد بودن اعتراض تجدید نظرخواه می‌باشد و نقض، به معنای وارد کردن اعتراض تجدیدنظرخواه، ورود به ماهیت دعوا و رسیدگی و صدور رای مجددست. شایان ذکر می‌باشد، جلسات دیوان عدالت، به صورت غیرحضوری اند.

مهلت زمان تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری جمهوری اسلامی ایران

در قسمت های قبلی، به شما به صورت مختصر توضیح داده ایم که آرای قابل تجدید نظرخواهی در دیوان عدالت اداری، کدام یک از آراها می باشند و گفتیم که نحوه رسیدگی به تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری چگونه است. در این بخش از مطلب، قصد داریم، مهلت زمان تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری را بر اساس قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری بررسی کنیم.

تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری، مثل باقی راه و روش های اعتراض به آرا در قانون جمهوری اسلامی، تشریفات و  مراحل تجدیدنظرخواهی‌ خاصی بوده و باید در مهلت تعیین ‌شده در قانون، بر‌اساس نحوه تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری​ صورت بگیرد. در غیر اینصورت و در صورتی که تجدیدنظرخواهی، خارج از مهلت قانونی آن، انجام بشود، به آن، ترتیب اثر داده نخواهد شد. براساس بخش ۲ ماده ۶۵ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری ایران، مهلت تجدیدنظر خواهی در دیوان عدالت اداری از قرار زیر است:

۲۰ روز:

برای افرادی که مقیم ایران می‌باشند.

۲ ماه:

برای افرادی که مقیم خارج از ایران می‌باشند.

شایان ذکراست که معیار سنجش این مهلت‌ها، از تاریخ ابلاغ رای می‌باشد.

دادخواست تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری

در بخش های قبلی، در خصوص نحوه تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری و مراحل تجدیدنظرخواهی آن، توضیح داده شد و گفتیم که مهلت زمان تجدید نظرخواهی در یوان عدالت اداری ایران، برای افراد مقیم ایران، ۲۰ روز و برای افراد مقیم خارج از ایران، ۲ ماه از تاریخ ابلاغ رای می باشد. پس از توضیح مختصر در خصوص این موارد، در این قسمت، قصد داریم درباره دادخواست تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری صحبت بنماییم.

بر اساس ماده ۶۶ قانون دیوان عدالت اداری، تقاضای تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری، با دادن دادخواست به دفتر شعبات صادر کننده رای در مرحله بدوی یا دفاتر اداری دیوان و یا دبیرخانه دیوان انجام می‌شود. دادخواست تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری، باید بر روی برگه‌های مخصوص تجدید نظر خواهی نوشته بشود و قسمت‌های مربوطه آن به دقت تکمیل بشوند.

لازم به ذکر می‌باشد که این دادخواست، باید ظرف مهلت مقرر قانونی برای تجدیدنظرخواهی، به دیوان تسلیم شده‌باشد؛ درغیراین صورت، شعبه تجدیدنظر، اقدام به صدور قراررد دادخواست می‌کند. نحوه ثبت درخواست‌ تجدیدنظر خواهی می‌تواند، به ۲ صورت حضوری واینترنتی باشد. در صورتی که فرد، دادخواست بدوی را حضوری یا پستی ثبت‌کرده‌باشد، تجدید‌نظرخواهی نیز صرفا به صورت حضوی و پستی خواهدبود و در صورتی که ثبت دادخواست بدوی، از طریق سامانه ساجد باشد، تقدیم درخواست تجدیدنظر خواهی نیز می‌تواند از طریق همین سامانه صورت بگیرد.

موسسه پایتخت

اگر می خواهید که یک دادخواست تجدید نظر در دیوان عدالت اداری بنویسید، مشاورین ما آماده پاسخگویی به سوالات پیش آمده شما هستند. فرض کنید که شما باید در طی ۱۰ روز دادخواست تجدید نظر در رابطه با تخریب ملکتان که طبق رای کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری آمده است را بدهید، در این صورت شما نیاز دارید تا به سرعت و با کیفیت بالا یک دادخواستی را بنویسید که مورد قبول قاضی دادگاه قرار بگیرد. اگر شما به تنهایی این کار را انجام دهید ممکن است که نتوانید به آن شکلی که باید دادخواست را نوشته و تنظیم کنید. پس در این صورت شما به یک وکیل حرفه ای و مجرب نیاز دارید. ما در موسسه پایتخت سعی داریم تا با ارائه بهترین وکیلان، عالی ترین خدمات را به شما عزیزان ارائه کنیم. اگر وکیلان ما در یک زمینه ای برایشان ابهامی پیش بیاید، به دلیل داشتن و استخدام قاضیان بازنشسته دیوان عدالت اداری، می توانند از این افراد نظرخواهی کنند تا به شما عالی ترین مشاوره را بدهند. ابتدا با وکیلان ما از طریق شماره تماس های زیر مشورت کنید، سپس می توانید در طی یک جلسه حضوری در رابطه با باقی پرونده صحبت کنید.

فهرست
کلیک جهت مشاوره رایگان